Hej.Dzięki edi za linki przydadzą się ale może odezwie się jeszcze ktoś z tego wątku.
Nic nie robisz źle, po prostu betfair automatycznie bierze kurs wyższy, tak jakby dla ciebie lepiej by było. Jedynie co możesz zrobić, to gdy widzisz, że koń wygrywa, kupujesz back ustawiając się niżej niż aktualny kurs i tyleTeż próbuje gry na koniach narazie chciałem spróbować zdobyć trochę gotówki ustawiając kurs na 1.01-1.03 na faworyta zależy jaki wyścig.
Ale jak ustalam taki kurs to przyjmuje mi odrazu po kursie aktualnym a nie czeka aż wpadnie mój, co robię źle?
możesz dokładniej opisać swój sposób gry, bo operując taką kwotą wydaje mi się to wręcz nieprawdopodobne pzdr.tak stawka 3euro, nei obchodzi mnei kto wygra robie greena jak dobrze przewidze a ja kzle tne strate ???? od 3e dziennie od 20-60 mozna spokojnie wyciagnac
Jeśli jesteś w stanie przewidzieć spadek kursu to na dłuższą metę będziesz bardziej zarobiony grając go bez zamykania pozycji. Jak wiadomo czym bliżej startu zawodów tym rynek jest bliższy prawidłowej ocenie szans. Rozumiem, że ktoś preferuje trading z uwagi na "pewność" wygranej niezaleźnie od wyniku, jednak po większej liczbie zdarzeń będzie miał mniejsze zyski od kogoś grającego to samo tradycyjnie.dlaczego?