No jakie teksty wypisywał? Jakiś problem? A niejaki złodziej madoff- twórca największej złodziejskiej piramidy w historii, który okradał nawet swoich kumpli żydów to kim jest z pochodzenia? Za to chcesz mnie karać? Won do prokuratury.Wracając na chwilę do debaty publicznej i tego co wygadywał kandydat na Prezydenta - Grzegorz Braun co mnie osobiście po prostu zszokowało, zastanawiam się jakim cudem z takimi poglądami on jeszcze nie został oskarżony przez prokuraturę. Mówienie o "żydowskiej grupie złodziei" w mojej ocenie jak najbardziej wyczerpuje znamiona przestępstwa opisanego w art 257 KK
Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
Przecież jego poglądy i to co mówi jak najbardziej znieważa grupę ludności ze względu na jej przynależność.
Jest też to uwaga do jednego z forumowiczów, który tu wypisywał podobne teksty
Już ci napisałem w rzeczonym temacie jak dokonałeś autokompromitacji, Adamo- naczelny forumowy bredzący. Zwolennik korwina co na POlszewie głosuje.