>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Z 2 tysiaków do 10 ziemniaków

verno 1,1M

verno

Znawca - Hokej
Ja poszedłem na over 9.5 w 2 secie myslalem ze Halep bardziej powalczy nawet myslalem ze może ugra seta wkoncu Williams musi go przegrać ????

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Wątpię by Aga miała coś ugrać przeciw Williams, nie ma głowy do tego, warunki podobne jak na Australian Open, przebieg podejrzewam że też będzie ????
???? Daria Gavrilova @1.96
???? Marin Cilic @1.65
???? Raonic 2:0 @2.05
???? Azarenka vs Rybarikova over 17.5 @1.62
???? Misaki Doi @1.82
Trudno tu wymyślić coś innego niż iść na faworytów, taki kurs na Raonica(nawet nie 2:0 ale sam win) to value, Goffin dostał darmową przepustkę do ćwierćfinału od Wawrinki, Cilic będzie trudniejszym przeciwnikiem, a w kierunku Rybarikovej regularnie dajemy over i ciągle wchodzi, dzisiaj linia też nie jest zbyt wysoka.
???? Murray/Soares @1.70
Na 15 rozegranych razem meczów przegrali tylko jeden, właśnie z Lopezami ale na dużo mniejszym turnieju, dzisiaj wyczuwam zemstę i kontynuowanie serii wygranych :cool:

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Tenis bardzo średnio się zaczął, ale wciąż szansa na 50/50 albo 4/2 trafionych
live ???? Toronto Raptors @1.87
live ???? 76ers vs Wizards under 213.5 @1.65
live ???? Misaki Doi +1.5 seta + Pospisil/Sock @1.83

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Mimo że teoretyczne szanse Nishikori jeszcze ma, to nie widzę możliwości by się z tego podniósł, Nadal on fire. Cieszy mnie to bardzo, przed meczem wszystko wskazywało na Nishikoriego i typowanie go było racjonalnym wyborem, jednak sercem jestem za nikim innym niż Nadal. Go Rafa! :cool:

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
???? Pospisil/Sock @1.83
???? Djokovic 2:0 + Serena Williams @1.82
Djokovic co prawda w najlepszej formie nie jest, a dobrze przygotowany i zmotywowany Tsonga to niebezpieczny Tsonga, jednak 1.52 kursu na 2:0 to value i szkoda byłoby nie skorzystać, niezależnie od tego czy wejdzie czy nie.
live ???? Jared Donaldson +1.5 seta @1.57
???? Lukas Rosol @1.65 ????
???? Toronto Raptors @1.80
Widzę że kursy skoczyły, typ podparty intuicją i niedużym doświadczeniem w NBA, wiem jednak tyle że powinien zacząć Lowry oraz DeRozan, a to mi wystarczy by brać Toronto po takim kursie.
???? GSW -5.5 + Cavaliers @1.70

betts 3

betts

Użytkownik
Coraz wiecej zielonego - TAK TRZYMAC :p Dalbym repa za te Toronto, ale juz nie moge go przeznaczyc dla Ciebie ????
Jak chcesz to moge ci podeslac na jutro cos z pilki AKO z 3 spotkaniami kurs 9+

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
live Golden State Warriors over 132 @1.85
2 punkty do zwrotu :-( Szkoda mniej owocnej 3 kwarty.
Coraz wiecej zielonego - TAK TRZYMAC :p Dalbym repa za te Toronto, ale juz nie moge go przeznaczyc dla Ciebie
Jak chcesz to moge ci podeslac na jutro cos z pilki AKO z 3 spotkaniami kurs 9+
Lepiej późno niż wcale ;) Dzięki za propozycje, ale typów innych ani nie gram, ani nie wstawiam

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom