>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie w Polsce (2015)

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Czas wystawić zakłady, które osobiście zagram i 1 dziesiętnej promila ode mnie zależnej:

Grzegorz Michał Braun - Paweł Jan Tanajno 1 1.15
✅ 0.83%

Grzegorz Braun: profil na FB:
27 760 Łączna liczba polubień strony (29.04.2015 17:00)
29 052 (30.04.2015 13:40)
+ 70% w zeszłym tygodniu
11 431: Nowe polubienia strony: 485,9%

Pewniak, radykalny katolik z moimi poglądami i odważnie mówiący prawdę. Ma małe grono wyborców, ale jakieś tam ma, na spotkania jeździ w kampanii wyborczej. Jakaś elitarna grupa ludzi mądrych i istnieje i na pewno na niego zagłosuje, np. moja rodzina. Jeśli chodzi o Pana Tanajno, to żadnej grupy jego wyborców nie widzę. Prawicowcy zdecydowanie nie (był związany ze Stowarzyszeniem Ruch Poparcia Palikota). Palikociarnia też nie, nie widzę żadnych wyborców Pana Tanajno z wyjątkiem jego rodziny, znajomych. Posty na FB Pawła Tanajno lubi no ogół od 5 do 30 osób, gdzie Brauna na ogół 200-500. Braun lepszy od Tanajno: szansa 99.5%
Oglądałem sondy uliczne na YT i rzeczywiście: wygrywa Komor, ale poziom świadomości społeczeństwa, jest żanujący, aż nie mogę uwierzyć że tyle w tym kraju żyje mieszka debili. Mało tego, uważam że ludzie powyżej 50 roku życia może w 10% jest świadoma i logicznie myśląca. Oglądając te sondy uliczne w Białymstoku i Warszawie aż łapałem się za głowę, że tyle tępactwa żyje wokół nas. Więc liczę, że totalne tępaki nie pójdą na wybory i te powyżej 0.5% Pan Grzegorz Braun uzbiera.

Poza tym biorę za mniej:
Jacek Wilk - Grzegorz Braun 2 1.60
Jacek Wilk: 21 367 Łączna liczba polubień strony
21 423 (30.04.2015 13:40)
+1,6%w zeszłym tygodniu
329 Nowe polubienia strony + 48,9%

Grzegorz Braun: 0.5% WIĘCEJ: 1.95
Paweł Tanajno: 0.3% MNIEJ: 1.55

wszystko sts.pl
Braun 0.83%
Tanajno 0.2%

wnikliwa matematyka opłaciła się

minolta 7

minolta

Użytkownik
Betsafe 2.6 - super sprawa z tym, że przed wyborami postawiłem na Dudę, licząc na kontrę w 2 turze - mogłem tylko zagrać za więcej niż te 100zł co postawiłem.
Dzięki a mi przyjęli 500zł na komara po kursie 2,6

F 72

filip11

Użytkownik
Dla mnie kurs przesadzony, ja to widzę że szanse są wyrównane, a nawet lekko Komorowski ma większe szanse. Lepiej, żeby Duda wygrał.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Widział ktoś gdzieś większy kurs na Komora niż to 2,6 w Betsafe??
Mimo wszystko zdecyduję się raczej na kontrę.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Jako ciekawostkę dodam Wyniki I tury wyborów prezydenckich w OKW 96 w Pjongjangu.

Ambasada RP w Koreańskiej Republice Ludowo - Demokratycznej informuje, że w dniu 10 maja 2015 r. w OKW nr 96 w Pjongjangu, w wyniku głosowania, kandydaci ubiegający się o urząd Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej uzyskali następujące wyniki:
BRAUN Grzegorz Michał - 0 głosów
DUDA Andrzej Sebastian - 2 głosy
JARUBAS Adam Sebastian - 1 głos
KOMOROWSKI Bronisław Maria - 7 głosów
KORWIN-MIKKE Janusz Ryszard - 0 głosów
KOWALSKI Marian Janusz - 0 głosów
KUKIZ Paweł Piotr - 1 głos
OGÓREK Magdalena Agnieszka - 0 głosów
PALIKOT Janusz Marian - 1 głos
TANAJNO Paweł Jan - 3 głosy
WILK Jacek - 0 głosów

http://www.pjongjang.msz.gov.pl/pl/aktualnosci/wyniki_i_tury_wyborow_prezydenckich_w_okw_96_w_pjongjangu

