Teraz taki poważny jesteś ? Koledze wyżej już nie zarzucisz anonima ? Czy ja cie "mózgu" gdzieś straszę anonimem ? Napisałem tylko i wyłącznie, że w fiskusie działa taka instytucja jak donosy anonimowe i mało tego, ze działa to ma się bardzo dobrze i fiskus może KAŻDY anonim sprawdzić. Pozwala mu na to prawo. I z dobrych źródeł wiem, że są tacy ludzie zawistni i życiowo nie poradni jak np Tadzin, że są w stanie napisać nawet o nowym rowerze sąsiada. Nie masz pojęcia o czym piszesz kompletnie. Nie znasz w ogóle tematu, procedur, itp. Co tylko utwierdza mnie w pewnych kwestiach ????Czyli krótko mówiąc polecacie mi faktycznie wypłacanie kasy przez kartę Skrill z bankomatu i trzymanie jej w domu w skarpecie? Tzn. to jest ten najbardziej bezpieczny wariant?
każdy zdrowo myslący człowiek wie, że takie kwoty moga zainteresować US
Dziękuje za komplement. I dodam, ze skoro nie rozumiesz tego zdania to naprawdę szczerze ci współczuję A to zdanie:I tutaj zaprezentowałeś swój ogromny poziom inteligencji.
tylko pokazuje poziom twojego A) czytania ze zrozumieniem B) próby taniej prowokacji.Teraz Ty tutaj straszysz mnie anonimami.
Podsumowując: troll.
PS: aaa i oszczędź sobie klawiatury i tych wypocin z uderzeniami w ścianę, bo jest to już nudne nawet jak na trolla.