>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Wyścig po wygraną by saltan

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Anglia - San Marino BTS NIE @1.25 Bet365✅
Stawka: 500 PLN EW: 625
Takiego kursu już nie ma, ale zagrałem jak tylko się pojawił. Kto go zobaczył nie mógł narzekać ???? Dla mnie to lokata
Austria + Hiszpania @2.33 Bet365⛔
Stawka: 30 PLN EW: 69.90
To już chyba powoli koniec wielkiej Hiszpanii
Białoruś - Ukraina 2 @2.30 WH✅
Stawka: 20 PLN EW: 46.00

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Youzhny M. - Lopez F. over 22.5 games @1.75 Pinnacle✅
Stawka: 30 PLN EW: 52.50
Obaj ostatnio całkiem nieźle sobie radzą. Lopez pokonał właśnie faworyzowanego Isnera a wcześniej Nadala(niewątpliwie jednak znaczenie miał stan zdrowie Rafy), a Youzhny Gulbisa, Dodiga czy grającego ostatnio coraz lepiej Monaco. Mecze między tymi zawodnikami z reguły bywały zacięte, często dochodziło do TB, a jeśli nie to do trzysetowych pojedynków. Spodziewam się zaciętego spotkania, są to gracze na podobnym poziomie i na pewno każdy z nich będzie chciał wykorzystać dużą szansę na dostanie się do półfinału Mastersa. Spodziewam się nawet 3 setów w meczu.
Berdych T.(-3 games) - Simon G. 1 @1.65 Pinnacle⛔
Stawka: 30 PLN EW: 49.50
Berdych ostatnio gra bardzo dobrze. Nie może być jeszcze pewny udziału w ATP World Tour Finals, więc punkty mu się przydadzą. Nie mam wątpliwości, że pokona Simona, ale po takim kursie nie ma co stawiać na to. Nie licząc fatalnego finału w Beijing w Szanghaju, Berdych w ostatnich 6 meczach nie stracił ani jednego seta, a grał z takimi zawodnikami jak Isner, Gasquet czy Karlovic. Z Gasquetem miał aż 96% wygranych piłek po pierwszym serwisie. H2H co prawda niekorzystne dla Czecha, ale teraz ma ogromną szansę je poprawić. Gilles nie ma nie wiadomo jak dobrego serwisu, więc jest bardzo możliwe, że Tomas połamie go nie raz. Simon stoczył już 2 trzysetowe boje z GGL-em i Wawrinką. Nie przekonuje mnie do końca, jutro przegra, pewnie nawet w dwóch setach.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Andora, Azerbejdżan i Kazachstan nie zdobędą bramki @2.283 Marathon⛔
Stawka: 50 PLN EW: 114.17
Zespoły te grają odpowiednie z Belgią, Włochami i Holandią, zespołami pełnymi gwiazd, także w formacji obronnej. Ich rywale są zwyczajnie słabi, z przodu dosłownie bieda, więc ciężko będzie o sytuacje dla nich. Te zespoły raczej nie powinny stracić bramek.
Łotwa - Islandia 2 @2.25 Pinnacle✅
Stawka: 50 PLN EW: 112.50
Islandia w pierwszym meczu pokonała faworyzowaną Turcję 3:0. Islandczycy od pewnego czasu grają zaskakująco dobrze; jeszcze nie tam dawno byli bliscy wyjazdu na mistrzostwa świata, ale odpadli w barażach. Łotwa to słaba drużyna, brak gwiazd a nawet ciężko jest z przyzwoitymi piłkarzami. Islandia ma lepszą kadrę i powinni wywieźć 3 punkty z łotewskiego terenu.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Djokovic N. - Federer R.(+4 games) 2 @1.70 Marathon✅
Stawka: 30 PLN EW: 51.00
Bądźmy realistami, kursy na Federera są wzięte z kosmosu. Przecież to jest czołówka tenisa, wspaniały gracz, a kursy jakby grał z kimś znacznie gorszym. Warto pamiętać, że jest to Masters, do zdobycia jest sporo punktów i na tym etapie już na pewno nie będą odpuszczać. Ja spodziewam się wyrównanego spotkania, może i wygra Novak, ale na pewno nie zmiażdży Rogera.
I w dodatku Fedex wygrał ????

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Armenia - Serbia 2 @1.67 WH⛔
Stawka: 20 PLN EW: 33.40
Szczerze mówiąc spodziewałem się niższych kursów na drużynę Serbii. Mają o wiele lepszy skład od Armenii i co warto dodać, jeszcze nie zdarzyło się im przegrać z tą drużyną. Motorem napędowym gospodarzy jest Mchitarjan, a poza nim już nie właściwie znanych zawodników. Dzisiaj pewne zwycięstwo Serbii.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Federer R. - Simon G. DW: 2-0 @1.85 Marathon✅
Stawka: 20 PLN EW: 37.00
Myślałem co zagrać na to spotkanie i zdecydowałem się na 2-0 dla Federera. Roger w pierwszym meczu z Mayerem miał kłopoty, bronił piłek meczowych, ale ostatecznie wygrał. A później co? A później nie stracił nawet seta z Agutem, Benneteau i Djokoviciem. Simon tracił sety z GGL-em, Wawrinką i Berdychem. Z Lopezem w półfinale i Jazirim wygrał 2-0. Francuz nie przekonuje mnie swoją grą, według mnie gra o wiele gorzej od Rogera. Jednak to jest finał, a wiadomo, że one bywają nieprzewidywalne. Dlatego nie polecam grania tego za zbyt dużą kasę:razz:
Kravchuk K. - Marchenko I. 2 @1.50 Expekt⛔
Stawka: 20 PLN EW: 3.00
H2H 5:2 dla Marchenko, co ciekawe, ostatnich 5 spotkań wygrał właśnie Illya. Obaj nie są wybitnymi tenisistami, ale to jednak Marchenko w tym sezonie liznął więcej poważnych turniejów i zdarzało mu się pokonywać ciekawych graczy. Kravchuk to zwykły przeciętniak jakich wiele, w tym sezonie nic specjalnego nie pokazał i tutaj już odpadnie z Marchenko.
Puetz T. - Krajicek A. 2 @2.18 Pinnacle⛔
Stawka: 10 PLN EW: 21.80
Było blisko, niestety przegrał
Austin wydaje mi się graczem lepszym od Puetza. Ten pierwszy pokonał wczoraj Kapiasa, a Krajicek Deseina. Bardziej przekonywał mnie jednak Krajicek, a sam Desein jest znacznie lepszym graczem od Kapiasa, z którym grał Tim. Wierzę, że Austin jest w stanie jutro wygrać.
Są to kwalifikacje, więc na pewno nie warto w to zbyt mocno uderzać ;)

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Anglia wygra do 0 @1.72 Bet365✅
Stawka: 30 PLN EW: 51.60
Do tej pory oba zespoły mierzyły się dwukrotnie i dwa razy lepsi byli Anglicy, wygrywając 3:0. Dzisiaj zmierzą się po raz 3. Brytyjczycy dobrze weszli w eliminacje, najpierw pokonali na wyjeździe 2:0 Szwajcarię, a ostatnio 5:0 San Marino. Estonia zaskoczyła, i w pierwszym meczu pokonała zaskakująco Słowenią 1:0. W poprzednim meczu z Litwą można powiedzieć, że wrócili na swój poziom - przegrali 0:1. To, że Anglia wygra, nie mam żadnych wątpliwości, powinni dać radę nawet do 0.
Litwa - Słowenia 2 @2.37 Bet365✅
Stawka: 30 PLN EW: 71.10
Nie ma co patrzeć na H2H, bo oba mecze odbywały się blisko 20 lat temu. Słowenia ma obecnie całkiem ciekawy skład, może nie wybitny, ale na pewno lepszy od Litwy. Po wpadce w pierwszym meczu z Estonią pokonali Szwajcarię 1:0. Litwa zdobyła już 6 punktów, ale jak przyjrzymy się z kim te punkty wywalczyła, to już nie powala - wygrali 2:0 z San Marino i 1:0 z Estonią. Teraz przyjdzie im się zmierzyć z o wiele lepszą reprezentacją Słowenii i moim zdaniem czeka ich porażka.
Rosja+Ukraina+Hiszpania+Szwecja @1.68 Marathon⛔
Stawka: 10 PLN EW: 16.80
Zespoły te mierzą się z słabiakami, nie powinni mieć problemów z wygraną. Nie szaleję jednak ze stawką, bo nie warto.
Liechtenstein under 2.5 celnych strzałów @1.75 Unibet✅
Stawka: 30 PLN EW: 52.50
Piłkarze z Liechtensteinu w dwóch do tej pory rozegranych meczach oddali w sumie 1 celny strzał na bramkę, a mierzyli się z Rosją i Czarnogórą. Linii 1.5 był nie zagrał, ale 2.5 mnie skusiło. Szwecja nie powinna ich zbyt często dopuszczać pod swoją bramkę, to raczej oni będą ich cisnąć, chcąc wygrać jak największą ilością bramek.
Gollob - Doyle 2 @2.00 Bet365✅
Stawka: 30 PLN EW: 60.00

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Łotwa - Turcja 2 @1.67 Marathon⛔
Stawka: 50 PLN EW: 83.50
Turcja fatalnie weszła w eliminacje, już na początku zanotowała dwie porażki. Nie ma co jednak kwestionować ich klasy piłkarskiej, bo niewątpliwie jest ona duża. Mają kilku ciekawych graczy na czele z Ardą Turanem. Łotwa ma na swoim koncie jeden punkt po remisie z Kazachstanem. Gdy dostała juz poważnego rywala w postaci Islandii polegli gładko 0:3. Nie mają dobrych piłkarzy, Turcy nie powinni mieć problemów z wygraną.
Włochy -2 AH + Chorwacja @2.04 Bet365⛔
Stawka: 40 PLN EW: 80.16
Tu nie ma co wiele pisać. Każdy wie, jaka jest klasa Włochów. Po ostatnim mało przekonującym jednobramkowym zwycięstwie nad Azerbejdżanem będą chcieli udowodnić kibicom, że stać ich na o wiele lepszą grę. Malta jest słaba, powinni sobie z nią poradzić i wygrać kilkoma bramkami. Chorwacja mieży się właśnie z Azerbejdżanem, lecz nie powinni mieć większych kłopotów z zwycięstwem.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Garcia-Lopez G. - Struff J-L. 2 @1.71 Pinnacle✅
Stawka: 70 PLN EW: 119.70
Wiem, że się już dawno zaczęło, ale analiza była już w dziale, więc wiadomo, że to grałem ;)
GGL zmierzy się w 1 rundzie z Struffem. Hiszpan w tym roku jeszcze nie grał na hali. Co innego Jan, w tym roku już 19 meczy, z czego 13 wygranych, półfniały w Metz i Marsylii oraz finał challangeru w Bergamo. Hiszpan na hali poza paroma turniejami nie zachwycał, a teraz widoczny jest u niego regres formy - przegrywa niemal wszystko po kolei. Struff z kolei radzi sobie coraz lepiej oraz w przeciwieństwie do GGL-a złapał formę. Stawiam na jego wygraną.
Berankis + Sousa @1.77 Marathon⛔
Stawka: 30 PLN EW: 53.10
Berankis nie jest gorszy od Karatseva, jest o wiele lepszy. Aslan jest młodym zawodnikiem, ale jeszcze nie jest na tyle dobrym by móc się przeciwstawić Bernkisowi. Sousa już udowodnił, że potrafi grać na hali, niedawno osiągnął przecież finał w Metz gdzie przegrał z Goffinem. Jego rywal jest zwyczajnie słaby, można się jedynie obawiać o motywację, bo to pierwsza runda dla niego. Wszystko się okaże jutro.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Dania - Portugalia 2 @2.37 Bet365✅
Stawka: 20 PLN EW: 47.40
Portugalia po kompromitacji w pierwszym spotkaniu z Albanią potrzebuje punktów. Dania do tej pory też nie zachwycała. Wygrana jedną bramką z Armenią i remis z... Albanią. Sama gra nie porywa. Portugalia ma ciekawy skład z Ronaldo na czele. U gości zdecydowanie więcej piłkarzy światowej klasy, oprócz wspomnianego Ronaldo choćby Pepe, Coentrao czy Nani. Duńczycy są słabsi i w tym spotkaniu powinni polec.
Węgry + Niemcy @1.70 5Dimes⛔
Stawka: 40 PLN EW: 64.00
Węgrzy nie powinni mieć problemów z Wyspami Owczymi. Jeśli chcą osiągnąć dobry wynik, z takimi rywalami muszą umieć wygrywać. Niemcy po ostatniej porażce z Polską będą chcieli pokazać, że to był jedynie wypadek przy pracy i od pewnie od pierwszego gwizdka rzucą się na rywali. Muszą wygrać, jeśli myślą o pierwszym miejscu w grupie.
San Marino - Szwajcaria(-4 gole) @2.10 Sportingbet⛔
Stawka: 20 PLN EW: 42.00
Serio? San Marino jak każdy wie jest słabe, Szwajcarzy ostatnio co prawda nie zachwycają, ale z takimi rywalami muszą wygrać kilkoma golami. Przy takim kursie spróbuję.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Bautista Agut + Cilic + Brown @1.86 Marathon✅
Stawka: 30 PLN EW: 55.80
Agut zmierzy się z Grothem, który mnie w ostatnim meczu średnio przekonywał, mimo, że nie miał większych problemów ze swoim rywalem. Samuel co mecz serwuje wiele asów, ale na tym raczej kończą się jego atuty. Agut ma większe umiejętności, jest lepszy, i powinien wygrać. O wygraną Cilicia nie ma się co obawiać, chyba że odpuści. Brown również nie powinien mieć problemów ze swoim rywalem.
Verdasco F. - Nieminen J. 2 @1.86⛔
Stawka: 20 PLN EW: 37.20
Nieminen ostatnio złapał formę, doszedł do półfinału w Kuala Lumpur, gdzie odpadł po trzech setach z Nishikorim. W tym roku więcej na hali grał Fin, już ponad 15 meczy. Verdasco tego roku nie może udać za zbyt udany. Ani w hali, ani na hardzie odpadał zawsze bardzo szybko. Dzisiaj nie da sobie rady w dobrze dysponowanym Finem.
Dodig I. - Seppi A. 2 @1.92 Pinnacle✅
Stawka: 40 PLN EW: 76.80
Wszystko opisał już Tie Break, nie ma co dodawać ????
Bez analizy:
Melzer J. - Karlovic I. over 23 games @1.67 Pinnacle ZWROT
Stawka: 20 PLN EW: 33.40

