>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wyścigi koni - giełda zakładów

V 13

virtual_king

Użytkownik
sproboj tego konia Spanish Plume 5.25 Doncaster
jest zmiana jokeja i ma jakies tam szanse na top 3 , kurs 41 czyli each way za mala stawke

Otrzymane punkty reputacji: +3
P 18

pawelz

Użytkownik
Na betfair jest tylko zakład &quot;to be placed&quot; nie wiem czy to to samo. Ja back nie lubie grać ale puściłem sobie symbolicznie może mu sie uda ????
Edit: Widzę, że zorientowany jesteś w temacie. Było blisko. Ja jednak wolę chyba lay choć też muszę przemyśleć sprawę bo kilka razy było gorąco.

V 13

virtual_king

Użytkownik
mala rada , nie stawiaj wyscigow tam gdzie nie ma napisane jakie konie maja forme bo stawki sa mylace...czasami gazeta typowala jakiegos konia ktory nie wiadomo w jakiej jest formie i zajal drugie miejsce z kursem 21, bardzo czesto sie to powtarzalo wlasnie w tego typu wyscigach jak 5.25 Doncaster...no coz ja tam radze sobie w moj sposob...jeden mi weszedl i jestem na plus ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 18

pawelz

Użytkownik
Na podstawie samych stawek nie stawiam. Nie wiem czemu ale betfair podaje formę dla wyścigów z UK i Irlandii a z USA które są wieczorem już nie. Tamtych nigdy nie ruszałem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
V 13

virtual_king

Użytkownik
ja mam u siebie gazete z racingpost i tam sa podawane nawet czasy z USA na torach!!!ale ja rzadko obstawiam USA , jak cos wiekszego wygram to wtedy, powodzenia z traidingiem jak uwazasz ze to nie dla Ciebie/Was to poprostu Lay off , a ja sciagnalem program do traidingu i zobaczymy jak mi pojdzie...

P 18

pawelz

Użytkownik
Ja trochę grałem i obserwowałem wyścigi na podstawie statystyk betfair i kilka razy zdarzyło się że koń z teoretycznie z najsłabsza formą lub z jedną ze słabszych wygrał dlatego pomyślałem, że sama forma to może być za mało informacji. Ja ostatnio trochę layowałem ale może pójdę w stronę tradingu przed wyścigiem, ewentualnie lay na faworyta lub poszukam jakichś dokładniejszych informacji i wtedy pokombinuje.

P 18

pawelz

Użytkownik
Ja też wyścigów nie oglądam. Na betfair trzeba postawić zakład żeby móc obejrzeć a jak grałem lay na słabego konia to jak już postawiłem to wyścig i tak już nie miał znaczenia bo nawet jak kurs spadał to nie wychodziłem z transakcji bo nie było sensu poza tym często zdarza się że w czasie wyścigu ten wysoki kurs spadał a koń ostatecznie i tak nie wygrywał.
W drabince może i coś jest. Tokarz a masz jakąś regułę co do doboru koni tzn. np. głównie faworyci lub wysokie kursy i czy grasz na spadek lub wzrost czy nie ma reguły.

V 13

virtual_king

Użytkownik
Ja też wyścigów nie oglądam. Na betfair trzeba postawić zakład żeby móc obejrzeć a jak grałem lay na słabego konia to jak już postawiłem to wyścig i tak już nie miał znaczenia bo nawet jak kurs spadał to nie wychodziłem z transakcji bo nie było sensu poza tym często zdarza się że w czasie wyścigu ten wysoki kurs spadał a koń ostatecznie i tak nie wygrywał.
W drabince może i coś jest. Tokarz a masz jakąś regułę co do doboru koni tzn. np. głównie faworyci lub wysokie kursy i czy grasz na spadek lub wzrost czy nie ma reguły.
wiec tak , na stronce racingpost.com przewiduja wczesniejsze kursy, dzien przed, moze to cos Tobie pomoze...

P 18

pawelz

Użytkownik
Dziś korzystałem z racebets.com. Mają trochę dokładniejsze statystyki niż betfair, podane są daty ostatnich wyścigów poza tym przy każdym koniu jest krótka notka często na temat tego jak biega na danym torze lub czy miał jakieś sukcesy ale dzięki za link przyda sie.
Ostatnio to w sumie przeglądałem różnych buków i ich kursy na konie chciałem porównać je z betfair ale okazało się że większość buków oferuje kursy SP (starting price) tzn. że ten po jakim zawarty jest zakład i po którym będzie rozliczony może się jeszcze zmienić. W sumie to nawet nie wiedziałem o tym, dziwne ????
Wastag z drabinką Tkoarzowi chodzi chyba po prostu o to ile jest kasy po obu stronach na back i lay po różnych kursach. Jak więcej kasy jest np. na back to wieksza szansa że kurs wzrośnie niż zmaleje.

