>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

z 50 zl do 100.000 zl co o tym sadzicie?

Status
Zamknięty.
T 0

tymekslu

Użytkownik
U mnie lipa z tym graniem, wczoraj równe 30tys poszło....
Ale i tak jestem zadowolony, bo parę tysięcy jestem do przodu, więc może jeszcze raz spróbuje, ale pomyślę najpierw nad udoskonaleniem tego systemu
Pozdrawiam Wszystkich Grających ????

M 0

michal92-64487

Użytkownik
No właśnie to jest ryzykowna gra na over 0,5 gola... Lepiej grać te kozackie underki z betfaira z tym że jeśli mamy wynik tak do 25 min gdzieś 0:0 a nie dwie bramki. Chociaż czasami nawet jak da się under 6,5 to i tak bramki mogą być w przedziale 80-90 także nie ma reguły. Myślę jednak, że to lepsze niż over 0,5.

P 95

piotrek_

Forum VIP
Po pierwsze , nie wstawiać tutaj takich obrazków bo się forum rozjeżdża. Po drugie, każdy normalny user wie, że żadne 30tys. nikt by o zdrowych zmysłach nie postawił, zwłaszcza na rezerwy Schalke o ile w ogóle gdziekolwiek taki zakład można było zawrzeć na taką kwotę. Dyskutujcie na temat systemu a nie o tym , żeby pokazał screena nieistniejącego kuponu.
Pozdro.

L 51

legionista880

Użytkownik
Niestety malkontentów na tym forum jest od groma, a problem z nimi taki, że nawet pokazując dowody nie sposób ich przekonać do swojej racji. Dlatego najlepiej takich ignorować.

Jak tam postępu u osób grających tym sposobem?
chlopie nie rob tutaj za kozaka bukmacherki bo parskam smiechem na ciebie kolejny dzieciak ktory mysli ze na kursach 1,01 ktora sa zanizane i nie warte gry, zrobi 100 tysiecy

jestem malkontentem jak widze takich baranow szybciej bedzie jak pojdziesz do roboty wtedy predzej zarobisz te 100tys

G 30

gareth

Użytkownik
chlopie nie rob tutaj za kozaka bukmacherki bo parskam smiechem na ciebie kolejny dzieciak ktory mysli ze na kursach 1,01 ktora sa zanizane i nie warte gry, zrobi 100 tysiecy
jestem malkontentem jak widze takich baranow szybciej bedzie jak pojdziesz do roboty wtedy predzej zarobisz te 100tys
Trochę uspokój się i miej więcej szacunku dla reszty. Założyciel tematu otarł się o coś fajnego, choć jego wstępne założenia gry były słabe. Już, jak dobrze pamiętam, w tym temacie ustalono, że gra na 1,01 to nie jest dobre rozwiązanie i prędzej czy później polegniesz. Nie zmienia to faktu, że gra na niskich kursach (&lt;1.1 ) jest dość popularną metodą gry dla wielu ze względu na swoje &quot;bezpieczeństwo&quot;. Mowa oczywiście o zakładach live. Nigdy przed meczem, bo to bzdura.
Polecam wpisać sobię w google słowo &quot;Scalping&quot; i co prawda w kontekście betfair wszyscy rzucają się na wyścigi konne, ale stosować to można własnie np. w piłce nożnej w późnych minutach przy korzystnym wyniku, gdy spodziewamy się odpowiednich zmian wartości kursu zgodnie z upływem czasu.
Dorobić się, a i owszem, możesz. Przegrać też.
P. S 100 tyś nie mam, ale czy to tak dużo? Trochę ponad 20 tyś funtów ???? Już wygląda ładniej. ????

bludek 367

bludek

Użytkownik
P. S 100 tyś nie mam, ale czy to tak dużo? Trochę ponad 20 tyś funtów ???? Już wygląda ładniej. ????
Tak czy srak początkową stawkę trzeba pomnożyć 2000 razy. Cuda w sporcie się zdarzają, a system nie tolerujący błędów jest FATALNY.

