>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie w Polsce (2015)

R 190

rednee

Użytkownik
Panowie wiem że trzeba czekać do wyników oficjalnych... ale dajcie znać jak buki Betsson i Ónibet zaczną wypłacać Wam kasiorę. Pozdrawiam!

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Odwrócenie kursów - z resztą już niedostępne
@down: Zwykła pomyłka, choć to trochę dziwne, że najpierw mieli @2 na Dudę a potem jazda w górę. Pewnie chcieli dostosować się do konkurencji zniżając kurs na dudę do poziomu @1,55 i wtedy odwrócili kursy. Nie wydaje mi się żeby taki bukmacher miał większe rozeznanie w tej kategorii niż nasze ziemniaki czy buki typu Ónibet.

G 0

gimlord23

Użytkownik
Witajcie, mam do was pytanie. Jak to możliwe, że wszystkie buki typu sts, totolotek i inne mają kursy na Dudę ok. 1,50 a Komora 2,25 gdy tymczasem ComeOne za Dudę daje 2,75 a Komor 1,54? O co tu chodzi?
Edit: O, widzę, że zksstal odpowiedział. Mógłbyś jeszcze powiedzieć o co chodzi z tym &quot;odwróceniem kursów&quot;? Co to daje temu bukowi, w jakim celu tak zrobił, było to zamierzone czy jakaś pomyłka? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Nie jest możliwe - w ComeOn nie ma takiego zakładu ani tym bardziej tak rozłożonych kursów.

G 0

gimlord23

Użytkownik
Zksstal
A jeśli w czasie gdy były te dziwne kursy stworzone przez ich pomyłkę, obstawił na np. Dudę to mogliby anulować mi zakład czy coś w tym stylu czy normalnie musieliby zaakceptować to że wykorzystałem ich błąd?
I co masz na mysli pisząc &quot;taki bukmacher jak ComeOne&quot;?

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Jak najbardziej mogą anulować, mają zapewne taki regulamin, który w przypadku ewidentnego błędu (a takim jest odwrócenie kursów) pozwala im anulować kupon.
Chodziło mi o to, że wydaje mi się że lepsze rozeznanie nt. wyborów i sytuacji w kraju mają oddsmakerzy naszych ziemniaków czy Ónibetu (który ma sporo zakładów na politykę a więc coś ogarniają) niż oddsring, który jakoś specjalnie nie kojarzy mi się z zakładami pozasportowymi dotyczącymi naszego kraju.

Otrzymane punkty reputacji: +1
mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Leżę ze śmiechu :grin: Fajne czasem można znaleźć perełki na tym forum. PiS żąda podwyższenia podatków dochodowych w stopniu 40% dla najbogatszych. Co spowoduje, że bogaci ludzie będą uciekali z kraju płacić podatki gdzie indziej co sprawi, że rząd straci potężne miliardy. No, ale to trzeba mieć pojęcia o ekonomii z poziomu gimnazjum, żeby to zrozumieć. Jak widać brakuje tego w czołowych partiach w Polsce, bowiem PO nie jest dużo lepsze.
Hehe, jakby już teraz najbogatsi nie płacili podatków poza granicami kraju ????

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Wylacznie jako ciekawostka,
Krzysztof Jackowski - jasnowidz wypowiedz z 16 marca 2015.
- Ze zdziwieniem muszę powiedzieć, że wybory wygra Bronisław Komorowski - twierdził jasnowidz. Podkreśla jednocześnie, że w pierwszej turze obecny prezydent zdobędzie o wiele mniej głosów niż się spodziewano. Platforma Obywatelska poczuje silne zagrożenie ze strony PiS i wytoczone zostaną ciężkie działa. Zdaniem Jackowskiego to właśnie Andrzej Duda będzie największym rywalem, który przejdzie do II tury wyborów. Mimo to i tak poniesie klęskę, do czego przyczynią się media - przepowiada jasnowidz.
- W wielu osobach bardzo wysoki wynik Komorowskiego będzie budził wątpliwości co do prawidłowego przebiegu wyborów
Mi przeczucie takze mowi, ze Komorowski zostanie na stolku, a pierwsza tura to wylacznie mydlenie oczu.

