Co myślicie o tym że na stronkach firm bukmacherskich pisze (cytat niedosłowny):
"Jeśli którakolwiek firma z kraju będącego członkiem UE otrzyma pozwolenie na prowadzenie działalności w swoim tym kraju to może prowadzić tą działaność w każdym innym kraju UE"
Powiedz że masz tą kase poprostu od bukmachera, jest szansa że będą sie bali UE i nie dotkną tego "gówna" i nie sądze by odwazyli zabrac ci 75%.
A co do podatku z Maltą mamy podpisane o braku podwójnego opodatkowania a jak wiadomo tam stawka 0%.
Inna sprawa że granie w necie to coś złego a u naziemnych to już samo zdrowie ???? . Oni zawsze uznają coś za nielegalne jeśli nie moga położyć na czymś łapy.
UE to swobodny przepływ towarów i usług więc i bukmacherki, UE jest uczulona na monopole, a na naszym rynku istnieją firmy
bukmacherskie tyle że naziemne, a co za różnica skoro zakładają że to rodzi patologie czy zagram w necie czy u naziemnego. Niech wszystkiego zakażą najlepiej,a prawda jest taka że jak ktoś ma skonczyć jako menel to nim będzie.
Reklamy nie koniecznie przedstawiają wersję for fun bo widać gołym okiem hasła typu bonus 100% itp., chociaż z jakimś artykule czytałem opinie "eksperta" że to dla polonusów np. z Australii ???? , ciekawe czy bilbordy na polskich ulicach są take dla nich i że opłaca się taką drogą akcje promocyjną dla nich robić ???? kraj debili.
Pewnie duża część użytkowników forum widziała wywiad z polskim przedstawicielem
BAH w
tv biznes jeśli się nie mylę, który mówił że
Polska to dla nich najważniejszy rynek, mają tu 400 tyś. klientów itp. zero o tym że to niby nielegalne itp. więc co my mamy o tym myśleć.
Skoro to nielegalne dlaczego przyjmują nasze depozyty, oni też widzą IP i znają Polskie prawo, widocznie wiedzą że te UE jest nad naszym, konstytucja nie ma tu nic do gadania bo są sprawy które UE nakaże i jak jesteś członkiem wspólnoty to musisz się dostosować, a stanowisko wobec grania w necie jest jasne.
Sam już nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć, każdy ciągnie w swoja strone.
Jeszcze wracając do kar z granie w necie, co oznacza 720 stawek dziennych bo chyba niekumaty jestem.