K
31
krystian0016
Użytkownik
z ta przerwato dobra rada. ostatio ugrałem spora sume i niemiałem jak wyplacic i niestety wiekszosc straciłem a była to dosc spora suma lecz równie duza wyplaciłem
10 dzień - 0 pln , nie trzeba do tego kalkulatora ani excela...( w którym wpisujesz 50 pln, potem w komórce niżej -np. a2 wpisujesz "=a2*1,1" , potem zaznaczasz róg komórki i ciągniesz w dół. takie rzeczy były chyba w podstawówce na informatyce, a to było za czasów jak dsj się na szkolnych kompach ciął, a one same miały 5,5 calowe wejścia na dyskietki... uczyć się dzieci do cholery!)le będzie wynosił budżet po 10, 15 dniach itd?
Też tak grałem , na początku szło świetnie . Przez kilka dni ..Witam wszystkich. Z uwagą przeczytałem cały ten temat i postanowiłem spróbować zagrać tym systemem/sposobem. Jako że szczerze mówiac nie wierzę w to że ktokolwiek mógłby dojść do owych 100.000zł postanowiłem rozpocząć grę od 100zł i zakończyć ją (czyt. wypłacić kasę) w momencie gdy dojdę do 1100zł tak żebym był 1000zł do przodu. To jest mój cel nr 1. Jesli mi się to uda postawię sobie cel nr 2. Wypłacę 500zł (tak żebym mógł zabrać żonę na kolację i kupić jej jakieś perfumy i następnie od 500zł dążył będę do ugrania 3100zł (tyle jestem na jeśli chodzi o moją przygodę z bukmacherką).
Zmodyfikuję ten system/sposób w jeszcze jednym, a mianowicie nie gram tylko kursów 1,01 tylko gram od 1,01 do 1,05. Najczęściej na live.
Dziś zacząłem i grałem tenisa stołowego (czy w secie padnie więcej/mniej niż 18,5 punktu)
Na dziś były następujące typy (jako że jest to live więc mogę napisać dopiero po czasie):
Marek Cihak (CZE) - Mattia Berardi (SMR) (Ile punktów zostanie zdobytych w 5. secie?) Więcej niż 17,5 Stawka 100zł kurs 1,05 wygrana 105
Linda Creemers (NED) - Ying Fan (CHN) (Ile piłek setowych będzie potrzebował zwycięzca 2. seta, aby go wygrać?) 1 piłka setowa stawka 2zł kurs 1,6 wygrana 3,20 (to zagrałem niechcący)
Daniel Górak (POL) - Emilien Vanrossomme (BEL) (Ilość punktów zdobytych w 3. secie) Więcej niż 18,5 Stawka 106zł kurs 1,12 wygrana 118,72
Yaroslav Zhmudenko (UKR) - Martin Storf (AUT) (Ile punktów zostanie zdobytych w 4. secie?) Więcej niż 18,5 Stawka 118zł kurs 1,04 wygrana 122,72
Debora Vivarelli (ITA) - Katja Sapek (SLO) (Ilość punktów zdobytych w 3. secie) Więcej niż 17,5 Stawka 123zł kurs 1,05 wygrana 129,15
Dzień skończyłem na 29,15zł zysku ????
Zobaczymy jak będzie dalej.
Tu pojawiają się pytania do bardziej wprawionych graczy:
1. Co polecacie do tego typu grania, jakie dyscypliny itd.
2. Gram w bwin, czy myślicie że to dobry bukmacher do tego typu grania? A może go zmienić?
Nie uzurpuj sobie prawa do nazywania mnie dzieckiem. Po prostu zapytałem, bo nigdy nie byłem dobry z matmy a excel z podstawówki już dawno poszedł w niepamięć (przynajmniej w moim przypadku).10 dzień - 0 pln , nie trzeba do tego kalkulatora ani excela...( w którym wpisujesz 50 pln, potem w komórce niżej -np. a2 wpisujesz "=a2*1,1" , potem zaznaczasz róg komórki i ciągniesz w dół. takie rzeczy były chyba w podstawówce na informatyce, a to było za czasów jak dsj się na szkolnych kompach ciął, a one same miały 5,5 calowe wejścia na dyskietki... uczyć się dzieci do cholery!)
