ddreporter
Użytkownik
sorry, nie ten dział.
Ale ty wiesz, że zdanie oznajmiające kończymy kropką, a nie wykrzyknikiem. Bo wszystkie twoje wypowiedzi tutaj to zadania z wykrzyknikami. To o czym świadczy zapewne, ale jam nie socjolog.ale ja o Tym wiem ze obecne media są za obecna władzą! wiec nie wiem po co to piszesz! chyba każdy kto ogląda i ma swój rozmum zdaje z tego sobie sprawę!
trzeba dać nowym, nienasyconym jeszcze ryjom dojść do koryta? ja bym bardziej liczył na to, że te stare juz się przeżrą i nie będą dalej okradaćDuda może nie jest moim ideałem, ale to co się teraz w Polsce dzieje. Trzeba to jakoś zmienić, odświeżyć.
A mama nie nauczyla powiedzenia: "Apetyt rosnie w w miare jedzenia"? ????ja bym bardziej liczył na to, że te stare juz się przeżrą i nie będą dalej okradać
Oni sie nie ludza ... oni przygotowuja juz wyjasnienie "cudu nad urnami" na wypadek wygranej w nieoczekiwanych okolicznosciach Bronislawa Marii.Ja uważam, że ten cały "leniwy elektorat" w ogóle nie istnieje. Jest to stwierdzenie użyte przez media, które łudzą się jeszcze, że wygra Komorowski.
Szczerze ci powiem, ze od Niedzieli kiedy widzialem pierwszy wynik sondazowy II tury wyborow, nie widzialem sondazu na wiekszych portalach internetowych (widzialem na mniejszych w ciemnych katach internetu) w ktorym Duda by wygrywal... wszystkie "jak jeden maz" twierdza, ze Komor prowadzi ... zazwyczaj bylo cos kolo 47%-43% (na korzysc Komorowskiego) badz cos w ten desen...Ostatnie wyniki sondażowe jakoby obecny prezydent doganiał (albo i wyprzedzał) Dudę, moim zdaniem są mocno naciągane i mają służyć jedynie zachęcie pójścia na wybory.
Brak slow dla tego pajaca... szkoda ze sprawa ugrzeznie w internecie i nikt z tv sie o tym nie dowie. Jakby Dude na czyms takim zlapali to by lecialo na czerwonym pasku w tvn24...@nocoty
Masz jeszcze jakieś wątpliwości czy Bronek znał pytania?
przecież w obecnych debatach chodzi o to " ty oszukiwales ja oszukiwalem" wygrał lepszy!Brak slow dla tego pajaca... szkoda ze sprawa ugrzeznie w internecie i nikt z tv sie o tym nie dowie. Jakby Dude na czyms takim zlapali to by lecialo na czerwonym pasku w tvn24...
edit: znalazlem teraz informacje ze oba sztaby dostaly wczesniej pytania. W takim razie to cos to nie bylo debata, tylko recytowanie wyuczonych formulek. Jaki kraj takie debaty...
Wieksze polityczne twarze ginely za wiedze na ten temat. Sluchajac Sumlinskiego nawet smierc Leppera - polityka o wiele bardziej znanego mozna powiazac wlasnie z ta sprawa. To jest sila ponad tych politykow, ponad ich mozliwosci i zasieg, a co chyba najwazniejsze oni maja wiele do stracenia - od karier, po majatki itd. Mozna bylo spokojnie zalozyc, ze ten temat zostanie pominiety, nie z powodu tego, ze nikt nie chce o nim mowic, ale z takiego, ze przy obecnych "niezaleznych" sadach,"niezaleznej" prokuraturze i "niezaleznych" mediach oskarzenia Prezydenta o jakiekolwiek dzialania zwiazania z wyzej wymienionymi instytucjami beda w bardzo szybki sposob odrzucone badz przeinaczone na niekorzysc Dudu. Duda mialby z tego powodu same problemy i niewiele by na tym zyskal, procz szacunku ludzi ktorzy o tej sprawie juz wiedza - tak mi sie wydaje.Coraz bardziej mi śmierdzi fakt, że Duda jest w jakimś układzie. Czemu nie cisnął o WSI, o blokowaniu tej książki, o pro civili. Beka troszkę grana. Mając takie działa i z nich nie strzelać.