>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

z 50 zl do 100.000 zl co o tym sadzicie?

Status
Zamknięty.
coldsex 15

coldsex

Użytkownik
Moim zdaniem takie kursy to tylko live, nie zagrałbym 1x nigdy to by było lekko bez sensu bo mamy 90minut by przegrać a na live to często zależne jest od sekund.

D 1

dantalion

Użytkownik
coldsex zrozumial o co chodzi, powodzenia ???? szkoda ze sezon tenisa sie konczy, ale trudno poczekam do stycznia, nie zmieniam tego co funkcjonuje

wincent 150

wincent

Użytkownik
Po prostu Chelsea 1X . Ale mnie już buk macherstwo nauczyło niespodzianek . Dlatego ja robię kupony z 5 spotkań Z czego 4 zdarzenia to Niespodzianki czyli Remisy .
No chyba kupa ludzi się zdziwiła, dobrze że sam w ten weekend nie grałem niczego bo byłem w górach. 1,01 rządzi ????

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
A co wy na to aby znaleźć tam dajmy na to 10 spotkań z Kursem 1.01 no 1X . I teraz puścić ten system tylko że wszędzie zmienić na 2X ... Kursy ok . 5.00
Albo po prostu na 2 kurs ok. 15.00 ....

typer36 456

typer36

Użytkownik
wczoraj zagrałem sobie takie zdarzenia:
1.Brazylia wygra 1 set - kurs 1,03 (przy 24:21)
2.Brazylia wygra 3 set - kurs 1,01 (przy 24:21)
3.Rosja wygra 4 set - kurs 1,01 (nie pamiętam jaki wynik był)
4.Rosja wygra mecz - kurs 1,03 (przy 14:11 w TB)
5.AZS Czewa wygra 1 set - kurs 1,01 (przy 24:21)
6.Soderling wygra mecz - kurs 1,02 (przy 5:1 w TB 2 seta)
7.Inter - Milan under 5,5 - kurs 1,01 (w 31 minucie)
8.Porto - Portimonense - kurs 1,02 (w 30 minucie)
9.Lyon - Nicea under 2,5 - kurs 1,01 (w 85 minucie)

wszystkie trafione co prawda, aczkolwiek uważam, że kilka z nich było bez sensu jak Porto czy żeńska siatkówka, w której kosmos jest na porządku dziennym. Undery też ryzykowne, aczkolwiek decyzja podjęta na podstawie przebiegu spotkania. Do każdego typu mam uzasadnienie i do każdego jakieś ale. Uważam, że przy dobrej selekcji można naprawdę coś ciekawego ugrać

madox2010 311,2K

madox2010

Użytkownik
9.Lyon - Nicea under 2,5 - kurs 1,01 (w 85 minucie)
Też tak kiedyś grałem i wsystko było fajnie i nawet wielka radość do momentu kiedy w doliczonym czasie padły dwa gole. A myslę że wilu osobom się tak zdażyło a najczęściej kiedy się chciało odegrać. Nie zapominajmy żekolega postawił ten mecz przy stanie 1-0 czyli wystarczyło strzelić 2 brameczki i po finałach. Nawet oglądając mecz nie da sie przewidzieć wyniku końcowego.
A gość który pisze ze uda mu sie dojsć do 700 trafien to niezły mażyciel.
Myslę że metoda opstawiania 1,01 prawie każdy próbowal i jakoś milionerów tu nie widzę.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Według mnie granie podpórek w piłce nożnej po 1,01 jest kompletnie bezsensowne, bo taka podpórka nie oddaje rzeczywistego prawdopodobieństwa trafienia tego typu. Wiadomo, że podpórki są automatycznie wyliczanie z kursów podstawowych (przez podstawowe mam na myśli kursy na 1, na X oraz na 2). Jeżeli kurs na 1X wynosi 1,01 to nie dlatego, że osoby, które się tym zajmują (to znaczy te osoby , którzy w firmach bukmacherskich to wszystko wyliczają) uznały, że taki kurs należy wystawić, tylko dlatego, że tak został automatycznie wyliczony z kursów podstawowych (na 1 oraz na X). Natomiast jeżeli jest kurs podstawowy 1,01 to jest to dużo pewniejsze niż podpórka na jakieś inne zdarzenie po takim samym kursie, gdyż kurs podstawowy jest wynikiem analizy ludzi, którzy te kursy wystawiają, a podpórka jest tylko automatycznie wyliczona z kursów podstawowych i często nie oddaje rzeczywistego prawdopodobieństwa zdarzenia.