G 30

gareth

Użytkownik
Tak czy srak początkową stawkę trzeba pomnożyć 2000 razy. Cuda w sporcie się zdarzają, a system nie tolerujący błędów jest FATALNY.
Miałem się już nie udzielać bo nie wiele już mam do powiedzenia, jednak muszę odnieść się do twojego posta. Cytujesz moje ostatnie zdanie, które było już małym żartem z mojej strony i wydajesz osąd na temat &quot;systemu&quot;, no właśnie, jakiego i którego?
Kasy nie trzeba przemnożyć 2000 razy, ani nawet 704 jak ktoś pisał wcześniej. Procenty robią swoje.
System z pierwszego posta oczywiście błędów nie znosi i owszem jest fatalny. Ja jednak nie o nim pisałem.
Bludek: o czym zatem piszesz?

bludek 367

bludek

Użytkownik
a) 50 zł * 2000 = 100.000 zł. Nawet gdy przeliczymy złotówki na jeny to mnożnik zostanie taki sam ;). Czym innym ilość zakładów, a czym innym mnożenie budżetu. Obojętnie jakie grasz kursy to startując z 50 zł w drodze do 100.000 (nierealne) musisz pomnożyć swój kapitał 2000 razy. Grając &#39;va bank&#39; każdy typ to tak samo jakbyś od razy za 50 zł zagrał jeden kupon z AKO 2000. Nie ma wielkiej różnicy czy zagrasz kupon na którym będzie 700 kursów 1.01, czy 700 kuponów z kursem 1.01 (jedyna kwestia to jak bukmacher rozlicza tysięczne części złotówki, ale wydaje mi się, że zaokrąglenia &#39;do grosza&#39; są często na korzyść gracza).

b) Dyskusja na temat gry małych kursów stawką &#39;va bank&#39;, więc sprawa jest chyba prosta ;). Każda gra &#39;va bank&#39; nie toleruje pomyłek, a te prędzej czy później się zdarzą. Chwała tym, którzy nie będą łapczywi i zdążą się w porę wycofać, ale żeby wycofać się w najlepszym momencie (krok przed wtopą) to trzeba być prorokiem.

Pisałem o systemie z TEGO tematu. Pokój ;).

andre_nbh 1

andre_nbh

Użytkownik
Padłem ???? Nie odnoszę się do Waszej dyskusji, tylko komentuję jedno zdanie ;)

stawiajac zanizane kursy 1,01 probojac sie dorobic, dzis studia konczy byle idiota wiec nie wywyzszaj sie tymbardziej jak wujek zalatwil prace
Aż się boje pomyśleć kto nie kończy studiów ????

A co do systemu, od samego początku byłem pesymistą, jednak postanowiłem spróbować - w końcu to lepsze niż puszczenie lotka :razz:

Jestem aktualnie na 95 lvl - w trakcie stawiania modyfikuje dobór typów i muszę powiedzieć, że coraz bardziej wierzę, że prawdopodobieństwo ukończenia tego systemu zwiększa się w stosunku do prawdopodobieństwa trafienia &quot;szóstki&quot; :cool:

Dla grupy &quot;wyjątkowych&quot; osób - traktuję tę grę jako zabawę :grin: Prawdziwe profity czerpie z &quot;normalnego&quot; stawiania ????

