M
0
maniek1972
Użytkownik
postaw wszyskie opcie meczu za ta sama stawke i zobacz ile jestes w plecy -to jest marża
Marża jest już po prostu zawarta w publikowanym kursie - obniża go o dany %. Swoją drogą - ewentualny podatek tak samo mógłby być wtedy uwzględniany. Stąd też realne prawdopodobieństwo zajścia zdarzenia jest mniejsze niż wynika to z kursu.Teraz zatrybiłem Mój ogromny bład !!!!!!!!!????
pomyliłem z podatkiem
Bez przesady, przy takim ogromie zdarzeń nie da się oglądać, przynajmniej kawałka tych spotkań. Wtopa przy kursie 1,01 pokazuje że nie ma pewniaków i nie ma co jechać po kursach bo prędzej czy później cała praca idzie na marne.Papa_Smerf widzę, że niestety poniosłeś porażkę
Turkish Div 1 2010/11 -
Ist B Sehir Belediyesi vs Torul Genclik 1 1,01 wynik : 2
Moim zdaniem Twoim błędem było granie na spotkania przed ich rozpoczęciem. Zdecydowanie lepiej jest obstawiać dane zakłady na live gdzie po paru, parunastu minutach widać jak się układa gra i wtedy można ryzykować.
Nie zawsze, o ile tylko będziesz lepszy w szacowaniu prawdopodobieństwa od nich. Tu nie masz do czynienia z rzutem idealną monetą w idealnych warunkach czy losowaniem kul, itp. Tam za wystawianie kursów tak samo odpowiadają ludzie, którzy nieraz się mylą. Częściowo ratuje ich przy pomyłkach marża, ale nieraz i ona bywa za mała.Kosiarzu, matematyka zawsze jest i będzie po stronie buków....
Matematyka jest z nimi o tyle, że mają marże. Poza tym ich przewaga się kończy. Nie licząc tego, że nad ustaleniem kursów pracuje sztab osób.Powtarzam jeszcze raz "matematyka zawsze jest i będzie po stronie buków". Chodzi mi oczywiście o czystą matematykę. Typujący dzięki analizie i przede wszystkim swoim zdolnościom wyczucia wyniku mogą przechylić szalę na swoją stronę. To co wyżej napisałeś to już nie matematyka, ale system bądź level (czyt. doświadczenie) typującego. Pozdrawiam.
A jak widzicie nic nie straciłem:grin:Obalmy mit lub go potwierdźmy
20 meczy na dziś o kursie 1,01-1,04
Kurs łaczny 1,47
Stawka;50zł tak jak w temacie
Siatka
Belgia - Ereklasse - Kobiety 2010/11
- Hasselt - Kobiety vs Charleroi - Kobiety 2 1,01
Siatka
Belgia - Ereklasse - Kobiety 2010/11
- Kieldrecht - Kobiety vs Tongeren - Kobiety 1 1,01
Siatka
Belgia – 1. Liga - Mężczyźni 2010/11
- VBC Kapellen vs Averbode 2 1,01
Siatka
Belgia – 1. Liga - Mężczyźni 2010/11 -
VC Euphony vs VC Puurs 1 1,01
Siatka
Niemcy - Bundesliga – Kobiety 2010/11 -
SWE Volley - Kobiety vs Schweriner SC Women 2 1,01
Siatka
Austria - Volley League – Mężczyźni 2010/11
- Arbesbach vs SG supervolley 1 1,04
Siatka
Niemcy - Bundesliga – Kobiety 2010/11 -
VCO Berlin Women vs Dresdner SC - Kobiety 2 1,01
Siatka
Czechy - Extraliga - Kobiety 2010/11 -
Frydek-Mistek - Kobiety vs Strešovice - Kobiety 1 1,03
Siatka
MEVZA - Kobiety 2010/11 -
Prostejov Women vs Slavia Bratislava - Kobiety 1 1,02
Siatka
Turkish Div 1 2010/11 -
Ziraat Bankasi vs Cankaya Belediye 1 1,01
Piłka ręczna
Dania - Handboldligaen - Mężczyźni: Round 13
HC Midtjylland vs Bjerringbro-Silkeborg 2 1,02
Piłka ręczna
Piłka ręczna - Liga Mistrzów - Mężczyźni - Mecze
Croatia Zagreb vs Bosna Sarajevo 1 1,02
Kosz
Liga Bałtycka - Sobota 04/12
Ventspils vs Valmiera 1 1,04
Kosz
Serbia - A1 League Sobota 04/12
OKK Beograd vs Superfund 1 1,03
Kosz
Holandia - FEB - Runda 15
GasTerra Flames vs ABC Amsterdam 1 1,04
Kopana
Puchar AFF
Indonezja v Laos 10 1,012
Kopana
Izrael - Premier League
Hapoel Petah Tikva v Hapoel Tel-Awiw 02 1,02
Kopana
Hiszpania - Primera Division
Osasuna v Barcelona 02 1 ,012
Kopana
Holandia - Eredivisie
PSV v Heracles 10 1,02
Kopana
Holandia - Eredivisie
FC Twente v De Graafschap 10 1,02
Zobaczymy jaka bedzie skutecznosc
kursy bet365
niestety nie można tak zagrac w bet365 max 14 zdarzeń.