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Pospisil V. - Murray A.(-1.5 sets) 2 @1.66 Pinnacle✅
4:6, 4:6

Stawka: 30 PLN EW: 49.80
Pospisil w pierwszym meczu nie bez problemów pokonał słabego Brandsa. Zajęło mu to aż 3 sety i nie było to spowodowane meczem życia Daniela. Turnieje w Chinach też nie skończyły się dla niego zbyt pomyślnie, za każdym razem odpadał w drugiej rundzie. Co innego Murray, w Chinach raz wygrał, był w półfinale oraz ćwierćfinale innych turniejów. Obaj zawodnicy jeszcze ze sobą nie grali. Kanadyjczyk jest graczem z dobrym serwisem, ale nic poza tym. Zaś Andy to jeden z najlepszych tenisistów, w dodatku z jednym z najlepszych returnów. Walczy o awans do ATP Wourld Tour Finals. Wiadomo, że nie wystartuje tam Nadal, więc zwalnia się jedno miejsce. Co to oznacza? Że Andy, który jest 10, musi przeskoczyć o jedną pozycję do przodu. Traci naprawdę niewiele, więc będzie zdeterminowany, by tutaj wygrać.
Ferrer D.(-1.5 sets) - Kamke T. 2 @1.66 Pinnacle✅
7:5, 6:1

Stawka: 30 PLN EW: 49.80
Ta sama sytuacja co wyżej u Murraya. Ferrer walczy o to samo, a nie może być pewny udziału, więc potrzebuje punktów. H2H z Kamke 2:0. Tobias w pierwszym meczu męczył się z Bolellim. David może nie jest najlepszy na hali, ale 2:0 powinien spokojnie wygrać.
Berdych T. - Brown D. under 22.5 games @1.63 Pinnacle✅
7:5, 6:3

Stawka: 30 PLN EW: 48.90
Brown próbuje zbudować formę na challangerach, ale średnio mu to wychodzi. Na hali wziął udział w paru, ale nie udało mu się żadnego wygrać. Berdych zdecydowanie w formie, i ta sama sytuacja co u panów wyżej - nie może być jeszcze pewny udziału w finałach ATP. Berdych całkiem niezły serwis, lepszy od Browna. Tomas pewnie da radę w dwóch setach, ale kursy są kompletnie nieopłacalne na takie granie. Ja myślę, że uda mu się połamać Dustina i wygrać w miarę szybko.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Murray(-1.5 seta) + Ferrer @2.02 Unibet✅
Stawka: 40 PLN EW: 80.08

Obaj ostatnio pokonali swoich rywali bez problemu. Obaj walczą o ATP Tour Finals, wspominałem już ostatnio o nich. Karlović nie zachwyca, gra zwyczajnie solidnie i kurs na Ferrera pobieram od razu. Murray mierzy się z młodym Struffem, który ostatnio o mało co nie odpadł z Stakhovskim. Dzisiaj pewnie wygra w dwóch setach.