Pozdrawiam

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
Obalmy mit lub go potwierdźmy
20 meczy na dziś o kursie 1,01-1,04
Kurs łaczny 1,47
Stawka;50zł tak jak w temacie
Siatka
Belgia - Ereklasse - Kobiety 2010/11
- Hasselt - Kobiety vs Charleroi - Kobiety 2 1,01
Siatka
Belgia - Ereklasse - Kobiety 2010/11
- Kieldrecht - Kobiety vs Tongeren - Kobiety 1 1,01
Siatka
Belgia1. Liga - Mężczyźni 2010/11
- VBC Kapellen vs Averbode 2 1,01
Siatka
Belgia1. Liga - Mężczyźni 2010/11 -
VC Euphony vs VC Puurs 1 1,01
Siatka
Niemcy - Bundesliga – Kobiety 2010/11 -
SWE Volley - Kobiety vs Schweriner SC Women 2 1,01
Siatka
Austria - Volley League – Mężczyźni 2010/11
- Arbesbach vs SG supervolley 1 1,04
Siatka
Niemcy - Bundesliga – Kobiety 2010/11 -
VCO Berlin Women vs Dresdner SC - Kobiety 2 1,01
Siatka
Czechy - Extraliga - Kobiety 2010/11 -
Frydek-Mistek - Kobiety vs Strešovice - Kobiety 1 1,03
Siatka
MEVZA - Kobiety 2010/11 -
Prostejov Women vs Slavia Bratislava - Kobiety 1 1,02
Siatka
Turkish Div 1 2010/11 -
Ziraat Bankasi vs Cankaya Belediye 1 1,01
Piłka ręczna
Dania - Handboldligaen - Mężczyźni: Round 13
HC Midtjylland vs Bjerringbro-Silkeborg 2 1,02
Piłka ręczna
Piłka ręczna - Liga Mistrzów - Mężczyźni - Mecze
Croatia Zagreb vs Bosna Sarajevo 1 1,02
Kosz
Liga Bałtycka - Sobota 04/12
Ventspils vs Valmiera 1 1,04
Kosz
Serbia - A1 League Sobota 04/12
OKK Beograd vs Superfund 1 1,03
Kosz
Holandia - FEB - Runda 15
GasTerra Flames vs ABC Amsterdam 1 1,04
Kopana
Puchar AFF
Indonezja v Laos 10 1,012
Kopana
Izrael - Premier League
Hapoel Petah Tikva v Hapoel Tel-Awiw 02 1,02
Kopana
Hiszpania - Primera Division
Osasuna v Barcelona 02 1 ,012
Kopana
Holandia - Eredivisie
PSV v Heracles 10 1,02
Kopana
Holandia - Eredivisie
FC Twente v De Graafschap 10 1,02
Zobaczymy jaka bedzie skutecznosc
kursy bet365
niestety nie można tak zagrac w bet365 max 14 zdarzeń.
To tylko symulacja.

andre_nbh 1

andre_nbh

Użytkownik
Obalmy mit lub go potwierdźmy
Absolutnie się z tym nie zgadzam ;) Po pierwsze grasz kursy większe niż 1,01 - co powoduję, że automatycznie zwiększasz ryzyko. Po drugie wydaje mi się, że nie dokonujesz analizy spotkania tylko typujesz jak leci - a to prędzej czy później grozi porażką :]

Z tego co pamiętam to w BAHu można max. 16 spotkań na kuponie wstawić ;)

snap8 12

snap8

Użytkownik
Niestety nie bardzo wiem co tu się działo :/ (może i lepiej bo legionista880 ..... a z resztą) teraz dopiero zobaczyłem, że mój post został usunięty. Z jakich powodów nie wiem.
Papa Smerf ale rzucając od razu 20 typów chcesz udowodnić, że sposób gry się nie sprawdza. Przecież jednym z podstawowych założeń tego sposobu obstawiania jest cierpliwość i jeśli chcemy osiągnąć jakiś cel to dajmy sobie na to nawet i rok. Widzę, że następna osoba skutecznie obstawia tym sposobem ???? graty.
Ja grając va banque za cel obieram sobie pomnożenie kapitału 3-5 razy i mimo tego, że gra dalej kusi - odpuszczam.
Będę czekał, aż komuś uda się zrobić te 100000.