P 18

pawelz

Użytkownik
Grasz tylko kwotą 3 euro ? i grasz tylko back czy patrzysz na drabince tylko na back ? Przecież jak zagrasz back to musisz wyjść z transakcji ? ???? chyba że grasz na faworyta. Ja in play prawie nie gram, tam przecież wszystko zależy od tego jak koń biegnie, trudno moim zdaniem coś przewidzieć. Co do oglądania to wiem, że wystarczy jakakolwiek transakcja i można oglądać wyścig.

P 18

pawelz

Użytkownik
Jak robisz greena z 3 euro przecież przy lay zobowiązanie będziesz miał o wiele większe ? ???? chyba że zaczynasz od back a kończysz na lay zawsze ? Próbowałem trochę patrzeć na drabinkę to w czasie wyścigu bardzo szybko się zmienia z tym, że ja bezpośrednio przez stronę gram. Te programy do tradingu dużo zmieniają i ułatwiają ? Ja póki co gram proste lay pre albo in play ale też chyba pokombinuje z tym graniem in play.

P 18

pawelz

Użytkownik
Czemu przez stronę nie mam szans ? Z tych programów jeszcze nie używałem i dlatego zastanawiałem się czy sporo one ułatwiają ? Myślałem, że z programami może być nawet gorzej jeśli chodzi np. o odświeżanie itp Co masz na myśli że tracę przez stronę ?
Orientuje się może ktoś co znaczy jak są dwa konie np. 1 i 1A. Domyślam się że tylko jeden wystartuje tylko co wtedy z tym drugim, transakcje zostają unieważnione ?

W 0

wastag

Użytkownik
tokarz1989 mam prośbe. mógłbyś opisać krok po kroku twoje działania/ najlepiej na jakiś przykładzie/ i z jakich programów korzystasz?

W 0

wastag

Użytkownik
to może jak opisze jak to widze a reszta mi przytaknie ????
ładuje się w geeka /traninig mode/
wybieram sobie jakiś wyścig. włączam ladder/to chyba ta drabinka/
patrzę gdzię więcej ofert po lay/różowy kolor/ bo wtedy większa szansa na spadek kursu
kupujemy sobie takiego backa po 3 euraski
i grzecznie sobie siedzimy w foteliku aż na górze sie zrobi zielona kwota.
klikamy na nią i automatycznie dobiera nam zakład layowy aby nasza wygrana bez względu na to jaki koń wygra była taka sama.
dobrze to rozgryzłem???

i jeszcze jedno: ile takich wyścigów dziennie obrabiasz żeby te 20-60 euro zarobić. bo mi zwieracze puszczają koło 0,20✅ na wyścig

B 0

blantyzwedlem

Użytkownik
Co do programow ,to sa one bardzo przydatne i odswierzanie jest na poziomie 0,2s , jezeli chcecie tradowac to nawet nie zaczynajcie bez softu, w geeku mozna grac za wirtualna kase i cwiczyc w ten sposob. Chociaz ja tego nie polecam, lepiej grac za male stawki i odczuwac jakas presje.

P 18

pawelz

Użytkownik
Fajna ta strona co podał Virtual king racingpost.com, sporo przydatnych statystyk, nawet są chyba filmy z poszczególnych wyścigów do obejrzenia tylko trzeba być zalogowanym. orientuje się ktoś czy ta strona jest płatna ?
Jeśli chodzi o programy to sam o jakimś myślałem, spróbuje może geeka zwłaszcza, że można grać for fun choć też chyba od razu wolałbym for real. Czy są według was lepsze i gorsze ? Czy te programy są całkowicie bezpłatne ? Chodzi mi o opłaty pobierane przez betfair w związku z wysyłaniem lub pobieraniem danych. Czy to jakaś dodatkowa opcja do wykupienia czy trzeba uważać przy używaniu tych programów ? Orientujecie się może o co chodzi czy może coś źle zrozumiałem bo czytałem stronę po angielsku.

P 18

pawelz

Użytkownik
Tokarz z tą drabinką to chodzi Ci o to samo zestawienie back i lay jakie jest w betfair ? Miałeś na myśli to że ta drabinka w geeku jest lepsza niż na stronie czy ogólnie program daje przewagę nad stroną ?

P 18

pawelz

Użytkownik
Ok muszę go ogarnąć bo w sumie tylko chwilę się nim bawiłem. Z tymi opłatami to chodziło mi o prowizje pobierane przez betfair, że ponoć taki program wysyła sporo zapytań do serwera i betfair z tego względu może naliczać jakieś dodatkowe prowizje.
Edit: To chyba chodzi właśnie o te API, że jest darmowe i płatne i te programy mogą używać jednego lub drugiego ale płatne dotyczą chyba tylko płatnych programów ?

Do góry Bottom