x_design
Użytkownik
ok. północy spłyną wyniki z ok. 20-30% lokaliO której mają być pierwsze oficjalne wyniki?Dopiero jutro?
ok. północy spłyną wyniki z ok. 20-30% lokaliO której mają być pierwsze oficjalne wyniki?Dopiero jutro?
wyobrażacie sobie Biedronia na mównicy sejmowej? ;D
a reszta pewnie koło 12-14 jutrook. północy spłyną wyniki z ok. 20-30% lokali
Przynajmniej będzie barwnie????
Pewnie...
Nie takie osoby tam stały
Niestety był numero uno w mojej Gdyni. Dlatego nie zagłosowałem na RPP.Jeśli Biedroń był jedynką na jednej z list a RUCH PALIKOTA uzyska powiedzmy około 30 mandatów, to można przypuszczać iż on się znajdzie w sejmie.
Ale to się naprawdę nie ma czym chwalić.Nawet gdyby Korwin zastapil Hanke w M jak Miłosć to i tak nie dostałby sie do sejmu
I głosowałem na Ruch Palikota ????
A to tylko jedna osoba na liście była:??Głosując na kogoś innego z listy Palikota jednocześnie zmniejszałeś szanse Biedronia...zero logiki.Niestety był numero uno w mojej Gdyni. Dlatego nie zagłosowałem na RPP.
nie mamy jednomandatowych okręgów wyborczych (do sejmu)A to tylko jedna osoba na liście była:??Głosując na kogoś innego z listy Palikota jednocześnie zmniejszałeś szanse Biedronia...zero logiki.
jak to pięknie powiedział Tomasz Terlikowski: Anna GrodzkAle to się naprawdę nie ma czym chwalić.
Tusk przyjmie Palikota chętnie do koalicji, czy on czasem nie mówił też kiedyś, że nie będzie miejsca w rządzie u niego dla tego który będzie chciał podnosić podatki? A jakoś Donald "Słońce Peru" nie oponował za bardzo przy podwyżkach.
Jeżeli Palikot dostanie te 20-30 mandatów to do sejmu wejdą takie osoby jak Biedroń, ten/ta transwestyta z Krakowa, i pełno nołnejmów "przedsiębiorców" ...
to nie ma znaczenia w zasadzie na kogo głosujemy z danej listy, bo i tak wchodzą ci, którzy są najwyżej. Teoretycznie taki Biedroń mógł nie dostać żadnego głosu i zasiąść w sejmieA to tylko jedna osoba na liście była:??Głosując na kogoś innego z listy Palikota jednocześnie zmniejszałeś szanse Biedronia...zero logiki.
@up:Lepiej żeby w sejmie zasiadali przedsiębiorcy niż ludzie,którzy nie mają konta w banku i nijak się mają do normalnego życia.
ale wiesz... legalne zioło i w ogóle trzeba iść do przodu, świat się zmieniaA co was tak wyborcy RPP odstrasza ten Biedroń czy Grodzka, przeciez głosując na kogokolwiek z RPP akceptujecie pedalstwo i inne dewiacje i widocznie chcecie żyć w kraju pełnym takich ludzi.
podbijam, kiedy te cienie z PKW puszczą jakieś info?O której mają być pierwsze oficjalne wyniki?Dopiero jutro?
znasz ordynację wyborczą ?to nie ma znaczenia w zasadzie na kogo głosujemy z danej listy, bo i tak wchodzą ci, którzy są najwyżej. Teoretycznie taki Biedroń mógł nie dostać żadnego głosu i zasiąść w sejmie
Co za kraj, kierwa.
MacieqLeo już napisał to co ja miałem. Nie mamy odpowiedniej ordynacji. To jest podstawowy problem w naszych parlamentarnych wyborach. Zaraz obok tego, że nie ma na kogo głosować, kto ma realne szanse na władzę i jakąkolwiek zmianę. Młot - kowadło.A to tylko jedna osoba na liście była:??Głosując na kogoś innego z listy Palikota jednocześnie zmniejszałeś szanse Biedronia...zero logiki.
@up:Lepiej żeby w sejmie zasiadali przedsiębiorcy niż ludzie,którzy nie mają konta w banku i nijak się mają do normalnego życia.
ok. północy, ale tylko z 20-30% komisjipodbijam, kiedy te cienie z PKW puszczą jakieś info?
Ktoś napisał, że koło północy, ale nie znalazłem żadnego oficjalnego info.podbijam, kiedy te cienie z PKW puszczą jakieś info?