>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie 2025

M 10,1K

mcz

Użytkownik
Zamknięty system przez 10 lat z prezydentem i rządem z tego samego obozu był spoko xD Co tu za kocopoły ludzie w wypisują to się nóż w kieszeni otwiera. Wyjątkowe miejsce w polskim internecie nie ma co.

Otrzymane punkty reputacji: +62
A 45,7K

ar0nek

Użytkownik
Zamknięty system przez 10 lat z prezydentem i rządem z tego samego obozu był spoko xD Co tu za kocopoły ludzie w wypisują to się nóż w kieszeni otwiera. Wyjątkowe miejsce w polskim internecie nie ma co.
Czytaj ze zrozumieniem co się pisze. Każdy domknięty system przez władze jest zły. Szczególnie jeśli chodzi o PoPis.

Psychosocial 1,5M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
To temat z typami bukmacherskimi. Takie polityczne dyskusje nie maja sensu. Kolejne posty beda kasowane.
No jak sam napisałeś w pierwszym poście:

W tym temacie można podawać typy i dyskutować o polskich wyborach prezydenckich, które odbędą się w 2025 roku.

No to dyskutujemy. Zdrówko RBR1one 😉.

Otrzymane punkty reputacji: +225
R 1,2K

robertooo1234

Użytkownik
Też nie rozumiem czemu merytoryczna dyskusja jest niedozwolone dopóki jest normalna wymiana argumentow
Ale twoje posty od miesięcy to nie jest merytoryczna dyskusja tylko pisanie że Mentzen nie ma szans w wyborach, zachęcanie do grania underow nie dodając żadnych kuponów itp.
Post automatycznie złączony:

Przecież Mentzen nie powiedział niczego co nie było już wiadome od dawna. To są poglądy Konfederacji które są od dawna znane. Wątpie żeby akurat to spowodowało jakiejś wielkie tąpnięcie w sondażach. Większość polaków ma takie poglądy, pora się obudzić. Tak czy inaczej linia 20.5% to była górka i można było ładować grubo na under, podobnie jak na awans Nawrockiego do II tury po absurdalnym kursie 1.42 na tak pewne zdarzenie
Na fortunie masz dalej 1,5 że Nawrocki wejdzie do drugiej tury i linie na Mentzena też są na niektórych bukach dalej na 20%. Pokażesz jakiś kupon jak zagrałeś czy dalej będziesz pisal te kocopoly. Bo niektórzy mogą w to uwierzyć i stracić potem ewentualnie spory hajs

Otrzymane punkty reputacji: +226
M 10,1K

mcz

Użytkownik

Załączniki

• 66,5 KB Wyświetlenia: 40
Ostatnia edycja:
F 11,1K

funers

Użytkownik
Tutaj ludzie piszący że mentzen przegra z na 100% z Nawrockim i mentzen poniżej 20,5% to zwykli wariaci, mam nadzieję że postawili dom i się zapożyczyli na te bety. Oczywistym jest to że Mentzen ma spore szanse zakręcić się w okolicach 23-25% i wejść do drugiej tury, to co się dzieje na spotkaniach z nim to jest aż niespotykane, ludzie walą drzwiami i oknami, w miejscowościach 20k potrafi 3-4 tysiące przyjść. Do Nawrockiego zaraz coś znajdą że pomagał sutenerom i poleci w dół. Wtedy w drugiej turze to już cuda mogą się wydarzyć

Otrzymane punkty reputacji: +770
djkruko 101K

djkruko

Użytkownik
Tutaj ludzie piszący że mentzen przegra z na 100% z Nawrockim i mentzen poniżej 20,5% to zwykli wariaci, mam nadzieję że postawili dom i się zapożyczyli na te bety. Oczywistym jest to że Mentzen ma spore szanse zakręcić się w okolicach 23-25% i wejść do drugiej tury, to co się dzieje na spotkaniach z nim to jest aż niespotykane, ludzie walą drzwiami i oknami, w miejscowościach 20k potrafi 3-4 tysiące przyjść. Do Nawrockiego zaraz coś znajdą że pomagał sutenerom i poleci w dół. Wtedy w drugiej turze to już cuda mogą się wydarzyć
No ja miałem głosować na mentzena, ale po jego ostatnich wojażach u Stanowskiego to już mi się odwidzialo. Kto normalny może na niego głosować, przecież przejebal sobie u kobiet tym rodzeniem nawet z gwałtu i u młodych którzy chcieliby jednak postudiowac. Jak dla mnie to zakręci się teraz max na 13, 14%

