bet-at-home.comNa jakim buku gracie że nie będzie remisu? Bo nie mogę znaleźć... Znaczy się w bwinie widzę dogrywki w zakładach specjalnych ale to nie NBA tylko inne ligi europejskie... chodzi mi o NBA ????
W takim przypadku może lepiej byłoby cofnąć sie o 100zł do tyłu ???? wówczas nawet w przypadku wtopy jesteś do przodu a te parę progów w tę czy w 2 stronęZgadzam się z tobą ale jesli udalo Ci się dojść do takie kwoty pomyslisz sobie że no udało mi sie więcwplace 50zł jeszcze raz i znowu ugram tyle ale teraz bede mondrzejszy i wplaace 50zł na poczet nastepnej gry. Bywa też tak ze nie ugrasz nawet tych 50zł więc jestes mysla przy tych 600zł ze kiedys tam ci sie udało wiec wplacasz 50zł i juz jestes 100zł w plecy +50 u buka. Wlasnie na tym polega hazard
Dlatego najlepiej obstawiać drużyny które miały we wcześniejszej kolejce dogrywkę i w których jest ewidentny faworyt, a kurs na bah zawsze jest 1,02 to zmniejsza ilość progów i czasem znajdzie się pary meczy.Oj z tymi dogrywkami panowie w koszu możecie się łatwo przejechać...W poprzedniej kolejce ekstraklasy koszykarzy w Polsce 2 dogrywki...A wcześniej po4 kolejkach ani jednej. Poza tym te kursy szybko giną z dogrywką...
Takich meczów, w dodatku z takiej ligi się nie wybiera dlatego wtopiłeś :razz:Ja grałem dla zabawy tzn 10zł na każdy kupon zakład chciałem zobaczyć kiedy sie pomylę hehe i przy 121 grze byłaby wtopa 76 min że Pogoń nie przegra 3-1 skończyło się 3-4
w zasadze mogłem to jeszcze zblokować 2 złote na gks pod koniec i byłbym i tak na plusie ale nie zdarzyłem
Dlaczego? Ile razy w drugiej lidze polskiej zdarzają się takie sytuacje? Zapewne nie częściej niż w Premieship czy Bundeslidze. To jest wada systemu, a nie ligi.Takich meczów, w dodatku z takiej ligi się nie wybiera dlatego wtopiłeś :razz:
Jeszcze bardziej spektakularnie.Wolfsburg vs. Mainz 05 3:4
1:0 (24.) E.Dzeko,
2:0 (27.) E.Dzeko,
3:0 (30.) Diego,
3:1 (39.) M.Rasmussen,
3:2 (48.) E.Soto,
3:3 (58.) A.Schurrle,
3:4 (86.) A.Szalai
Wolfsburg vs. Leverkusen 2:3
1:0 (9.) Diego,
2:0 (68.) Grafite,
2:1 (72.) S.Rolfes,
2:2 (75.) A.Vidal (pen),
2:3 (82.) S.Rolfes
Nie przegrali, ale stracili 3 bramki przewagi. W 57 min. kurs na K'lautern na pewno nie był wyższy od 1.03.Kaiserslautern vs. Stuttgart 3:3
0:1 (19.) A.Boka,
0:2 (32.) Cacau,
0:3 (50.) C.Gentner (pen),
1:3 (58.) I.Micanski,
2:3 (76.) I.Ilicevic,
3:3 (78.) M.Abel
Doliczony czas gry i dwa gole.Everton vs. Man Utd 3:3
1:0 (39.) S.Pienaar,
1:1 (42.) D.Fletcher,
1:2 (46.) N.Vidic,
1:3 (66.) D.Berbatov,
2:3 (90.) T.Cahill,
3:3 (90.) M.Arteta
Do tego kilka meczy gdzie drużyna prowadziła do 70-75 min. 2:0 i kończyło się 2:2.Man Utd vs. West Bromwich 2:2
1:0 (5.) J.Hernandez,
2:0 (25.) Nani,
2:1 (50.) P.Evra (og),
2:2 (55.) S.Tchoyi
Owszem tylko jak często zdarza się taki mecz raz na 500- 1000 ciekawe ????myśle że najlepszym przykładem w tej kwestii jest mecz mali angola. do 80 minuty było 4-0 dla angoli i zremisowali ten mecz po dwóch golach w doliczony czasie ????
Tyle, że Ty postawiłeś to przed 85 min., więc musiałeś liczyć się z tym, że GKS będzie miał więcej czasu na odrobienie strat. To, że oni zaczęli odrabiać w 85. to już 'kosmetyka' (niewiele zmienia to w Twoim kuponie w której minucie wpadły bramki). Jestem szczerze zdziwiony, że takie cudo stało się w naszej drugiej lidze, ale to tylko potwierdza, że grając tym sposobem nie znasz dnia, ani godziny.albo takie coś, które wczoraj było..Pogoń Szczecin-GKS Katowice
85min ............ 3-1 dla Pogoni
koniec meczu... 3-4 dla GKS-u
Połasiłem się na kurs 1.01 i się zemściło
Cuda się zdarzają ,trzeba mieć szczęście aby na takie"cudo" przypadkiem nie natrafić
Pieniędzy leżących na koncie w banku, funduszach, lokatach też nikt nie miał w ręku, a mimo to ludzie są do nich mocno przywiązani .zaczynalem od 50zl teraz jestem prawie przy 600zl i wiem ze jak wtopie to wtopie tylko 50 zl, bo tej reszty nigdy w rece nie mialem.