Wyniki miałem przedstawić pod koniec miesiąca ale zrobię to teraz ponieważ będę w domu 30 kwietnia. Dla jednych będzie to zaskoczenie,a dla innych nie. Chciałbym wyrazić swoją opinię na ten temat. Zebrałem 478 głosów i chciałbym podkreślić, że nie są to tylko głosy z naszego forum. Oczywiście można zarzucić, że ankieta może być bez sensu ponieważ głosowi ludzi niepełnoletni a takich pewnie sporo jest na naszym forum. Mimo wszystko na chłopski rozum ktoś w wieku 17 lat również jest obywatelem Polski, chodzi o całokształt. Przeraża mnie oczywiście, że wiele ludzi nie będzie szło na
wybory ponieważ mówią "mój głos nic nie zdziała" myśli tak 10 tysięcy osób....fakty nasuwają się same. Wiem, że 478 osób w porównaniu na cały kraj to tyle co nic, garstka ale mimo wszystko jest to pewne odzwierciedlenie. Media takie jak TVN pokazują, że Komorowski ma 40% poparcia głosów!!! Ludzie nie wierzcie w to!!! Takie stacje jak TVN będą robić wszystko aby zaczernić wyniki i manipulować ludźmi aby głosowali na Komorowskiego. Ponieważ taki zwyczajny Nowak siądzie sobie przed
TV zobaczy taki sondaż gdzie Komorowski ma 40% i pomyśli "aaaa nie idę na
wybory przecież on i tak wygra" albo " aaaa zagłosuję na Komorowskiego ponieważ i tak nie ma z nim kto walczyć". MEDIA KŁAMIĄ!!! Jeśli chodzi o mnie to
GŁOSUJĘ NA KROWINA, TAK!!! :] Ludzie którzy nie chcą iść na
wybory, zastanówcie się, obejrzyjcie spoty czy filmy z wypowiedziami na internecie a nóż zmienicie zdanie. Dziękuję za uwagę