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Ja bym stawiał na Dudę. Bronek zagarnie głosy lewicy ale wyborcy Kukiza w większości poprą Dudę. Mimo iż Kukiz wprost kogoś nie poparł to zapowiada się w najbliższych dniach straszna krytyka Komorowskiego z jego strony co może mieć znaczenie. Cytat z profilu Kukiza:
Za grosz nie ufam zawodowym politykom. Teraz czytam, że prezydent Komorowski od zawsze jest zwolennikiem JOW-ów ... Śmiech ... Wkrótce opublikuje nasze petycje do prezydenta. Jakos wówczas nie był zmianą ordynacji wyborczej szczególnie zainteresowany.
Nie wierzcie w te referenda. To ściema i granie na czas. Lep. W ciągu 2-3 dni zamieszczę parę postów i krok po kroku wytłumaczę Wam jak oni mając całkowitą świadomość ZEROWEGO wpływu referendum na zmianę ordynacji manipulują naszymi emocjami.
Jeśli Kukiz przez te 2 tygodnie będzie prowadził politykę antykomorowski to cieniutko widzę Bronka. Za Dudą też przemawia fatalna kampania Bronka. On cały czas uważał że ma wygraną w kieszeni. Przez całą kampanię kontrkandydatów uważał za niepoważnych, nazywał ich frustratami. Nałęcz też we wszystkich mediach obrażał rywali Bronka, a teraz grunt się pali pod nogami i proszą tych &quot;frustratów&quot; o głosy. Pycha ich zgubiła.
No i ostatni aspekt czyli debata. Jakie argumenty ma Komorowski przeciwko Dudzie:
- brak doświadczenia
- że stoi za nim Kaczyński i Macierewicz
- to że zmienia zdanie w zależności od sondaży
Więcej argumentów nie widzę. Nawet to nie są argumenty, a zwykłe straszenie. Duda za to ma całą listę przeciwko Bronkowi, jak to dobrze rozegrają to w debacie Duda może zniszczyć Komorowskiego. Mimo wszystko szkoda mi Bronka, CBOS manipulował sondażami dawali mu po 60% poparcia a tutaj taki zonk. Chłop się nie mógł pozbierać, biedny lata po Warszawie i obiecuje cuda na kiju.
PS:
Witajcie, mam do was pytanie. Jak to możliwe, że wszystkie buki typu sts, totolotek i inne mają kursy na Dudę ok. 1,50 a Komora 2,25 gdy tymczasem ComeOne za Dudę daje 2,75 a Komor 1,54? O co tu chodzi?
Toć grać to za ile się da! Piękny surebet ;)

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Wylacznie jako ciekawostka,

Krzysztof Jackowski - jasnowidz wypowiedz z 16 marca 2015.

- Ze zdziwieniem muszę powiedzieć, że wybory wygra Bronisław Komorowski - twierdził jasnowidz. Podkreśla jednocześnie, że w pierwszej turze obecny prezydent zdobędzie o wiele mniej głosów niż się spodziewano. Platforma Obywatelska poczuje silne zagrożenie ze strony PiS i wytoczone zostaną ciężkie działa. Zdaniem Jackowskiego to właśnie Andrzej Duda będzie największym rywalem, który przejdzie do II tury wyborów. Mimo to i tak poniesie klęskę, do czego przyczynią się media - przepowiada jasnowidz.
- W wielu osobach bardzo wysoki wynik Komorowskiego będzie budził wątpliwości co do prawidłowego przebiegu wyborów

Mi przeczucie takze mowi, ze Komorowski zostanie na stolku, a pierwsza tura to wylacznie mydlenie oczu.

lol ???? to już bardziej wierzę w ośmiornicę typującą mecze. Bez jaj,jakby wywróżył paligłupa i on rzeczywiście by awansował to co innego ale nie coś co wzglednie kumata osoba sama jest w stanie dostrzec gołym okiem ????

P 276

pwlib

Użytkownik
Gdzie znajdę najwyższy kurs na komora? Nie żebym na bula liczył czy głosował bo to obciach największy z możliwych, ale w razie wyboru tej niedojdy wpadnie chociaż $

minolta 7

minolta

Użytkownik
Panowie co trzeba zrobić aby głosować w innym mieście bo 24.05.2015 będę w Gdańsku a chciałbym zagłosować ?

B 178

becks-59091

Użytkownik
Panowie co trzeba zrobić aby głosować w innym mieście bo 24.05.2015 będę w Gdańsku a chciałbym zagłosować ?
Wybrać zaświadczenie z urzędu gminy w której mieszkasz na podstawie którego zostaniesz dopisany do dowolnego spisu wyborców, w dowolnym miejscu w kraju.
Udaj się do urzędu i załatwisz sprawę w referacie spraw obywatelskich (bądź podobnym, w zależności od urzędu) ;)

F 72

filip11

Użytkownik
Gdzie znajdę najwyższy kurs na komora? Nie żebym na bula liczył czy głosował bo to obciach największy z możliwych, ale w razie wyboru tej niedojdy wpadnie chociaż $
Betsafe 2.6 - super sprawa z tym, że przed wyborami postawiłem na Dudę, licząc na kontrę w 2 turze - mogłem tylko zagrać za więcej niż te 100zł co postawiłem.

sedancfc 118

sedancfc

Użytkownik
Betsafe 2.6 - super sprawa z tym, że przed wyborami postawiłem na Dudę, licząc na kontrę w 2 turze - mogłem tylko zagrać za więcej niż te 100zł co postawiłem.
również odczuwam lekki ból, że zagrałem na dude tak naprawdę za grosze. przy takiej stawce to chyba nawet kontrować mi się nie opłaca i zostanę już z tym betem na dudę.

gdzie znajdę najwyższy kurs na dudę?

Do góry Bottom