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
lol ???? to już bardziej wierzę w ośmiornicę typującą mecze. Bez jaj,jakby wywróżył paligłupa i on rzeczywiście by awansował to co innego ale nie coś co wzglednie kumata osoba sama jest w stanie dostrzec gołym okiem ????
no nie do konca, Tak niskiego poparcia Komora raczej sie wielu nie spodziewalo, poza tym teraz faworytem jest Duda, a ja sie nie zdziwie jak Komor wygra roznica 65-35... ;)

aliant 531

aliant

Użytkownik
Liczba wygranych województw (II tura)
Bronisław Komorowski (-1,5) vs Andrzej Duda

Ciekawy typ na ilość wygranych województw. Z jeden strony, w pierwszej turze było 9:7 dla miłościwie nam panującego, jednak moim zdaniem kandydat PiSu ma szansę odbić przynajmniej 1 województwo. Mam tu na myśli Śląskie. Nawet powyborcze sondaże wskazywały na zwycięstwo Dudy, jednak ostatecznie wygrał tam Komorowski z tym, że tylko o niecałe 4%. Ja cały czas twierdzę, że na drugiej turze więcej zyska Andrzej i, że wyborcy Kukiza i Korwina w znacznej większości poprą jego, stąd ten typ. Drugim takim miejscem gdzie Duda ma szansę dogonić Bronka to Dolnośląskie, czyli województwo skąd Kukiz pochodzi. To tam zyskał (chyba) najwięcej głosów w skali całego państwa. Myślę, że nie bez znaczenia będzie też pomysł PK, o zorganizowaniu debaty między kandydatami, którą on prowadziłby. Duda szybko potwierdził zainteresowanie, sztab Komorowskiego jeszcze nie odpowiedział (i moim zdaniem nie odpowie). Jeśli młodszy z kandydatów będzie jedynym, który przybędzie do Lubina, moim zdaniem zwycięstwo ma w kieszeni, podobnie jak to województwo.

Mój typ: 2
kurs: 2,70 (z podatkiem) STS

aliant 531

aliant

Użytkownik
Mam wrażenie, że przez te wszystkie uliczne wpadki Komora, kurs na Dudę u niektórych zaczął spadać...

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Można powiedzieć, że Bronek przegrał internety bo tam z każdym dniem pojawia się coś nowego co go niszczy. Przede mną wrzucili dwa krótkie filmiki które pokazują jego niedouczenie i 60 twarzy w zależności od sytuacji ???? .
Był przecież młody chłopak we wtorek, wczoraj niepełnosprawna która była zaproszona na kwadrat do Bronka. Jak się jednak okazuje nasz prezydent z chęcią by się zawinął jak od tego młodzieńca. Szczęśliwie sufler pomógł a telewizja pomijając pewne fakty zabarwiła sprawę ???? Mina Bronka na koniec filmiku pokazuje gdzie on tą kobietę i jej postulaty ma.

To jest żenada. Co prawda Bronek jest na cenzurowanym teraz i dlatego chyba najlepszym rozwiązaniem jest nie wychylanie nosa poza pałac.

https://www.youtube.com/watch?v=NUE26o1Oh3Y&amp;amp;list=PL2pzgHdrZzwY_UkORbQqcrO1eyi4T-dsZ&amp;amp;index=16

Myślę, że gdyby to wszystko co jest tu było pokazywane w telewizji wraz z sensownym komentarzem to Duda oscylowałby w granicach 65%.

Otrzymane punkty reputacji: +23
minolta 7

minolta

Użytkownik
Widzę że sama młodzież się wypowiada już nie pamiętają jakie manipulację robiło PIS i się zaczyna aby do władzy dojść http://natemat.pl/142539,kontratak-sztabu-komorowskiego-chlopak-ktory-zadawal-pytania-na-spacerze-to-dzialacz-pis
Uważam że duża część ludzi co chciała zagłosować na Komorowskiego widziała sondaże w których znacznie prowadził Komorowski i zostali w domach bo i tak myśleli że wygra. Jakoś PIS nic nie zgłasza o nieprawidłowościach do PKW bo wygrywa a uważam że przewaga będzie znaczna na korzyść Komorowskiego bo ludzie pamiętają jaki jest Kaczyński ( nie chcą Kaczyńskiego) wychodzą wszystkie manipulację jakie robi (robił)Oto cały PiS. Manipulacja i cyniczna gra realnymi problemami milionów Polaków dla własnych korzyści. Nawet niepełnosprawną wykorzystali! i wszystko teraz powoli wychodzi a Duda wszystko nam obiecuję wszystko nam da. I w to nie wieże ..