Owszem Bwin ma jedną z lepszych ofert live na rynku, ale ja osobiście poleciłbym Betfair. Może mniej dyscyplin do wyboru, ale za to więcej możliwych zdarzeń do zagrania, typu under/over 6.5 gola, czy padnie hattrick w meczu, itp. Czasami nawet można wyłapać kursy w okolicach 1.10-1.15, gdzie Bwin oferuje na przykład 1.06-1.08. Poza tym odradzam grania dyscyplin na których się nie znasz. Jeżeli interesujesz się tenisem stołowym to zwracam honor, a jeżeli nie, to nie widzę sensu, nawet jeżeli pierwsze kupony zakończyły się sukcesem. Nazwiska anonimowe, a granie po kursach w tym przypadku zbyt ryzykowne.1. Co polecacie do tego typu grania, jakie dyscypliny itd. 2. Gram w Bwin, czy myślicie że to dobry bukmacher do tego typu grania? A może go zmienić?
Dziękuję za informację o tym Betfair. Na tenisie stołowym akurat się znam. Trochę go trenowałem i generalnie go lubię. Niestety moja przygoda z tym granie skończyła się jeszcze wczoraj późno w nocy bo postanowiłem jeszcze raz na koniec dnia zagrać właśnie ping-ponga :-(Owszem Bwin ma jedną z lepszych ofert live na rynku, ale ja osobiście poleciłbym Betfair. Może mniej dyscyplin do wyboru, ale za to więcej możliwych zdarzeń do zagrania, typu under/over 6.5 gola, czy padnie hattrick w meczu, itp. Czasami nawet można wyłapać kursy w okolicach 1.10-1.15, gdzie Bwin oferuje na przykład 1.06-1.08. Poza tym odradzam grania dyscyplin na których się nie znasz. Jeżeli interesujesz się tenisem stołowym to zwracam honor, a jeżeli nie, to nie widzę sensu, nawet jeżeli pierwsze kupony zakończyły się sukcesem. Nazwiska anonimowe, a granie po kursach w tym przypadku zbyt ryzykowne.
Ja polecam tenis, snooker, i siatkówkę. Ale najlepsze dla Ciebie będzie obstawianie tego, w czym czujesz się najlepiej. Pozdro.
No to potestuj trochę i pochwal się czy cały czas dobrze idzie ????Też tak grałem , na początku szło świetnie . Przez kilka dni ..
Potem wtapiałem nawet kursach 1,004 !
Teraz testuje system własnego pomysłu , nigdzie w sieci go nie znalazłem.
Dopiero czwarty dzień ale na razie działa . Każdego dnia około plus 15-20% w stosunku do dnia poprzedniego .
No to potestuj trochę i pochwal się czy cały czas dobrze idzie ????
Powodzenia w każdym razie.
tylko +7% aleś ty skromny .Ok, nie dziękuję żeby nie zapeszyć
Pracuje ciągle nad systemem w sposób ściśle matematyczny .
dzisiaj np. grałem super bezpiecznie , mało co wchodziło i jest tylko +7%.
Odezwę się za kilka dni . Dam znać czy mój "cudowny" system działa czy o kant d. rozbić :razz:
Źle. Czytaj dokładnie. Zablokowali mu bo to było jego 3 konto, a nie przez to, że wygrał 1k i wypłacił.Czy dobrze zrozumiałem?
Na razie o kant d... nie rozbijam bo działa póki co .Ok, nie dziękuję żeby nie zapeszyć
Pracuje ciągle nad systemem w sposób ściśle matematyczny .
dzisiaj np. grałem super bezpiecznie , mało co wchodziło i jest tylko +7%.
Odezwę się za kilka dni . Dam znać czy mój "cudowny" system działa czy o kant d. rozbić :razz: