???? Aljaz Bedene @1.72
???? Aljaz Bedene + 1.5 seta + Misaki Doi +1.5 seta @1.91
???? Pospisil/Sock @1.85
???? Raonic vs Goffin under 2.5 setów + Djokovic więcej asów @1.87
Taki trochę dziwny ten ostatni bet, ale wyszedł z tego fajny kurs więc czemu by nie skorzystać. Goffin poczuł moc po wygranej ze Stanem i rozbił Cilica, czego się kompletnie nie spodziewałem, Raonic mentalnością bije obu z nich i uważam że będzie jedną z największych gwiazd w tym roku, jeśli nie wróci do top10, a może nawet top8 to się zdziwię. Goffin już wiele razy pokazał na tym turnieju że serwis ma bardzo słaby i przełamać go ławo, jeśli będzie posyłał krótkie piłki Raonicowi to ten je pewnie zamieni na winnery. Chciałbym napisać że na swoim serwisie zostanie nietykalny, ale nie na tej powierzchni i Goffin na pewno będzie miał sporo okazji, nie widzę jednak go w finale, a Raonica jak najbardziej. Pierwszy set będzie decydujący, ktokolwiek go wygra dostanie dużo momentum, pewności siebie i będzie w doskonałej pozycji by wygrać drugiego. Oczywiście liczę tu na to że będzie to Raonic, jeśli pierwszego wygra Goffin to prawdopodobnie od razu idzie bet na wygranie całego meczu przez Raonica.
Drugi bet to asy Djokovica, chyba nie trzeba tutaj porównywać ich serwisów, jedyny problem to nawierzchnia ale to też sprzyja temu że Nadal nie nabije asów. Djokovic od zawsze wygrywa w asach z Nadalem i nie ma powodu by dzisiaj było inaczej, zagrałbym większe handi, ale niestety nie ma.
Pospisil/Sock, trochę uciekli przed porażką dzisiaj w nocy, ale mimo wszystko to oni powinni ten mecz wygrać. Znów doszli do finału, rok temu wygrali turniej, dzisiaj też wygrają.
Jeszcze ostatni pomysł mam
???? Djokovic vs Nadla under 6.5 asów @1.90
Mimo wszystko tych asów dużo być nie powinno, wczoraj Djoko z Tsongą walnęli ogólnie 7, Nadal z Nishikorim 5, ich wyniki na wolniejszych powierzchniach są właśnie na styk z tą linią, około 6-7, ale intuicja mi podpowiada że dzisiaj aż tyle asów się nie posypie, gorzej będzie jeśli dojdzie do 3 seta. Korzystam bo kurs wydaje mi się fajny. Na Maratonie i może innych bukach jest jeszcze linia 7.5 i 8.5, które są dużo bezpieczniejsze.
Kolejne typy prawdopodobnie dopiero na NBA.