To tylko symulacja .
W którym buku masz że na nietrafiony kupon dostajesz kase ? ten LAY ?Szkoda, że nikt nie nic pisze w tym temacie. Ciekawi mnie to.
Ja nie uważam, że sposób przedstawiony przez autora tematu to jakiś super skomplikowany system.
W bukmacherce siedzę już kilka lat. Wiele razy udało mi się dochodzić to sporych kwot. Jestem zdania, że jak się nie uda zrobić fortuny to nie ma sensu wypłacać pieniędzy. Co kupię za 500 zł ? Buty i spodnie ?
Bukmacherke traktuje jako zabawę i dążenie do realizacji określonych zamierzeń. Jest to dobry sposób na naukę cierpliwości, pokory i wytrwałości.
Z pracy nie zamierzam zrezygnować, chyba, że zrobię 100K i później w ciągu roku regularnie bede wyciagal 10K/mies. to wtedy bym się wahał
Co do tematu: bardzo fajny sposób gry.
Tylko tak jak ktoś już wspominał: trzeba również dobierać zdarzenia i typy.
Grałem kiedyś over 0.5 gola. Najwięcej udało mi się trafić około 30 typów z rzędu.
Najlepsze kursy na to: betfair.
Kolejny cenny zakład: nie będzie hat-tricka.
Przykład: dzisiaj Ipswich - Arsenal, kurs 1.07. Potęga jak dla mnie.
Tenis jest bardzo dobry też. Przy uważnym obserwowaniu można zauważyć znudzenie zawodnika. Jeżeli widać, że dany gracz ma już dość i nie będzie walczył, to śmiało można brać 1,02. Z tym trzeba uważać grając na underdogów. Często wystarczy jeden super punkt mega faworyta i psychika underdoga wysiada. Przez to przegrywa gem za gemem i oddaje mecz bez walki.
Kolejny fajny sposób: przy dużym budżecie można grać 8 zdarzeń i LAY. Wybieramy sobie kursy około 1,5 - 1,6 i dajemy, że ten kupon nie wejdzie. Jeżeli wszyscy będą grali na wyjeździe to można od razu piwko popijać i księgować
To jest sposób, za pomocą którego, każdy może zrobić dużą kwotę. Ale nie każdy zrobi. Stalowe nerwy, nie uleganie emocjom i trzymanie się planu - to klucz do sukcesu. To jest ważniejsze niż dobierane mecze. Wybierasz rano 2 mecze. Trafiasz. Po tym widzisz mecz ligi angielskiej i myślisz sobie: zagram sobie, tu na pewno ManU coś ukłuje... i koniec zabawy.
Ja teraz gram coś takiego, że dziennie próbuje pomnożyć budżet o 10%, czyli zrobić AKO 1.1 budżetu początkowego. 50 zł budżet początkowy - 56 dni i 10K uzbierane. Wykonalne, ale bardzo trudne do osiągnięcia.
Dzisiaj gram Over 0.5 gola Barcelona i Over 0.5 gola Porto, LIVE oczywiscie. Po wyczekaniu. ????
Jedno jest pewne: w sporcie dzieje się wszystko i trzeba być bardzo ostrożnym.
Powodzenia i super zabawy!