No i seria tiebreaków się skończyła, Kozlov nie wiem gdzie głowę podział w tym ostatnim gemie.
???? Wawrinka + Raonic @1.98
???? Nadal + Kvitova wygra seta @2.23
???? Becker vs Tiafoe under 2.5 setów @1.65
???? Isner wygra seta + Djokovic 2:0 @1.88
???? Igor Sijsling @1.55
???? Gran Canaria @1.55 Suarez strzeli gola @1.60
Wawrinka wraca do gry Goffin już niewie co się dzieje chciałem na live obstawić jak był kurs 7 na wawrinke ale nie zdarzylem i jest kurs 3 ale tez ok wydaje mi się ze wawrinak to ugra
live Barcelona/Arsenal Brak BTS + Under 3.5 @2.68 (na marathonbet)
Jak ktoś nie ma to może się zadowolić (jeśli wejdzie oczywiście) under 3.5 @1.90
W statystykach rozliczę to jako 2 osobne typy.
live ???? Kirsten Flipkens @1.65
Nie wierzę że Wawrinka zrobił taki ładny comeback, miał parę okazji przełamać na 6:5, po czym przegrał tiebreak w takim stylu ???? https://www.youtube.com/watch?v=aqyutYetbjE
No cóż, zdarza się :razz: Przed chwilą podobnie Berdych się wyeliminował (nie trafił prostego overheada przy matchpoincie Raonica). Sam złapałem 5.5 kursu na Wawrinkę przy bodajże 2:4 w 3 secie.
Ahh ten tiebreak Można by debatować czy Nadal w ogóle powinien mieć piłki setowe, ale jak już miał to szkoda że tak je spartolił.
Podejrzewam że nonstop takiego poziomu Zverev trzymać nie będzie. live ???? Nadal 2 set @1.60
live ???? Cleveland Cavaliers 2 połowa @1.72 ????
???? Nishikori vs Isner under 0.5 tiebreaków @2.95 - póki co na 2 ich spotkania i 5 rozegranych setów nie było żadnego tiebreaka, jednak kierując się bardziej intuicją, stwierdzam że w tym kursie jest spore value.
???? Thiem wygra seta + Bryan/Bryan @1.92
???? Thiem @2.12
live ???? Isner 2 set @2.10
Isnerze, tak się nie zaczyna tiebreaków :razz: Zbliżał się tiebreak(niestety ten pierwszy raz musiał nadejść) to faworyzowałem tu Isnera, oglądając stwierdziłem że głupia decyzja.
Jeszcze coś tam narzekał na problemy z brzuchem, przyszedł doktor to stwierdził że jednak go nie potrzebuje (??), tak czy inaczej biorąc wszystko pod uwagę 3 set nikt inny jak Nishikori. live ???? Nishikori @1.80