to by była fajna sprawa. bo ztego co zauważyłem jak kurs już spada do 1.1 to na pewno wygrywa.
Z tym na pewno to bym uważał. Ktoś pisał w jakimś wątku może nawet w tym, że niektórzy polują na kursy 1.01 wystawiając lay bo zdarza się że taki kurs nie wchodzi. Sam ostatnio widziałem taki przypadek więc z tym 1.1 tym bardziej bym uważał choć sam miałem podobny pomysł. Jeśli ogląda się
live wyścig to moim zdaniem można zapolować na takie kursy ale granie każdego backa po 1,1 jak leci może być niebezpieczne.
Ostatnio strzelił bym zonka z wyścigami. Drugi raz zauważyłem sytuację w której po zakończonym wyścigu rynek na
betfair został otwarty ponownie i na rynku działy się jakieś ruchy na dwóch koniach. Spojrzałem na inną stronę i zobaczyłem że wyścig się już zakończył i podany jest pierwszy i drugi koń. Za pierwszym razem nie wchodziłem w rynek ale za drugim pomyślałem że wykorzystam okazję i postawiłem back na konia który był pierwszy ???? kurs nie był duży bo jakieś 1,05 ale pomyślałem, że spróbuje. Dopiero jak obstawiłem to na innej stronie zobaczyłem dwa małe znaczki przy koniach H2H jak się domyśliłem "head to head" (łeb w łeb). Na
betfair nic nie było a kurs już zdążył wzrosnąć ???? i nie mogłem wyjść bez straty. Na drugiego konia kurs był granicach 6-8 więc było mniejsze prawdopodobieństwo, że to on był pierwszy ale stres był. Z transakcji nie wyszedłem ale już wiem czemu czasami rynek zostaje odwieszony ???? choć na
betfair też przydała by się informacja czemu tak jest.
Ostatnio jak grałem na koniach to je layowałem. Kilka dni temu niestety trafiłem na konia który wygrał. Nie wiem czy to po prostu była kwestia czasu bo już wcześniej kilka razy było gorąco czy popełniłem gdzieś błąd czy miałem po prostu pecha. Kurs nie był jakiś wielki bo raptem kilkanaście jednak strata była trochę odczuwalna. Wcześniej jak grałem trzymałem się kilku zasad jednak jak szło mi dobrze to zacząłem je trochę naginać i może tu był gdzieś błąd a może pewnych rzeczy nie da się po prostu przewidzieć. Tak czy siak muszę sobie przemyśleć ten sposób gry, czy dalej layować czy spróbować czegoś innego. Stratę co prawda odrobiłem jednak nauczka została. Ostatnio przymierzałem się do handlu pre jednak głównie obserwowałem.