calvinjones
Użytkownik
Haha, sorry ale to już jest mega manipulacja i tylko potwierdzasz moje poglądy na waszą partię.Wiesz dlaczego nie zgłasza? Tak się składa że ja wiem, należę do partii i mam trochę więcej pojęcia od Ciebie. Dzięki mężom zaufania, którzy od rana do wieczora siedzieli i pilnowali wybory były uczciwe. 50 tysięcy w całej Polsce pilnowało tych wyborów, którzy poświęcili swój czas by pilnować. Szczególny nacisk był na te komisje, gdzie wyniki były "zaskakujące", gdzie radzili socjologowie. Wyniki są poprawne.
A jak były wybory na radnych i prezydentów ostatnio, w których też przegraliście(wygrali, ale tak naprawdę to rządzą tylko na podkarpaciu) i znów zrzuciliście wszystko na oszustwo podczas wyborów, to gdzie wtedy byłeś? Wasi MĘŻOWIE ZAUFANIA jak to samozwańczo się określiliście mieli wtedy wolne? Już od paru wyborów NIBY ich pilnujecie. Problem polega na tym, że nie ma oszustw tylko kiedy wy wygrywacie. To, że Jarek powiedział, że były oszustwa podczas gdy sami ich pilnowaliście to jeden wielki strzał w stopę. Prawda jest taka, że robicie wszystko pod siebie mamiąc ludzi. Jeżeli komuś się wydaje, że pis coś zmieni i jest lepszy od po to mocno się przeliczy. Jedna wielka sitwa manipulantów i oszustów. Gdyby Komorowski wygrał pierwszą turę, to pierwsze co Jarek by płakał w wiadomościach, że wybory zostały sfałszowane.
Na potwierdzenie link:
http://natemat.pl/125223,jaroslaw-kaczynski-w-sejmie-wybory-zostaly-sfalszowane