>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyścigi koni - giełda zakładów

P 18

pawelz

Użytkownik
Na ja też na coś podobnego się natknąłem i info że jak ktoś u używa jednocześnie kilka botów/programów to mógłby się załapać na dodatkowe prowizje. W sumie jak ktoś używa dużo geeka to mógłby zerknąć w prowizje czy ma jakieś dodatkowe. Z drugiej strony nie wiem jaka jest ich wysokość ale pewnie skoro tak bardzo ułatwiają one handel to się zwracają i tak.

W 0

wastag

Użytkownik
niestety geek potrafi się zawiesić w najmniej odpowiednim momencie. poprostu wyskakuje SUSPENDED w trakcie wyścigu i nie można zamnknąć pozycji przez co cały dzienny zysk sie idzie .... paść po łące

P 18

pawelz

Użytkownik
No ja jeszcze go nie używam, czytałem wczoraj tylko trochę &quot;Pomoc&quot; i tam było napisane żeby mieć zawsze otwarte betfair w przeglądarce żeby w razie czego móc zamknąć pozycję. Ja jeszcze nie mam o nim opinii.

W 0

wastag

Użytkownik
w takim razie nie wszystkie wyścigi można obstawiać gdy koniki już biegną.
a orientujesz się może jak to zrobić by back automatycznie się zawarł gdy kurs SPADNIE do określonego poziomu? czyli mamy kurs 4 na back. ja nie chce po 4 tylko po 2 - niepytajcie dlaczego. gdy wystawiam takiego backa z oferta po 2 to automatycznie sie zawiera po 4. a ja chce żeby on grzecznie czekał w kolejce na kurs 2

P 18

pawelz

Użytkownik
w takim razie nie wszystkie wyścigi można obstawiać gdy koniki już biegną.
a orientujesz się może jak to zrobić by back automatycznie się zawarł gdy kurs SPADNIE do określonego poziomu? czyli mamy kurs 4 na back. ja nie chce po 4 tylko po 2 - niepytajcie dlaczego. gdy wystawiam takiego backa z oferta po 2 to automatycznie sie zawiera po 4. a ja chce żeby on grzecznie czekał w kolejce na kurs 2
Też mnie to ciekawi tylko mi chodzi o kurs np. 1,01 i ja się zastanawiałem jak to przez stronę zrobić.
Edit: Pomyliło mi się z tym wpisem, przecież te nieprzyjęte kursy back po niższych kursach niż w danym momencie to czyjeś lay ???? W sumie nie wiem czy tak można zrobić

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
niestety geek potrafi się zawiesić w najmniej odpowiednim momencie. poprostu wyskakuje SUSPENDED w trakcie wyścigu i nie można zamnknąć pozycji przez co cały dzienny zysk sie idzie .... paść po łące
to nie geek się wiesza, tylko betfair rynek zawiesza... normalna sytuacja w przypadku chocby jak w meczu noznej walną bramkę. Closed oznacza że rynek jest zamknięty.
To czy geek padnie (a dokladnie polaczenie z betfair) widac jak masz API, masz tam ilosc połączen z betfair na sekunde (ta wartosc po lewo), i czas od ostatniego polaczenia w milisekundach (po prawo). Jak pokaze Ci sie ze czas od ostatniego polaczenia jest wiekszy niz 1000 ms to sie zmieni na kolor czerowny.

P 18

pawelz

Użytkownik
to by była fajna sprawa. bo ztego co zauważyłem jak kurs już spada do 1.1 to na pewno wygrywa.
Z tym na pewno to bym uważał. Ktoś pisał w jakimś wątku może nawet w tym, że niektórzy polują na kursy 1.01 wystawiając lay bo zdarza się że taki kurs nie wchodzi. Sam ostatnio widziałem taki przypadek więc z tym 1.1 tym bardziej bym uważał choć sam miałem podobny pomysł. Jeśli ogląda się live wyścig to moim zdaniem można zapolować na takie kursy ale granie każdego backa po 1,1 jak leci może być niebezpieczne.
Ostatnio strzelił bym zonka z wyścigami. Drugi raz zauważyłem sytuację w której po zakończonym wyścigu rynek na betfair został otwarty ponownie i na rynku działy się jakieś ruchy na dwóch koniach. Spojrzałem na inną stronę i zobaczyłem że wyścig się już zakończył i podany jest pierwszy i drugi koń. Za pierwszym razem nie wchodziłem w rynek ale za drugim pomyślałem że wykorzystam okazję i postawiłem back na konia który był pierwszy ???? kurs nie był duży bo jakieś 1,05 ale pomyślałem, że spróbuje. Dopiero jak obstawiłem to na innej stronie zobaczyłem dwa małe znaczki przy koniach H2H jak się domyśliłem &quot;head to head&quot; (łeb w łeb). Na betfair nic nie było a kurs już zdążył wzrosnąć ???? i nie mogłem wyjść bez straty. Na drugiego konia kurs był granicach 6-8 więc było mniejsze prawdopodobieństwo, że to on był pierwszy ale stres był. Z transakcji nie wyszedłem ale już wiem czemu czasami rynek zostaje odwieszony ???? choć na betfair też przydała by się informacja czemu tak jest.
Ostatnio jak grałem na koniach to je layowałem. Kilka dni temu niestety trafiłem na konia który wygrał. Nie wiem czy to po prostu była kwestia czasu bo już wcześniej kilka razy było gorąco czy popełniłem gdzieś błąd czy miałem po prostu pecha. Kurs nie był jakiś wielki bo raptem kilkanaście jednak strata była trochę odczuwalna. Wcześniej jak grałem trzymałem się kilku zasad jednak jak szło mi dobrze to zacząłem je trochę naginać i może tu był gdzieś błąd a może pewnych rzeczy nie da się po prostu przewidzieć. Tak czy siak muszę sobie przemyśleć ten sposób gry, czy dalej layować czy spróbować czegoś innego. Stratę co prawda odrobiłem jednak nauczka została. Ostatnio przymierzałem się do handlu pre jednak głównie obserwowałem.

