Teraz taki poważny jesteś ? Koledze wyżej już nie zarzucisz anonima ? Czy ja cie "mózgu" gdzieś straszę anonimem ? Napisałem tylko i wyłącznie, że w fiskusie działa taka instytucja jak donosy anonimowe i mało tego, ze działa to ma się bardzo dobrze i fiskus może KAŻDY anonim sprawdzić. Pozwala mu na to prawo. I z dobrych źródeł wiem, że są tacy ludzie zawistni i życiowo nie poradni jak np Tadzin, że są w stanie napisać nawet o nowym rowerze sąsiada. Nie masz pojęcia o czym piszesz kompletnie. Nie znasz w ogóle tematu, procedur, itp. Co tylko utwierdza mnie w pewnych kwestiach ????Czyli krótko mówiąc polecacie mi faktycznie wypłacanie kasy przez kartę Skrill z bankomatu i trzymanie jej w domu w skarpecie? Tzn. to jest ten najbardziej bezpieczny wariant?
każdy zdrowo myslący człowiek wie, że takie kwoty moga zainteresować US
Dziękuje za komplement. I dodam, ze skoro nie rozumiesz tego zdania to naprawdę szczerze ci współczujęI tutaj zaprezentowałeś swój ogromny poziom inteligencji.
tylko pokazuje poziom twojego A) czytania ze zrozumieniem B) próby taniej prowokacji.Teraz Ty tutaj straszysz mnie anonimami.
Podsumowując: troll.
PS: aaa i oszczędź sobie klawiatury i tych wypocin z uderzeniami w ścianę, bo jest to już nudne nawet jak na trolla.