D 1

dantalion

Użytkownik
A gość który pisze ze uda mu sie dojsć do 700 trafien to niezły mażyciel. Myslę że metoda opstawiania 1,01 prawie każdy próbowal i jakoś milionerów tu nie widzę.
madox a czy ty wierzysz w to ze ci ktorzy wygrali wielka kase wchodza na takie fora? oni wiedza co robia bez pomocy innych, osobiscie znam 2 ktorzy z tego zyja i to dobrze zyja.

lipers 102

lipers

Użytkownik
Pomysł ciekawy, i kuszacy, bo kto nie lubi miec tylu zakladow pod rzad na zielono....:p Jednak w sporcie zawsze zdarzaly i zdarzac sie beda niespodzianki, wiec ktorys z kuponow prawdopodobnie nie wejdzie, czy to wczesniej czy pozniej. Sam probowalem pare razy, i byc moze sprobuje kolejny raz jednak to raczej tylko zabawa. A co do &quot; zyje z bukmacherki &quot; to bym sie zdecydowanie trzymal z daleka od takiego hasla... Nawet najlepsi maja lepsze i gorsze miesiace i zysk praktycznie nigdy nie jest staly... Co tu dzieciom powiedziec jak kasy nagla zabraknie? Ze pewniaki nie weszly kilka razy? Nie, nie jako hobby mozna, mozna dorabiac ale zyc bym sie nie odwazyl. Powracajac do systemu - bylo kilka takich tematow typu over 0,5 itd i ludzie dochodzili do naprade ladnych serii, jednak zadna z nich nie trwala dluzej niz jakies kilkadziesiat spotkan... Dlatego jesli grac tak to tylko dojsc do pewnego progu i wyplata.

T 0

tymekslu

Użytkownik
Osobiście zacząłem w to grać i jestem na 6 poziomie
Gram głównie live na bwin
Zaczynam od 100zł i chce zdobyć 10tys.

Mógłby ktoś mi powiedzieć ile mi do tego jest potrzebnych poziomów?

kris_kros 100

kris_kros

Użytkownik
Osobiście zacząłem w to grać i jestem na 6 poziomie
Gram głównie live na bwin
Zaczynam od 100zł i chce zdobyć 10tys.

Mógłby ktoś mi powiedzieć ile mi do tego jest potrzebnych poziomów?
tymekslu, jak rozumiem grasz na kursie 1,01 czyli licząc w Excelu rachunek w miarę prosty. Według moich wyliczeń będziesz potrzebował aż 463 poziomów i w tym 463 uzyskałbyś kwotę 10 018,35 PLN. Daleka droga przed Tobą no ale nie mówię, że niemożliwe i życzę powodzenia. Wiadomo, że najtrudniejszy ten początek, czyli ze 100 dojść do 1000 bo na to potrzeba, aż 232 poziomów, czyli po prostu połowę. Byłoby o niebo prościej zaczynając od 1000 bo przy każdym obrocie o wiele większy uzysk, czyli już na starcie 10 złotych. No ale wiem to już nieco inna kwota

Otrzymane punkty reputacji: +2
andre_nbh 1

andre_nbh

Użytkownik
Natomiast jeżeli jest kurs podstawowy 1,01 to jest to dużo pewniejsze niż podpórka na jakieś inne zdarzenie po takim samym kursie, gdyż kurs podstawowy jest wynikiem analizy ludzi, którzy te kursy wystawiają, a podpórka jest tylko automatycznie wyliczona z kursów podstawowych i często nie oddaje rzeczywistego prawdopodobieństwa zdarzenia.
Nic dodać, nic ująć! Niech sobie to każdy zapamięta.

1,01 tylko na live - BZDURA, BZDURA, BZDURA! Kurs 1,01 na live nie oddaje rzeczywistego prawdopodobieństwa. Ogólnie każdy kurs w zakładach live jest dużym &quot;zdzierstwem&quot;. I tyle, więcej nie będę się produkował.

Pozdrawiam

D 1

dantalion

Użytkownik
Według moich wyliczeń będziesz potrzebował aż 463 poziomów i w tym 463 uzyskałbyś kwotę 10 018,35 PLN.
wg moich 472 progi, im mniejsza kwota od ktorej zaczynasz tym lepiej dla zdrowia, czlowiek z kazdym zakladem, bynajmniej ja tak mam, przyzwyczaja sie do kwoty ktora obstawia i nie ma takich nerwow, zaczynalem od 50zl teraz jestem prawie przy 600zl i wiem ze jak wtopie to wtopie tylko 50 zl, bo tej reszty nigdy w rece nie mialem. Powodzenia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom