Frekwencja.. elektorat Dudy w 1 turze mysle że obecny w większości. Szoguny na pewno spora część zostala w domu. Najważniejsze pytanie ile elektoratu Kukiza pójdzie na 2 ture? Ja glosujacy na Kukiza nie mam zamiaru wybierac pomiędzy zlodziejami a sekta nawiedzonych. Bardzo duzo mlodych również. Skoro głosowało sie na kandydata antysystemowego to jaki sens jest isc na 2 ture i glosowac na system? Co 5 osoba glosujaca w 1 turze stanie przed podobnym pytaniem. Ilu z nich pójdzie?
Brawo, świetna wypowiedź ????
Czyli nie ma różnicy w takim zestawieniu ? :
Komorowski: emerytura 67, 21 podatków do góry, kradzież Polakom 150mld zł z ofe, do niszczarki wszelkie podpisy społeczeństwa w ważnych kwestiach i wiele wiele innych szkodliwych dla przeciętnego obywatela Z UŚMIECHEM PODPISANYCH USTAW
Duda: Kaczyński, Macierewicz
W życiu nie sądziłem (ale takie życie), że podeprę się słowami Legierskiego, niech Macierewicz wyskakuje z telewizora. To na moje życie nie wpływa tak jak szkodliwa
polityka Komorowskiego i PO.
To ja w trosce o swój portfel, zdrowie, zmęczenie pracą w wieku 65lat, wykształcenie i pracę dzieci jednak pójdę i WYBIORĘ ZMIANĘ bo nie jestem zaślepiony oraz nie uczestniczę w chocholim tańcu.
Wydaje się, że Duda dobrze rozegrał II debatę i znów wydaje się, że ma większą szansę na prezydenturę. Stawiam w jego kierunku.