>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Z 2 tysiaków do 10 ziemniaków

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
89/90
live ???? Jaume Munar +1.5 seta @1.74
live ???? Markus Eriksson @1.83
Trudno coś wymyślić na temat Erikssona, prawdopodobnie powinienem trzymać się z daleka od meczów takiej rangi. Widzę tylko że wrócił do gry po dosyć długiej przerwie i jest w dobrej formie, podpowiada mi intuicja że dzisiaj wygra
Markus niestety już przełamał i kurs spadł do 1.5 zanim zdążyłem wstawić.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Szkoda że Munary nie dał rady, miał okazję przełamać i serwować po mecz w 2 secie, ale ostatecznie przegrał w 3.
91/91
live ⚽ Arsenal @1.50
⚽ West Ham lub remis @2.03
⚽ Leicester lub remis + Tottenham/Bournemouth over 1.5 @1.70
⚽ Manchester City vs United under 2.5 @1.92
⚽ Atletico Madrid @1.50 ????????????

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
???? Aljaz Bedene @1.72
???? Aljaz Bedene + 1.5 seta + Misaki Doi +1.5 seta @1.91
???? Pospisil/Sock @1.85
???? Raonic vs Goffin under 2.5 setów + Djokovic więcej asów @1.87
Taki trochę dziwny ten ostatni bet, ale wyszedł z tego fajny kurs więc czemu by nie skorzystać. Goffin poczuł moc po wygranej ze Stanem i rozbił Cilica, czego się kompletnie nie spodziewałem, Raonic mentalnością bije obu z nich i uważam że będzie jedną z największych gwiazd w tym roku, jeśli nie wróci do top10, a może nawet top8 to się zdziwię. Goffin już wiele razy pokazał na tym turnieju że serwis ma bardzo słaby i przełamać go ławo, jeśli będzie posyłał krótkie piłki Raonicowi to ten je pewnie zamieni na winnery. Chciałbym napisać że na swoim serwisie zostanie nietykalny, ale nie na tej powierzchni i Goffin na pewno będzie miał sporo okazji, nie widzę jednak go w finale, a Raonica jak najbardziej. Pierwszy set będzie decydujący, ktokolwiek go wygra dostanie dużo momentum, pewności siebie i będzie w doskonałej pozycji by wygrać drugiego. Oczywiście liczę tu na to że będzie to Raonic, jeśli pierwszego wygra Goffin to prawdopodobnie od razu idzie bet na wygranie całego meczu przez Raonica.
Drugi bet to asy Djokovica, chyba nie trzeba tutaj porównywać ich serwisów, jedyny problem to nawierzchnia ale to też sprzyja temu że Nadal nie nabije asów. Djokovic od zawsze wygrywa w asach z Nadalem i nie ma powodu by dzisiaj było inaczej, zagrałbym większe handi, ale niestety nie ma.
Pospisil/Sock, trochę uciekli przed porażką dzisiaj w nocy, ale mimo wszystko to oni powinni ten mecz wygrać. Znów doszli do finału, rok temu wygrali turniej, dzisiaj też wygrają.
Jeszcze ostatni pomysł mam
???? Djokovic vs Nadla under 6.5 asów @1.90
Mimo wszystko tych asów dużo być nie powinno, wczoraj Djoko z Tsongą walnęli ogólnie 7, Nadal z Nishikorim 5, ich wyniki na wolniejszych powierzchniach są właśnie na styk z tą linią, około 6-7, ale intuicja mi podpowiada że dzisiaj aż tyle asów się nie posypie, gorzej będzie jeśli dojdzie do 3 seta. Korzystam bo kurs wydaje mi się fajny. Na Maratonie i może innych bukach jest jeszcze linia 7.5 i 8.5, które są dużo bezpieczniejsze.
Kolejne typy prawdopodobnie dopiero na NBA.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
live ???? Raonic @1.70
Niestety powyższy pomysł nie zadziałał (co ciekawe miałem początkowo wygranie 1 seta i wygranie meczu, ale kurs niższy o 0.1, ciekawe czy by wszedł) i Raonic się rozleniwił w 2 secie, po pierwsze 1/11 punktów z 2 serwisu co jest strasznym wynikiem, po drugie 2 gemy pod rząd gdzie praktycznie zniknął mu 1 serwis w najważniejszych momentach.
W 3 secie już nie ma miejsce na odpuszczanie, powinien serwować lepiej, jeśli będzie to prawdopodobnie wygra.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
live ⚽ Levante lub remis @1.85
Coruna nie wygrała meczu od 3 miesięcy, dzisiaj mają świetną okazję bo grają z beznadziejnym Levante, jednak ja szukam tu czegoś innego. Obie drużyny dużo przegrywają i dużo remisują, a wygrywać nie wygrywają, prawie 2 kursu na 2 z 3 możliwych wyników w takim meczu to duże value i warte próby, nawet jeśli Corunie uda się dzisiaj wygrać. Typ typowo po statystykach.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
3 ostatnie typy na live wyszły strasznie słabo, Nadal rozgrywał naprawdę dobre spotkanie i szkoda że nie skończył przynajmniej z setem. Djoko miał miejscami sporo szczęścia, tiebreak już kontrolował mimo że wcześniej przez cały set dużo bardziej widoczny był Rafa, w drugim secie przy przełamaniu nie musiał za bardzo nic robić - chyba jedyny słaby gem Nadala w tym meczu.
A co do Levante, szło super, no i samobój od rykoszetu w 85 minucie też wszystko popsuł.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
???? Oklahoma City Thunder @1.60
???? Cleveland Cavaliers @1.60
???? Memphis Grizzlies +12 @1.61
???? Golden State Warriors +9 + Washington Wizards @1.82

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
⚽ Newcastle vs Sunderland over 6 kartek @2.00 (zwrot = usuwam z listy)
live ⚽ Athletic Bilbao lub remis oraz under 2.5 @1.95 (dostępne na marathonbet)
???? Raonic +5 + Serena Williams @1.60
???? Djokovic vs Raonic under 14.5 asów @1.83
???? Aljaz Bedene @2.05
???? Malek Jaziri set + Daniel Evans @2.05
⚽ Tottenham @1.55

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Atalanta vs Bologna under 2.5 @1.57
Chociaż jeden sensowny wynik.
Osatnie 2 nietrafione typy z piłki to 2 łamaki.
2/1 przeciwko Atletico Madrid - 50-120 kursu
2/1 przeciwko Athletic Bilbao - 30-40 kursu

Ciekawe jaki byłby kurs że nie trafię 2 meczów pod rząd przez coś takiego :cool:

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
live ⚽ Valencia vs Celta Vigo over 2.5 @1.92

Rozliczam w 74 minucie.
Gram over raz na 20 meczów może i akurat trafiłem na jeden z 2-3 meczów w dużych europejskich ligach gdzie nie padł żaden gol, niefart po raz kolejny wbija się w moje typy :cool: (i nieuznany gol po źle odgwizdanym spalonym w 1 połowie)

Do góry Bottom