kazdy pewniak, faworyt ma raz w roku slabszy dzien, mecz i nie ludz sie, ze Ty akurat btego spotkania nie obstawisz. Piszesz ze przy rozwaznej grze masz 99,99% szans na wygrana, to ile wtedy wynosi wg Ciebie prawdopodobienstwo wygrania danego spotkania??99.999999999999999999%???
no i co rozumiez przez rozwazna gre? granie polowa badz calym kapitalem jest rozwazne kiedykolwiek?
Cos czuje , ze i tak zostaniesz przy swoim zdaniu.to moze wklejaj trypy PRZED rozpoczeciem top wszyscy ,,skorzystamy,,
Dobranoc.
EDIT:
przeczytalem Twojego posta do konca i stwierdzam ze dluga droga przed Toba do zrozumienia o co w tym chocdzi
W ogóle nie wiem po co się wypowiadałem, bo zysku z tego nie mam żadnego. Nie chciałbym za bardzo drążyć tematu, ale odpowiem Ci.
Jak nie wierzysz w skuteczność systemu to nie wierz. Jak nie chcesz, to nie graj kursów 1,01. Twoja sprawa. Ja piszę o faktach i tyle. Jeżeli jednak w Twojej ocenie, to co piszę to bzdury to ok, każdy ma prawo do własnego zdania. Wg mnie granie 1,01 się sprawdza i można znaleźć takie zakłady po kursie 1,01, które są 100% pewniakami.
Co do tej cyfry wcześniej to może rzeczywiście niepotrzebnie napisałem 99,99%. Miało być samo 99%. Czyli powiedzmy, że ja gram pewniakami 99% (w początkowej fazie, gdy nie mam dużo do stracenia) i 100% pewniakami, gdy osiągam wyższy poziom. To wszystko nie jest jednak takie różowe, bo 100% zdarzają się rzadziej niż te 99%, dlatego gra się wydłuza i wymaga przede wszystkim cierpliowości.
Gdybym zaczął wklejać typy, to nikt by nie skorzystał, tylko ewentualnie ja bym mógł stracić. Więc nie ryzykuje. Przyznaję, że póki co wiele się nie wzbogaciłem, ale jeżeli dalej tak pójdzie jak idzie teraz, to powinno być dobrze.
Jeżeli chodzi o rozważną grę, to piszę tylko o tym, żeby grać "dobre" zakłady. W tym systemie cały czas grasz całym kapitałem aż osiągniesz założony cel. Wg mnie najlepiej opłaca się zaczynać od 1000zł i grać te 240 zakładów, aż dojdziemy do 10000zł. I wtedy znowu zaczynać od 1000zł. Obawiam sie jednak, że taką grę uniemożliwią limity nakładane przez buki. Ja póki co testuję ten system i dlatego zaczynałem od dużo mniejszej kwoty.
Ja kolego dobrze wiem o co w tym chodzi. Jeżeli jesteś sceptyczny to ok, ale nie pisz, że ktoś czegoś nie rozumie, skoro sam nie jesteś "wtajemniczony" i o pewnych rzeczach, o których nie napisałem i nie napiszę nie masz pojęcia... Wg mnie lepiej od Ciebie orientują się inni użytkownicy, głównie Ci którzy pozytywnie wypowiadali się w tym temacie.
Bym zapomniał odpowiedzieć na najważniejszą część Twojego posta. Otóż, tak granie całym kapitałem jest kiedykolwiek rozważne. Kiedy? Gdy gramy 100% pewniaki. Myślę zresztą, że sam na to pytanie byłeś w stanie sobie odpowiedzieć.
PS Dbaj o ortografie i interpunkcję, bo źle się czyta Twoje posty.
Do forin: mam zablokowaną opcję wysyłania w skrzynce, bo mam poniżej 10 postów. Wyślij mi na skrzynkę Twój adres e-mail, to Ci odpowiem.