Sándor Tihanyi
Użytkownik
Dziwny kurs. Tym bardziej że nie pojedzie Pieszczek a według mnie słabszy Musialak. Jak dziwny kurs to raczej zagram gkm bo dziś w żużlu liczą się starty co zabija ten sport a na ten moment gkm ma lepszych startowcow
W forbecie kurs 1,92 też to pogram coś jeszcze szukam do duuublaF. Lindgren poniżej/powyżej 7.5 punktów (liczy się pierwszych 5 startów)
Poniżej 7.5 punktów # 1,83 betfan
Fredka w ostatnich meczach zdecydowanie obniżył loty i myślę, że dzisiaj też przywiezie padlinę. Trochę zaskakująca jest jego metamorfoza, bo po 13 pkt w Rybniku i 13 pkt u siebie z Falubazem na słabym Gorzowie zrobił tylko 6 oczek, a w ostatniej potyczce z Lesznem to już w ogóle nie zabierał się ze startu i urwał ledwie 1 pkt w 3 startach. Wczorajsze zawody PGE IMME tylko potwierdziły słabszy okres Szweda - 4 pkt i przedostatnie miejsce. Poza tym tor we Wrocławiu nie jest jego ulubionym - rok temu 5 pkt w 6 startach, a dwa sezony wcześniej 7 oczek w 5 biegach, więc ogólna słabizna. Jak dzisiaj Czewa cokolwiek powalczy, to jedynie za sprawą Madsena i Doyla, który wydaje się wracać do formy.
Te piękne kupony to na wygrane konkretnego zawodnika w danym biegu ?Przed rokiem Fricke 1, 0, 0 w Gorzowie a Gleb 2,1,1,0
Na czym opieracie przypuszczenia , ze akurat dzisiaj pojadą lepiej ?
Max wczoraj dno a Gleb dupy nie urywał a przecież jechali u siebie
Bartek ostatnie 3 mecze i Toruń kosmiczny , więc mozna z góry założyć , że z 6 biegów z jego udziałem w 5 Gorzów minimalnie 3-3, Anders u siebie bardzo mocny - mozna zakładac, ze 4 kolejne to minimum 3-3 .
Zostaje Tajski, Janos i Max . Tajski powinien zakręcic się w okolicach 12, podobnie Maciek
Czy Klindt bedzie przegrywał z Bertzonem i Glebem....dlaczego ?
Gleb ostatnie wyjazdy to średnia przecież w okolicy 1pkt/1bieg
srednie z 1 ligi :
Jack 2,66 Nikolaj 2,11
Chris 2,5 Oli 1,94
Atutem ma być to , że Oli pojedzie 2 razy a potem 3 razy Gleb za niego ? co za róznica kto przywiezie 1,1,2,1,0 ?
Gorzów to nie Lublin - zgadza się - ale też Wrocław u siebie to nie Wrocław na wyjazdach
Fricke ostatnie wyjazdy to bodaj 0,0,3,1,0
Polecam taki mecz grać tylko live - wczoraj szło trafić potęzne kursy , w dwóch spotkaniach 3x10 szło trafić luzem (MJJ w 2-gim swoim starcie, remis Czewy na 10 biegów do końca i potem na 3 przed końcem ) . Żeby nie być gołosłownym :
Za Kasprzaka jedzie Klindt a za Iversena Z/ZMoje Bermudy Stal Gorzów - Betard Sparta Wrocław
Brak braci Holderów i w najlepszej lidze świata mamy sytuację, że kluby nie są w stanie zestawić składu na poziomie ekstraligi. Mam nadzieję, że Ci goście znikną w kolejnym sezonie. Podobnie jak przerywanie biegów przez sędziów a potem analiza czy zawodnik sie ruszał czy nie...po paru latach mojej rozłąki z żużlem raczej nie jestem zbytnio ukontentowany z takich zmian.
Wracając do meczu to tak samo jak w przypadku Zielonęj Góry - w kolejnym meczu zaufam drużynie skłądającej sie z więcej niż 2 zawodników. U gospodarzy w zasadzie Anders i Bartosz...dalej długo długo nic. Ciężko będzie wygrywać biegi bo druga linia i juniorka to jednak ze wskazaniem na gości.
Zakładam, że Janowski który ostatnio bardzo fajnie i mądrze jeździ posciga się z Thomsenem. Tai tez nie jest na straconej pozycji.
Klindt i Berntzon to zakładam, że pojadą tak samo słabo i nie będą tutaj wsparciem tylko statystami - goście mają tę przewagę, że mogą liczyć na Czugunowa jak komuś nie pójdzie. Gospodarze muszą przyjąc wyniki Klindta czy Kasprzaka z dobrodziejstwem inwentarza bo Karczmarz czy Jasiński w biegach z seniorami czy Czugunowek nie powinni stanowić zagrożenia.
MJJ dałem kurs 10 , nie grałem ale podobne kursy były na Miśka jak wygrywał i Toninho tez po takim kursie wisiał - a dwa sa na remis Czewy w momentach jak juz było widac , że Fredka i Doyle w gazieTe piękne kupony to na wygrane konkretnego zawodnika w danym biegu ?
Wczoraj na stadionie we Wroclawiu ogladalem mecz z Czestochowa i niestety wygladalo to naprawde slabo. Ja tam mysle, ze Wozniak dzis moze przywiezc z 6-8 pkt. Sparta w zasadzie to Janowski + Tai, ale oni nie sa takimi maszynkami jak Laguta, czy Vaculik. Wedlug mnie wczorajszy remis oddany w prezencie dla Czestochowy podcielo juz skutecznie skrzydla w Sparcie i nie ma za duzej wiary w top4.Moje Bermudy Stal Gorzów - Betard Sparta Wrocław
Brak braci Holderów i w najlepszej lidze świata mamy sytuację, że kluby nie są w stanie zestawić składu na poziomie ekstraligi. Mam nadzieję, że Ci goście znikną w kolejnym sezonie. Podobnie jak przerywanie biegów przez sędziów a potem analiza czy zawodnik sie ruszał czy nie...po paru latach mojej rozłąki z żużlem raczej nie jestem zbytnio ukontentowany z takich zmian.
Wracając do meczu to tak samo jak w przypadku Zielonęj Góry - w kolejnym meczu zaufam drużynie skłądającej sie z więcej niż 2 zawodników. U gospodarzy w zasadzie Anders i Bartosz...dalej długo długo nic. Ciężko będzie wygrywać biegi bo druga linia i juniorka to jednak ze wskazaniem na gości.
Zakładam, że Janowski który ostatnio bardzo fajnie i mądrze jeździ posciga się z Thomsenem. Tai tez nie jest na straconej pozycji.
Klindt i Berntzon to zakładam, że pojadą tak samo słabo i nie będą tutaj wsparciem tylko statystami - goście mają tę przewagę, że mogą liczyć na Czugunowa jak komuś nie pójdzie. Gospodarze muszą przyjąc wyniki Klindta czy Kasprzaka z dobrodziejstwem inwentarza bo Karczmarz czy Jasiński w biegach z seniorami czy Czugunowek nie powinni stanowić zagrożenia.