S 1

seager

Użytkownik
Swego czasu próbowałem gry lay na konie o kursie &gt;= 10. Z początku szło całkiem dobrze i zysk kształtował się na pokaźnym poziomie, aż dobra passa się skończyła. Może to zwykły pech, ale po przeliczeniu, jakbym zaczął stawiać back na te konie, płaską stawką, to wyszedł bym na tym na spory plus. A swoją drogą, kiedy człowiek spośród 15 koni dwa razy pod rząd trafia takiego, który wygrywa mając kurs 12-18, to można się zniechęcić i pierwsza myśl to: z&#39;ehh jakbym postawił te 100E na back...&quot;
Zdecydowanie bardziej bezpieczny jest scalping pre-play. Stawka na poziomie 200E daje już możliwość fajnego zysku na jednym rynku, w zależności od wyczucia trendu i umiejętności.

S 1

seager

Użytkownik
System Marii już przestudiowałem daaawno temu, ale problem jest jeden. Gdyby nie dobre typy to żaden system by jej nie pomógł. Kto próbował tak grać ten wie o co chodzi. Nie wygrał system, tylko typy. Zresztą jak wszędzie. Wg mnie bardziej opłaca się grać lay&#39;e na dokładny wynik live.
Przykładowo mając spotkanie z wyraźnym faworytem, w którym on przegrywa dajmy na to 0:1 w pierwszej połowie, to warto postawić lay na tenże wynik. Wiele razy w ten sposób już grałem z dobrym skutkiem. Tutaj można by się pokusić o jakieś systemy stawkowania w razie przegranych, ale też ciężko coś wykombinować, bo zazwyczaj kursy na lay są w granicach 4-7, w zależności od czasu spotkania. I znów dochodzimy do wniosku, że bez trafnych typów żaden system za nas nie wygra :razz:

R 40

raddik

Użytkownik
Maria to bardzo fajny system. Gram nim do dzisiaj, jednak z mniejszą częstotliwością. Kiedyś znalazłem w sieci na ten temat wiele wiadomości. Chyba taki użytkownik jak kapitansb zarabiał na tym kokosy ale mogę się mylić - najlpiej poszukać na google.pl
No i właśnie kapitansb podawał gdzieś kiedyś bardzo dobrą stronę angielską ze statystykami i odpowiednimi koniami do layownia (jak znajdę to podam) chyba, że ma ją ktoś tutaj? Dzięki niej podobno dziennie miał ładne greeny...

K 0

koniki

Użytkownik
Od 3 dni testuje moj system na koniach, system nie jest trudny nie potrzeba dużej gotówki, a osiaga przyzwoite wyniki. Trzeba dobrac odpowiednio gonitwy i wyczuc moment wejsc w rynek.

P 18

pawelz

Użytkownik
Odkopuje temat. Kto gra jeszcze na koniach chodzi mi o grę pre play jak i layowanie koni. Ja ostatnio powróciłem na betfair i sobie layuje konie. Miałem niewielki kapitał to nie chciałem bawić się w handel pre play tylko pomyślałem o layowaniu. Ktoś wie na czym polega ten Maria Laying system ? Ja gram trzymając się kilku zasad mogę podać jakby ktoś był zainteresowany. Raddik możesz podać co to za strona z tymi statystykami jak tu zajrzysz ?
Już mniej więcej wiem na czym ten system Maria polega. W tym systemie max kurs który gra to 11 jak gram lay tylko większe kursy co najmniej 25 - 30, najczęściej 30 - 50.

Do góry Bottom