dark1976
Użytkownik
właśnie pytanie jak dobierać spotkania, analiza ? wg klucza , intuicji konkretne ligi ? bardziej pytanie matematyczne tzn, jakie jest prawdopodobieństwo przegranej w przypadku powiedzmy 70 spotkań przy kursie 1,01 ( nie wiem czy dobrze zrobiłem symulację aby podwoić 1 jednostkę wyszło mi że około 70 spotkan potrzeba wygrać po kursie 1,01) , a jakie jest prawdopodobieństwo uzyskania powodzenia aby zwiększyć kapitał o 100 % zakładając się 70 razy przy dowolnym kursie ? nie jestem matematykiem ale ja to widzę tak ...
ciekawa propozycja chyba z takiego punktu widzenia , ja bym raczej nie miał cierpliwości ale życzę powodzenia jeśli ktoś spróbuje dotrwać do końca no i nerwów z żelaza bo po trafieniu 300-400 kuponów robi się jakaś kwota której postawienie może budzić opory na all in..
ciekawa propozycja chyba z takiego punktu widzenia , ja bym raczej nie miał cierpliwości ale życzę powodzenia jeśli ktoś spróbuje dotrwać do końca no i nerwów z żelaza bo po trafieniu 300-400 kuponów robi się jakaś kwota której postawienie może budzić opory na all in..