// Piotrek_
- Usunąłem post, ponieważ nie miał nic wspólnego z opisywanym systemem tylko o studiach itp. a nie to jest tematem tej dyskusji ;) Pozdro.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Co komu przeszkadza, że ktoś sobie gra po 1,01 ?? Niech se gra traci lub zyskuje. Chodzi o to czy jest to skuteczne czy nie...Wg mnie do 100 tys zl nie ma szans dojśc chyba, że mega szczęście, ale do kwoty 1000 czy 500 spokojnie uważam, że można dojść. A to jako taki zysk już jest. Zresztą nie należy grać tylko kursów po 1,01 bo można tez złapać podobnie pewne zdarzenia do 1,10. Sam obecnie gram na live. Co prawda różne kursy, bo i powyżej 1,50, ale też i te niższe po 1,05 i póki co na mniejszych poniżej 1,10 nie wtopiłem...
Papa...rzucając tyle typów na 1 dzień i to nie w grze na live to wątpię, że wszystko siądzie...System o którym tu rozmawiamy jest oparty na grze live, a to bardzo duża różnica.

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
To może podsumowanie wczorajszego dnia
podanych typów 20
trafionych✅ 20
50zł-mamy już 73,50
na dziś 3 mecze,przeanalizowane;
Turkish Div 1 Women 2010/11
- Fenerbache Women vs Karsiyaka DYO - Kobiety 1 1,01
Niemcy - Bundesliga - Mężczyźni 2010/11 -
SCC Berlin vs TV Bühl 1 1,01
PolskaEkstraklasa – Kobiety 2010/11 -
Trefl Sport - Kobiety vs Bydgoszcz - Kobiety 1 1,01
Wszystko siatka.
I teraz poprosiłbym niech Andre i snap8 wpiszą też swoje 3 typy ,będziemy mieli ich osiem a więc ako ok.1,10.
Łatwo jest kogoś skrytykowac,niech też inni podadzą swoje typy i zobaczymy jak wspólnymi siłami do którego etapu dojdziemy. ???? .
Aktualnie mamy 20 poziomów za nami:?a przed nami:;/: z 700.
Dawczan w pierwszym poście,nie ma nic że gramy live.
Chociaż na live można też sporo ugrac;
przykład;

No to panowie podajemy typy:?

C 0

craig

Użytkownik
ja chętnie coś podrzucę:
również warto zastanowić się nad typami po większych kursach.
na początek zaproponuję duże kursy ze snookera a wy zrobicie z tym co chcecie. jak dla mnie jest to 99,9999% ze wejdzie:
1) carter joyce 1 1,17
2) osullivan bingham 1 1,10
3) murphy walace 1 1,10
a teraz te niższe kursy:
1) sunderland WHU powyżej 0,5 1,03
2) nurnberg dortmund powyżej 0,5 1,02
3)sociedad bilbao powyżej 0,5 1,03
4)s etiene bordeaux Czy którykolwiek z graczy strzeli hat-trick&#39;a w regulaminowym czasie? nie 1,01
5)larissa paok Czy którykolwiek z graczy strzeli hat-trick&#39;a w regulaminowym czasie?nie 1,01

andre_nbh 1

andre_nbh

Użytkownik
Skoro Papa Smerf mnie wywołał do tablicy to muszę się udzielić :grin:

Oto moje wczorajsze propozycje:

Co gram dzisiaj? Również zagrałem 3 spotkania, 2 pokrywają się z propozycjami PapySmerfa, tzn. Fenerbache i SCC Berlin - Sopot też brałem pod uwagę, ale w ostateczności odrzuciłem, a zamiast niego dodałem BM Ciudad Real (piłka ręczna LM) :]

Powodzenia :]

snap8 12

snap8

Użytkownik
Jak już pisałem ja gram trochę inaczej , ale proszę

Olympiakos Piraeus - PAOK 1 1.02
Brose Baskets - Phoenix Hagen 1 1.05
Air Avellino - Banca Tercas Teramo 1 1.08

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom