kwinto
Użytkownik
Chłopie nie masz pojęcia o polityce, stąd te krótkie docinki. Nie warto z Tobą rozmawiać na temat wyborów.A z Kaczyńskim będziemy mieć Amerykę :razz:
Chłopie nie masz pojęcia o polityce, stąd te krótkie docinki. Nie warto z Tobą rozmawiać na temat wyborów.A z Kaczyńskim będziemy mieć Amerykę :razz:
Przepraszam bardzo, czyli obywatele którzy są za Prawem i Sprawiedliwością a jest ich ponad 30% głosujących i pewnie spora rzesza wśród młodych nie mają prawa chodzić po ulicy? To są inni obywatele, prawda? Tutaj chodzi o styl wypowiedzi, co Komorowski odpowiada tym ludziom. A nie komu.Widzę że sama młodzież się wypowiada już nie pamiętają jakie manipulację robiło PIS i się zaczyna aby do władzy dojść
No i po co te domysły kolejne? Komorowski przegrał, bo naród ma go dość.Uważam że duża część ludzi co chciała zagłosować na Komorowskiego widziała sondaże w których znacznie prowadził Komorowski i zostali w domach bo i tak myśleli że wygra.
Wiesz dlaczego nie zgłasza? Tak się składa że ja wiem, należę do partii i mam trochę więcej pojęcia od Ciebie. Dzięki mężom zaufania, którzy od rana do wieczora siedzieli i pilnowali wybory były uczciwe. 50 tysięcy w całej Polsce pilnowało tych wyborów, którzy poświęcili swój czas by pilnować. Szczególny nacisk był na te komisje, gdzie wyniki były "zaskakujące", gdzie radzili socjologowie. Wyniki są poprawne.Jakoś PIS nic nie zgłasza o nieprawidłowościach do PKW bo wygrywa a uważam że przewaga będzie znaczna na korzyść Komorowskiego bo ludzie pamiętają jaki jest Kaczyński (nie chcą Kaczyńskiego) wychodzą wszystkie manipulację jakie robi (robił)Oto cały PiS. Manipulacja i cyniczna gra realnymi problemami milionów Polaków dla własnych korzyści. Nawet niepełnosprawną wykorzystali! i wszystko teraz powoli wychodzi a Duda wszystko nam obiecuję wszystko nam da. I w to nie wieże...
Brawo, mądrze prawisz. ???? Na takich ludzi nie ma co tracić czasu. Widze avatar zobowiazuje.Chłopie nie masz pojęcia o polityce, stąd te krótkie docinki. Nie warto z Tobą rozmawiać na temat wyborów.
Tak, pamiętam jak PIS w czasie swoich rządów obniżał podatki i tak - CHCĘ TEGObo ludzie pamiętają jaki jest Kaczyński ( nie chcą Kaczyńskiego)
Ja wiem, że wszyscy Pisowcy mają zapędy żeby wszystko ustawiać, powoływać komisje śledcze i wysyłać policję do bezbronnych kobiet, które nie wytrzymują presji i popełniają samobójstwo i tak samo ty, ale po pierwsze od tego nie jesteś ty, tylko moderator, a po 2 typowanie jak najbardziej oznacza dyskusję, w tym wypadku szeroką dyskusję polityczną. Jak gra Barca z Realem można było nawet dyskutować na temat problemów gastrologicznych Messiego, które na szczęście minęły czy nowej fryzury Krystyny, bo WSZYSTKO ma wpływ na typ i tak samo tu - WSZYSTKO MA WPŁYW na typy. A i taka uwaga formalna: na czas ciszy wyborczej wywal tego avatara bo zostaniesz oskarżony o łamanie ciszy wyborczej.DYSKUSJA NA TEMAT WYBORÓW - NIE TYPÓW:
http://forum.bukmacherskie.com/f304/wybory-prezydenckie-w-polsce-2015-dyskusja-polityczna-119107-14.html
Można leśniczego obrażać i poniżać, ale przecież tutaj powiedział prawdę. Chcesz, by Twój status wzrósł - znajdź lepszą pracę. Wiadomo cebula tego nie zrozumie, bo w tym narodzie pozycja roszczeniowa to norma. Takie postawy wykańczają gospodarkę, bo nierób nie pójdzie do roboty skoro rząd daje mu kasę z podatków ludzi uczciwie pracujących. Prawda jest taka, że większość Polaków jest za wygodna. Chce mieć lepsze ubrania, samochody, mieszkania nic nie robiąc ku temu licząc na polityków. Stąd wzrost wieku emerytalnego. Za duży socjal, więc trzeba innych okradać, bo kasy nie bierze się z powietrza. Albert Einstein powiedział: "Szaleństwem jest popełniać te same błędy licząc na inne rezultaty". Jakże dobrze to pasuje do obecnej sytuacji. Chcąc mieć lepsze rzeczy szukam innego źródła dochodu, bo myślę a nie drę japy "jak żyć panie premierze".Znowu chcesz mieć kolejne 5 lat rządów Bredzisława "Weź kredyt i zmień pracę"? Komorowski to tchórz, a ja nie chcę mieć prezydenta tchórza który prosto w oczy pluje wszystkim Polakom.
Powiedział prawdę, która jako prawda działa w normalnym kraju. Nie w Polsce, gdzie zakładając firmę po dwóch latach masz ponad 1200 zł zapłacić na sam ZUS, a pracownika nie zatrudnisz nigdy, bo zanim staniesz na nogi skarbówka blokując sobie dowolnie twoje pieniądze, zniszczy cię. Ten działacz krzyczał, że jego siostra ma 2 tysiące. Powiedz to tym, którzy zapierdalają na dwóch śmieciówkach równolegle, ale mają nie 2 tysiące, a jakieś 1600 na rękę. Jak się nie podoba, to adios, bo na ich miejsce jest kilku chętnych. Ale "bezrobocie spada, a w Anglii rośnie". Szkoda, że pan prezydęt nie zadał sobie bulu, by dowiedzieć się na czym bazują oficjalne statystyki bezrobotnych. Ilu młodych ludzi traci status bezrobotnego i znika z rejestru nie chcąc, albo nie mając czasu co miesiąc spełniać upokarzającą procedurę "wycieczki do PUP-u". Gdzie pani zada pytanie "Zagląda pan na naszą stronę?"Można leśniczego obrażać i poniżać, ale przecież tutaj powiedział prawdę. Chcesz, by Twój status wzrósł - znajdź lepszą pracę. Wiadomo cebula tego nie zrozumie, bo w tym narodzie pozycja roszczeniowa to norma.
No może gdyby gimbaza miała prawo głosu, to miałby to jakieś znaczenie. Nie muszę nawet oglądać, żeby wyobrazić sobie pajacującego Wojewódzkiego, i siedzącego sztywno Bronka z wymuszonym uśmiechem.Tego jeszcze nie grali Komor będzie u Wojewódzkiego. Niezłe jaja. Widać, że mu zajebiście zależy. No może się jakoś uda i ludzie nie zagłosuję na konserwę Dudę.
(Zacznijmy od tego, że ani Cymański ani Kurski nie są w PiS)Mnie osobiście ten cały Duduś maksymalnie irytuje, zresztą jak prawie cały Pis (z wyjątkiem Cymańskiego i Kurskiego).
Za to Komor gada co myśli i efekt jaki jest taki jest.an Duda jest prawnikiem jak ja więc te jego wymijające odpowiedzi na niewygodne tematy wyssał od I roku studiów, z mlekiem dziekana To nie oznacza, że ON TAK MYŚLI, myśli dokładnie jak Prezes Kaczyński.
Śmiech pusty. Rozumiem, że wyborcy PO teraz rozpaczliwie będą chwytać się każdego kawałka g*wna, żeby tylko ośmieszyć Dudę ale powoływanie się na pierwszy szmatławiec III RP po prostu niszczy ???? . W takim razie czytaj to dalej, a na pewno będziesz miał właściwy obraz sytuacji... A sorry, przecież już masz.Podobno w Super Expresie córeczka tatusia Pisowca zwierzyła się, że zachowuje dziewictwo do ślubu i czeka na tego jedynego. To już teraz niedobrze zwiastuje, że A) w ogóle udziela wywiadów takim tabloidom B) mówi o swojej cnocie.
Rozumiem, że na czas ciszy wyborczej, nie będę mógł pójść do wędliniarskiego i powiedzieć "Poproszę szynkę od Dudy", ani chodzić w koszulce Legii z nazwiskiem "Duda", bo będzie to uważane za złamanie prawa?A i taka uwaga formalna: na czas ciszy wyborczej wywal tego avatara bo zostaniesz oskarżony o łamanie ciszy wyborczej.
Hehe... kolejny oświecony do kolekcji. Niezły z Ciebie prowokator, niczym Andrzejek od krzyża. Mówisz - znajdź lepszą pracę, tak jakby to było proste niczym splunąć. Chyba żyjesz jeszcze w poprzedniej nomenklaturze, bo to tam jak miałeś odpowiednie wykształcenie to musieli Cie przyjąć do zakładu pracy. Komor gada "SKOŃCZ STUDIA". Tak jakby to był gwarant dobrej pracy. Ciekawy jestem kto będzie chciał sprzątać ulice, albo wynosić śmieci jak wszyscy pokończą studia. I kto będzie chciał pracować za 1280 miesięcznie z mgr.Można leśniczego obrażać i poniżać, ale przecież tutaj powiedział prawdę. Chcesz, by Twój status wzrósł - znajdź lepszą pracę. Wiadomo cebula tego nie zrozumie, bo w tym narodzie pozycja roszczeniowa to norma.
Nikt z was tego nie łapie, bo to umysłowy wycisk
PEDALE
BARANIE
Z dedykacją dla Ciebie. Jesteś dokładnie tym o czym mówi ten pan:Skoro nie umiesz czytać będziesz kurfą wyborczą tego pedała i menela śpiewającego dla banderowców polak startujący na prezydenta? beka *****! jawny śmiech z robaków-polakuf I Z CIEBIE FRAJERZE NABRANY PRZEZ SYSTEM
DO mnie dotarły słuchy, że jak wygra Duda to Kaczyński ogłasza stan wojenny i atakujemy Rosję. Po zdobyciu Rosji przerzucamy nasze siły i bierzemy Niemcy i Francję, a w lipcu jedziemy z nalotem na USA!!!ON TAK MYŚLI, myśli dokładnie jak Prezes Kaczyński. Podobno jak zwycięży Brudziński ma być szefem kancelarii i tyle w tym temacie.
To ja tylko tak dla przypomnienia:Jak Polakom znowu brakuje wrażeń jak to było w latach 2005-2007 to niech sobie głosuję na PiS teraz i potem.
Nie gada co myśli tylko najpierw mówi a potem myśli a to jest różnica. Jak by gadał to co myśli to nikt by na niego nie zagłosował ????Za to Komor gada co myśli i efekt jaki jest taki jest.
Dramat, myślałem że w tym temacie będą dyskusje na temat typów, ale nie. Dzieci które nie powinny mieć prawa głosu wypowiadają się na temat polityki. Uważam że porąbało się polaczkom w głowach bo skoro tępy piosenkarz dostaje 20%... zaznaczam piosenkarz, bez programu bez wykształcenia bez mózgu ma 20%?? To teraz będą głosować na dude czyli osobę która dąży do pogłębienia kryzysu i sprowadzi katastrofę finansową. jedyna nadzieja, przy wygranej dudy to wojna z Rosją.
Tak nagle pojawiła się w wielu portalach wiadomość, że "polski rząd znowelizował prawo, które pozwoli ponad 50 tys. ocalałym Żydom, ich małżonkom, a nawet dzieciom zamieszkującym poza naszym krajem, pobierać emerytury z tytułu szkód doznanych ze strony nazistów i bolszewików na ziemiach polskich w czasie wojny i okresu stlinowskiego"Ludzie dajcie sobie z Nim spokój. Poważnie chcecie rozmawiać z kimś kto przywołuje drugą osobę do słownika a sam w co drugi zdaniu zalicza po kilka błędów ?
Po samych argumentach widać, że nie ma jakiejkolwiek wiedzy na temat polityki, oraz tego kto tak na prawdę rządzi w tym kraju. Sprzedajmy wszystko, lasy, kopalnie i pospłacajmy Żydów... To powinno być motto kampanii wyborczej tego pachołka z Unii Wolności.
Dziwią się ludzie, dlaczego Komorowski popełnia tyle błędów. Zastanówcie się. Podpowiem, że trzykrotnie zmieniał nazwisko.
Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
Taki Duda samym zachowaniem, elokwencją biję na głowę tego Bula.
z bulem xd ????Z bólem muszę stwierdzić , że obawiam się reelekcji
Podejrzewam, że wtedy to już nie warto będzie grać na Dudę z powodu śmiesznego kursu.Tak naprawdę dużo wyjaśni się też po debatach czyli można z zakładami wstrzymać się np do poniedziałku.
A ja podejrzewam, że po debacie skoczy na Dudę, a na Bula zmaleje.Podejrzewam, że wtedy to już nie warto będzie grać na Dudę z powodu śmiesznego kursu.