tarki_16 369,7K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
No ja miałem głosować na mentzena, ale po jego ostatnich wojażach u Stanowskiego to już mi się odwidzialo. Kto normalny może na niego głosować, przecież przejebal sobie u kobiet tym rodzeniem nawet z gwałtu i u młodych którzy chcieliby jednak postudiowac. Jak dla mnie to zakręci się teraz max na 13, 14%
Sam Stanowiski o tym powiedział w swoim programie , że Mentzen " nie potrafi się powstrzymać" . Rozmawiałem nie tak dawno temu ze znajomą , że będzie głosowała na Mentzena , ale wczoraj już napisała , że po swoim wywiadzie u Stanowskiego "nagrabił" sobie u niej i tematem o aborcji przegrał wszystko. Temat studiów to druga sprawa, kompletnie nierozważna decyzja mając taki a nie inny elektorat.
Dużo pewnie Mentzen na tym nie straci , ale była szansa na podgonienie Nawrockiego, teraz raczej już będzie mu ciężko , żeby powalczyć o 2 turę i nadal uważam , że jedynym kandydatem , który miałby szansę pokonać Trzaskowskiego jest właśnie Mentzen.

F 11,1K

funers

Użytkownik
Może procent mu spadł, nie więcej po tym programie, to nie jest też tak że gdyby nagle zmienił zdanie co do aborcji to by nagle zyskał, bo część elektoratu prawicowego stwierdziła by że to Chorągiewka i albo by nie poszła na wybory, albo zagłosowała by na Brauna, ot wiadomo że to kumple ze Stanowskim i razem te pytania przygotowywali, mogli po prostu to ominąć.

B 43,2K

bartezgambler

Użytkownik
Nie rozumiem czemu w tym temacie tak wiele czasu poświęcamy Mentzenowi skoro faworytem tego "konkursu" jest Trzaskowski. Każdy logicznie myślący człowiek wie,że jeżeli chodzi o aborcję Mentzen ma od dawna ten sam pogląd w tej kwestii. Media głównego ścieku które piorą głowy wciąż dużej części społeczeństwa, wyciągają ten temat by straszyć nim labilnych wyborców. Co do tego chyba zgodzimy się wszyscy?
Ale wróćmy do Trzaskowskiego, u Stanowskiego Mentzen powiedział, że jest gotów na debatę z Trzaskowskim nawet w TVN. Sztab Trzaskowskiego nie chcę się na to zgodzić, bo oni doskonale wiedzą, że na takiej debacie Rafał może tylko stracić. Więc wymyślili wielką otwartą konferencję prasową dla wszystkich dziennikarzy. Wyszła ona dość blado. Przyznam, że jestem trochę zawiedziony Trzaskowskim, miał pięć lat na lepsze przygotowanie się do tej kampanii ale kompletnie nie wyciąga wniosków. Zaczął od straszenia, że zakaże marszu niepodległości, potem to zdejmowanie krzyży z przestrzeni publicznej. Był również zwolennikiem migracji i gorącym przeciwnikiem budowy muru na granicy, teraz nawet jest za CPK! Ostatnio dziennikarze wyciągnęli jego wypowiedź jak perorował o tym jak dobrym rozwiązaniem jest zielony ład. Ale najbardziej martwi to jak zarządza Warszawą, a raczej jak nią nie zarządza. Tajemnicą poliszynela jest to, że on nie bywa często w pracy. A nawet jak się pojawia to na kilka godzin. Na radzie Miasta Warszawa był zaledwie kilka razy w ciągu ostatniej kadencji. Warszawą tak naprawdę rządzą inni, m.in. szef warszawskich struktr PO Kierwiński. Wielu śmiej się z Sutryka, że z Wrocławia zrobił księstwo udzielne ale to samo jest z Warszawą, wystraczy popatrzeć gdzie pracują ludzie kierujący sztabem Trzaskowskiego. Na plus w stosunku do pozostałych rywali jest to, że ma nieograniczony dostęp do mediów rządowych i TVN, tam co by nie powiedział będzie zawsze fetowany, w tej kwestii nawet Duda podczas drugiej kampanii nie miał aż tak komfortowej pozycji. Reasumując dla mnie ten facet jest największym rozczarowaniem tej kampanii, większym nawet niż Hołownia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +544
Do góry Bottom