PSG under zgoda co do realu to niebylbym taki pewny
PSG under zgoda co do realu to niebylbym taki pewny
Szczerze mówiąc to myślę że oni i bez trenera by ten mecz wygrali, mają patent na Seville i grając u siebie szanse się zwiększają wielokrotnie. Tak naprawdę ich gra leży tylko na wyjazdach, trzeba próbować i brać takie kursy jak grają u siebie póki są takie wysokie.PSG under zgoda co do realu to niebylbym taki pewny
Zle spojrzalem myslalem ze chodzi o under tez w meczu z realem. Moj blad ))Szczerze mówiąc to myślę że oni i bez trenera by ten mecz wygrali, mają patent na Seville i grając u siebie szanse się zwiększają wielokrotnie. Tak naprawdę ich gra leży tylko na wyjazdach, trzeba próbować i brać takie kursy jak grają u siebie póki są takie wysokie.
???? Raonic +4 @1.78
???? Malek Jaziri @1.98
O overze myślałem prędzej, ale się rozmyśliłem :razz:Zle spojrzalem myslalem ze chodzi o under tez w meczu z realem. Moj blad ))
Mecz powinien zacząć się o 23, ale przed chwilą widziałem go na bet365 z wynikiem 6:3 4:5 dla Jaziriego i normalnie grali, a chwilę później zniknął z listy, wtf :?:Malek Jaziri @1.98
Ogolnie na nocka zagrałem sobie małego wariata ako za drobne i wlasnei dalem ze Orlando wygra po kursie 5 i serio mogą to ugrac ????O overze myślałem prędzej, ale się rozmyśliłem :razz:
???? Toronto HT/FT + Boston Celtics -3.5 @2.00 Toronto ???????? Przewalić taką przewagę w taki sposób..
Tyle na ten temat:Raonic +4 @1.78
Ja tak jak mowilem zagrałem wariata za drobne Pelicany weszly po kursie 5 uta jazz tez już wygrala praktycznie i miałem jeszcze Orlando po kursie 5 wygrywali caly mecz i w koncowce przegrali 5pkt a szkoda ???? D fajne ako było ;/