przemoevil
Użytkownik
A niby z jakiego powodu miałby przeglądać wyciągi ? Nie pierzemy przecież :grin:Nie ma żadnego ryzyka?
Rozumiem, że bank ma takich przelewów miliony, ale czy jakby np. US przeglądał nasze wyciągi to czy się nie przyczepi?
A niby z jakiego powodu miałby przeglądać wyciągi ? Nie pierzemy przecież :grin:Nie ma żadnego ryzyka?
Rozumiem, że bank ma takich przelewów miliony, ale czy jakby np. US przeglądał nasze wyciągi to czy się nie przyczepi?
No ogólnie mi chodzi, jeśli by np nas ścigał US za coś tam innego i zobaczy w wyciągach bankowych przelew od buka, nawet małą kwotę, to chyba przypał? ????A niby z jakiego powodu miałby przeglądać wyciągi ? Nie pierzemy przecież :grin:
No ogólnie mi chodzi, jeśli by np nas ścigał US za coś tam innego i zobaczy w wyciągach bankowych przelew od buka, nawet małą kwotę, to chyba przypał? ????
Wpłata do buka sama w sobie jest bezpłatna, jednak musisz wziąć pod uwagę to, że wpłaty ze skrilla do marathonu są tylko możliwe, gdy konto masz w euro, bądź funtach, więc ponosisz koszt przewalutowania. Stosunek kursu przy wypłacie do kursu przy wpłacie to około 0.92, jeżeli w danym okresie nie ma dużych wahań kursowych danej waluty. Wypłata ze skrilla przelewem to standardowe koszty, które były podane już wcześniej wielokrotnie. Przy koncie skrill bez szczególnego statusu to obecnie 23.80PLN.Witam chciałem sie zapytac ile mnie wyniesie taka operacja a konkretnie
Chciałbym wpłacić 1000 zł na skrill i te pieniądze przelać na bukmachera na marathon bet. A pozniej np jak dojdzie do wypłaty dajmy NATO to 1500 zł to ile za to pobierze skrill ?
Na skrill przeleje zwykłym darmowym przelewem bankowym . Tylko chodzi mi jakie sa koszty wypłaty ze skrilla i wpłaty na Buka ?
Noo właśnie o to mi chodziło ????
Najlepiej napisz do nich na czacie. Czasami buki dłużej obsługują wypłatę, ale zwrócenie im uwagi na czacie, czy też drogą mailową przyspiesz te czynności.
Pytanie raczej było o zweryfikowane konto u bukaNie, z tego co wyczytałem na Skrill nie jest wymagana weryfikacja jeśli obracasz poniżej 2500 EUR /mc.
Dzięki za odpowiedzi, przycisnę Betsson ????
Ahh w Betssonie - jasne ????Pytanie raczej było o zweryfikowane konto u buka
Pierwsza wypłata zwykle zajmuje dłużej, nawet jeśli dokumenty wysyłałeś już wcześniej.