aka-shakal
Użytkownik
Na 1x był w niektórych bukach kurs 1,01. Skoro na czystą 1 kursy oscylowały w granicach 1,10-1,20.
Po prostu Chelsea 1X . Ale mnie już buk macherstwo nauczyło niespodzianek ???????? . Dlatego ja robię kupony z 5 spotkań Z czego 4 zdarzenia to Niespodzianki czyli Remisy ???? ???? . :grin::grin:to jak ty grales kurs 1.01 w tym meczu
No chyba kupa ludzi się zdziwiła, dobrze że sam w ten weekend nie grałem niczego bo byłem w górach. 1,01 rządzi ????Po prostu Chelsea 1X . Ale mnie już buk macherstwo nauczyło niespodzianek . Dlatego ja robię kupony z 5 spotkań Z czego 4 zdarzenia to Niespodzianki czyli Remisy .
Też tak kiedyś grałem i wsystko było fajnie i nawet wielka radość do momentu kiedy w doliczonym czasie padły dwa gole. A myslę że wilu osobom się tak zdażyło a najczęściej kiedy się chciało odegrać. Nie zapominajmy żekolega postawił ten mecz przy stanie 1-0 czyli wystarczyło strzelić 2 brameczki i po finałach. Nawet oglądając mecz nie da sie przewidzieć wyniku końcowego.9.Lyon - Nicea under 2,5 - kurs 1,01 (w 85 minucie)
madox a czy ty wierzysz w to ze ci ktorzy wygrali wielka kase wchodza na takie fora? oni wiedza co robia bez pomocy innych, osobiscie znam 2 ktorzy z tego zyja i to dobrze zyja.A gość który pisze ze uda mu sie dojsć do 700 trafien to niezły mażyciel. Myslę że metoda opstawiania 1,01 prawie każdy próbowal i jakoś milionerów tu nie widzę.
tymekslu, jak rozumiem grasz na kursie 1,01 czyli licząc w Excelu rachunek w miarę prosty. Według moich wyliczeń będziesz potrzebował aż 463 poziomów i w tym 463 uzyskałbyś kwotę 10 018,35 PLN. Daleka droga przed Tobą no ale nie mówię, że niemożliwe i życzę powodzenia. Wiadomo, że najtrudniejszy ten początek, czyli ze 100 dojść do 1000 bo na to potrzeba, aż 232 poziomów, czyli po prostu połowę. Byłoby o niebo prościej zaczynając od 1000 bo przy każdym obrocie o wiele większy uzysk, czyli już na starcie 10 złotych. No ale wiem to już nieco inna kwotaOsobiście zacząłem w to grać i jestem na 6 poziomie
Gram głównie live na bwin
Zaczynam od 100zł i chce zdobyć 10tys.
Mógłby ktoś mi powiedzieć ile mi do tego jest potrzebnych poziomów?
Nic dodać, nic ująć! Niech sobie to każdy zapamięta.Natomiast jeżeli jest kurs podstawowy 1,01 to jest to dużo pewniejsze niż podpórka na jakieś inne zdarzenie po takim samym kursie, gdyż kurs podstawowy jest wynikiem analizy ludzi, którzy te kursy wystawiają, a podpórka jest tylko automatycznie wyliczona z kursów podstawowych i często nie oddaje rzeczywistego prawdopodobieństwa zdarzenia.
wg moich 472 progi, im mniejsza kwota od ktorej zaczynasz tym lepiej dla zdrowia, czlowiek z kazdym zakladem, bynajmniej ja tak mam, przyzwyczaja sie do kwoty ktora obstawia i nie ma takich nerwow, zaczynalem od 50zl teraz jestem prawie przy 600zl i wiem ze jak wtopie to wtopie tylko 50 zl, bo tej reszty nigdy w rece nie mialem. PowodzeniaWedług moich wyliczeń będziesz potrzebował aż 463 poziomów i w tym 463 uzyskałbyś kwotę 10 018,35 PLN.