Moim zdaniem prędzej czy później padniesz na tym...Ja w ciągu tygodnia trafiłem 2 dogrywki na 2 spotkania w naszej polskiej lidze...Co prawda nie na live, tylko zwykłe kupony, ale jednak...Ja gram na kosza 4-5 typów brak OT kurs na 1 typ 1,02
Póki co gram w BetClicu i niestety nie ma over 0,5...W ogóle rzadko gdzie to jest...W Bahu nie widziałem, w Ladbrokes też nie ma...W Ladbrokes to w ogóle rzadko można jakis over znaleźć...Z mojego doświadczenia do over 0,5 polecam Betfair
W BAH są ale tylko w weekendy w lepszych ligach (Angielska, Hiszpańska, Włoska itd)Moim zdaniem prędzej czy później padniesz na tym...Ja w ciągu tygodnia trafiłem 2 dogrywki na 2 spotkania w naszej polskiej lidze...Co prawda nie na live, tylko zwykłe kupony, ale jednak...Póki co gram w BetClicu i niestety nie ma over 0,5...W ogóle rzadko gdzie to jest...W Bahu nie widziałem, w Ladbrokes też nie ma...W Ladbrokes to w ogóle rzadko można jakis over znaleźć...
Czy obstawiasz na pałe jak leci?Moim zdaniem prędzej czy później padniesz na tym...Ja w ciągu tygodnia trafiłem 2 dogrywki na 2 spotkania w naszej polskiej lidze...Co prawda nie na live, tylko zwykłe kupony, ale jednak...Póki co gram w BetClicu i niestety nie ma over 0,5...W ogóle rzadko gdzie to jest...W Bahu nie widziałem, w Ladbrokes też nie ma...W Ladbrokes to w ogóle rzadko można jakis over znaleźć...
Nie zbyt Cię rozumiem...Napisałem Ci, że grałem normalne kupony i na jednych z nich był 1 mecz z PLK i na 2gim inny mecz też z PLK tydzien po tygodniu. W obydwóch trafiłem dogrywki. Statystycznie nie wiem na ile jest to możliwe...Więc naprawdę różnie to bywa z tymi dogrywkami...Wejdzie 199 meczów bez dogrywki 200 nie wejedzie i lipa...Ale jak grasz tylko dogrywkami i wygrywasz to mi tam nic do tego - kontynuuj :]Czy obstawiasz na pałe jak leci? Ja osobiscie nie polecam polskiej ligi wgl. nic z polskich lig nie stawiam
Sory źle przeczytałem, chyba zbyt późna pora i nie czytałem ze zrozumieniem.Nie zbyt Cię rozumiem...Napisałem Ci, że grałem normalne kupony i na jednych z nich był 1 mecz z PLK i na 2gim inny mecz też z PLK tydzien po tygodniu. W obydwóch trafiłem dogrywki. Statystycznie nie wiem na ile jest to możliwe...Więc naprawdę różnie to bywa z tymi dogrywkami...Wejdzie 199 meczów bez dogrywki 200 nie wejedzie i lipa...Ale jak grasz tylko dogrywkami i wygrywasz to mi tam nic do tego - kontynuuj :]
Kalkulatora w domu nie masz :razz:. Przy 232 potędze będziesz miał 10,05.Czytam temat z zaciekawieniem i muszę przyznać ze spodobał mi się... sam jestem zwolennikiem gry za all (choć ja nie tykam 1,01 min. 1.05) ale chcialbym sprobowac "dodatkowo" wlasnie ta metoda... przy okazji czy mogłby ktos mi powiedziec ile musze zagrac zakladow 1,01 przemnozonych przez siebie by otrzymac kurs 10 ?
Prawda prawda.Widać panowie że temat sie rozkręcił
Gratulacje nikt nigdy wcześniej takiego "systemu" nie wymyślił i jesteś pierwszy na forum gratuluje.witam, 2 miesiace temu wpadlem na pomysl aby grac tylko i wylacznie zaklady 1,01 wpalcilem 40 zl, ulozylem kalukalacje w exel'u ktora powiedziala mi ze potrzebuje 704 zalkady aby dojsci do 100.000 zl. wiadome jest to ze nie wyciagam z tego ani grosza, co wygrywam to zakladam. Do dzisiaj wygralem 170 zalkadow, kwota trafnosci 100%. Zakladajac ze mozna, a mozna, znalezc 3 takie zaklady dziennie z 40 zl robi sie 100.000 w 8 miesiecy. Co sadzicie o tym systemie?