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Ale tu nie chodzi oto, że my głosujemy na Dudę, bo to jest jak dobrze wiemy wybór pomiędzy gównem, a sraczką. Chodzi oto, żeby hydrze PO odciąć jedną głowę, a jesienią się zobaczy co będzie dalej.
Znowu chcesz mieć kolejne 5 lat rządów Bredzisława &quot;Weź kredyt i zmień pracę&quot;? Komorowski to tchórz, a ja nie chcę mieć prezydenta tchórza który prosto w oczy pluje wszystkim Polakom.
&quot;Comorra&quot; zmienia zdanie o 180 stopni jak mu orkiestra zagra, wszystkie podpisy z referendów mieli i ma totalnie w dupie głos obywateli, do tego buduje wyimaginowane obwodnice... To, że jakiś chłopak z PiSu czy niepełnosprawna zadała mu kilka normalnych pytań to nie jest żadna manipulacja, równie dobrze mógłby zadać mu takie pytanie zwykły człowiek bez partyjnych powiązań, albo inny Korwinista czy Narodowiec.

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Widzę że sama młodzież się wypowiada już nie pamiętają jakie manipulację robiło PIS i się zaczyna aby do władzy dojść http://natemat.pl/142539,kontratak-sztabu-komorowskiego-chlopak-ktory-zadawal-pytania-na-spacerze-to-dzialacz-pis
Uważam że duża część ludzi co chciała zagłosować na Komorowskiego widziała sondaże w których znacznie prowadził Komorowski i zostali w domach bo i tak myśleli że wygra. Jakoś PIS nic nie zgłasza o nieprawidłowościach do PKW bo wygrywa a uważam że przewaga będzie znaczna na korzyść Komorowskiego bo ludzie pamiętają jaki jest Kaczyński ( nie chcą Kaczyńskiego) wychodzą wszystkie manipulację jakie robi (robił)Oto cały PiS. Manipulacja i cyniczna gra realnymi problemami milionów Polaków dla własnych korzyści. Nawet niepełnosprawną wykorzystali! i wszystko teraz powoli wychodzi a Duda wszystko nam obiecuję wszystko nam da. I w to nie wieże ..
Jeszcze musi wiele upłynąć czasu żebyś zrozumiał kim jest tak na prawdę Komorowski z całą tą świtą. Jeżeli teraz się nie obudzimy to zrobią Nam za kilka lat tutaj drugi Izrael.
To źle uważasz. Ludzie mają dość tej obłudy, tego żydowskiego ścierwa jakie powstało na zgliszczach UW. Jeżeli wiesz co oznacza ten skrót. A nie chcieli wybierać między mniejszym złem, dlatego zostali w domach i na drugiej turze ich również nie zobaczysz.
Zobaczcie jak psy zaczęły szczekać ! A to Michnik od razu się wyrwał w poniedziałek, Olejnik teraz Karolak - sam kwiat Polskich mediów. To jest jedna wielka żydowska banda ! Tak im naobiecywali po 48% a tu taka figa. Od kilku dni popcorn, media głównego nurtu i z uśmiechem czytać oraz oglądać te lamenty gwiazdeczek.
Dla mnie nie ma wyjścia, kandydat PISu przejmuje urząd Prezydenta - elektoratowi Kukiza znacznie bliżej do Dudy i tu nie ma o czym dyskutować. Trzeba mieć mózg a nie czajniki jak te Nałęcze i inni. Pomyślcie, 90% ludzi głosujących na Kukiza ( w tym moja osoba) ma w dupie te całe JOWy ! To był powiew świeżości, ludzie mają dość tych świń przy korcie, stąd tak wysoki wynik. A Bul zapowiada jakieś referenda ws. Jednomandatowych okręgów wyborczych, myśląc, że tym przekona wyborców. O Boże.

Otrzymane punkty reputacji: +12
minolta 7

minolta

Użytkownik
Jeszcze musi wiele upłynąć czasu żebyś zrozumiał kim jest tak na prawdę Komorowski z całą tą świtą. Jeżeli teraz się nie obudzimy to zrobią Nam za kilka lat tutaj drugi Izrael.
A z Kaczyńskim będziemy mieć Amerykę :razz:

Do góry Bottom