>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Z 2 tysiaków do 10 ziemniaków

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
PSG under zgoda co do realu to niebylbym taki pewny
Szczerze mówiąc to myślę że oni i bez trenera by ten mecz wygrali, mają patent na Seville i grając u siebie szanse się zwiększają wielokrotnie. Tak naprawdę ich gra leży tylko na wyjazdach, trzeba próbować i brać takie kursy jak grają u siebie póki są takie wysokie.
???? Raonic +4 @1.78
???? Malek Jaziri @1.98

H 0

horacyy

Użytkownik
Szczerze mówiąc to myślę że oni i bez trenera by ten mecz wygrali, mają patent na Seville i grając u siebie szanse się zwiększają wielokrotnie. Tak naprawdę ich gra leży tylko na wyjazdach, trzeba próbować i brać takie kursy jak grają u siebie póki są takie wysokie.

???? Raonic +4 @1.78
???? Malek Jaziri @1.98
Zle spojrzalem myslalem ze chodzi o under tez w meczu z realem. Moj blad ))

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Zle spojrzalem myslalem ze chodzi o under tez w meczu z realem. Moj blad ))
O overze myślałem prędzej, ale się rozmyśliłem :razz:
???? Toronto HT/FT + Boston Celtics -3.5 @2.00 Toronto ???????? Przewalić taką przewagę w taki sposób..

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
O overze myślałem prędzej, ale się rozmyśliłem :razz:

???? Toronto HT/FT + Boston Celtics -3.5 @2.00 Toronto ???????? Przewalić taką przewagę w taki sposób..
Ogolnie na nocka zagrałem sobie małego wariata ako za drobne i wlasnei dalem ze Orlando wygra po kursie 5 i serio mogą to ugrac ????

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Strasznie słaby dzień, Valencia bez goli, Barcelona przewalająca przewagę 2-0, łamak w Athletic Bilbao - przypomina mi to dlaczego nie lubię stawiać piłki, ale trzeba będzie bo to końcówki turniejów w tenisie dużo opcji nie oferują. No i Serena nie będąca dzisiaj Sereną :razz:
Ostatni na dzisiaj i może coś jeszcze się znajdzie na noc ewentualnie.
???? Clippers -4.5 + live Toronto Raptors @1.82
@verno no co Ty, Toronto ich powinno rozbić w 2 połowie, ta 2 kwarta to było duże nieporozumienie. Poza tym gonią za mistrzostwem i do 1 miejsca w konferencji brakuje im bardzo mało po wczorajszej porażce Cavsów.
Raonic +4 @1.78
Tyle na ten temat:

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Clippers jak zwykle porażka, prawie nigdy im nie ufam, w momencie kiedy mają świetną okazję na prostą wygraną to przypominają jakim są pośmiewiskiem.. i drużyną co najwyżej na papierze ????
live :hokej: Chicago Blackhawks ML @1.55

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Clippers jak zwykle porażka, prawie nigdy im nie ufam, w momencie kiedy mają świetną okazję na prostą wygraną to przypominają jakim są pośmiewiskiem.. i drużyną co najwyżej na papierze ????

live :hokej: Chicago Blackhawks ML @1.55
Ja tak jak mowilem zagrałem wariata za drobne Pelicany weszly po kursie 5 uta jazz tez już wygrala praktycznie i miałem jeszcze Orlando po kursie 5 wygrywali caly mecz i w koncowce przegrali 5pkt a szkoda ???? D fajne ako było ;/

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
???? Hiroki Moriya @2.22
???? Anett Kontaveit 2:0 @1.76
???? Voegele + Kontaveit @1.83 ???????? Kontaveit porażka, co jej dzisiaj odbiło to nie wiadomo :cool:
???? Anwil Wrocławek + :siata: Piła vs Muszyna over 3.5 sety @2.05

Otrzymane punkty reputacji: +35
mr-white 190

mr-white

Użytkownik
live ???? Voegele @1.80
live ???? Radek Stepanek @1.80
Voegele 3-0 -&gt; 3-5 z 35 letnią zawodniczką nie grającą prawie w ogóle na hardzie.
Stepnaek 4-3 w 3 secie z przełamaniem -&gt; 4-6, wygrywając 0 punktów w kolejnych 2 gemach serwisowych.
Ograniczam te sprzedawcze kwalifikacje do minimum :cool: mam jeszcze paru grajków na oku i to w sumie tyle.
???? Turk Telekom vs Efes over 160 @1.63

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
???? Indiana Pacers HT/FT + Boston Celtics -4 @1.77
???? Hornets vs Spurs over 187 + GSW -5.5 @1.87
???? Memphis Grizzlies -2 @1.78 - Do trzech razy sztuka
???? Hawks vs Wizards under 209 @1.77
:hokej: New York Islanders ML @1.76
⚽ Racing Club @2.05

Do góry Bottom