Robredo(+3.5 games) - Cilic 1 @1.73 Pinnacle⛔
Stawka: 20 PLN EW: 34.60

Cilic po sensacyjnym zwycięstwie w US Open spuścił z tonu. Szybkie porażki w Beijing i Szanghaju, tutaj strata seta z Donskoyem. Robredo ostatnio finał w Shenzen, a tutaj już dwie pewne wygrane bez straty seta. W takiej formie jak teraz jest w stanie nawiązać równorzędną walkę z Marinem a może nawet wygrać.

Berdych T. - Copil M. under 21.5 gema @1.86 Pinnacle✅

W tym roku już raz się spotkali i wygrał wtedy Berdych 6:4, 6:3. Copil do turnieju w Moskwie prezentował się bardzo słabo, teraz zaskakująco dobrze mu idzie, pokonał już Sousę i Herberta. Berdych za to nie miał problemów z Dustinem Brownem. Czech w Beijing doszedł aż do finału, przegrywając z Djokoviciem. Walczy o to samo co Murray i Ferrer, więc będzie zmotywowany, by osiągnąć tu dobry rezultat. Powinien odprawić szybko Copila w dwóch setach i przy okazji go nie raz połamać.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Ujbuda - CSM Oradea @1.64 Dashbet✅
Stawka: 20 PLN EW: 32.80
http://forum.bukmacherskie.com/f307/dyskusje-na-tematy-bukmacherskie-269-a-113647-275.html#post4828184
Zaufam Michałowi ????
Schwartzman D. - Andreozzi G. 1 @1.40 WH✅
3 mecze z Andreozzim w tym roku wygrał Schwartzman. Znajduje się w dobrej formie, niedawno finał w Porto Alegre czy wygrana w Campinas. W tamtym roku obaj byli w finale, który wygrał starszy z Argentyńczyków. Cały mecz był zacięty, a w ostatnim secie Schwartzman przegrał 0-6. Nie wiem, jakaś kontuzja czy coś? Nie chce mi się wierzyć, że nagle go tak połamał. Ale nie ma co ropamiętywać tego co było rok temu, teraz faworytem jest Diego i to on powinien wygrać.
Schwartzman + Nedovesov @1.90 WH✅
Stawka: 10 PLN EW: 19.00

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Eibar nie strzeli @1.65 Marathon✅
Gram ten typ po raz kolejny, według mnie Barca znów nie straci bramki. Poza jednym meczem z PSG, gdzie defensywa nie prezentowała się dobrze, utrzymywali czyste konto. Ich dzisiejszy rywal zbyt wielu bramek nie strzela, jest to w miarę solidna drużyna, ale nie powinni sprawić problemów Barcelonie. Każdy zna styl gry gospodarzy, nie spodziewam się zbyt częstych wypadów piłkarzy Eibaru w pole karne blaugrany. Dzisiaj nie strzelą bramki.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Cordoba - Malaga 2 DNB @1.66 Unibet✅
Stawka: 15 PLN EW: 24.90
Gospodarze w tym sezonie jeszcze bez zwycięstwa, zanotowali 4 remisy i 3 porażki, zajmują przedostatnią pozycje w lidze. Malaga ostatnio wygrała z Granadą 2-1, przegrała i 3 kolejne mecze zremisowała. Co prawda goście na wyjazdach prezentują się słabo, ale słabej Cordobie powinni punkty urwać. Gram zakład bez remisu, bo kurs zwyczajnie zachęca do gry, a co do czystej wygranej Malagi nie jestem w 100% przekonany.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Berdych T. - Dimitrov G. 1 @1.72 Pinnacle✅
Stawka: 30 PLN EW: 51.60

Kursy na Berdycha lecą, co mnie absolutnie nie dziwi. Tomas gra ostatnio znakomicie, nie licząc finału w Beijing, gdzie ugrał jedynie 2 gemy z Djokoviciem. W Sztokholmie nie stracił jeszcze seta. Dimitrov od Wimbledonu regularnie obniża loty. Teraz w końcu udało mu się dojść do finału, ale po drodze męczył się bardzo, np. z Sockiem. Berdych zdecydowanie lepiej serwuje od Bułgara, return stoi u nich na podobnym poziomie. Berdych powinien wygrać, można się spodziewać zaciętego pojedynku, lecz Tomas powinien dać radę.

Bautista Agut(+5 games) + Murray @1.65 Marathon✅

Bautista Agut zmierzy się w finale z Ciliciem. Marin już nie gra tak dobrze jak podczas US Open. W Moskwie tracił sety z takimi &quot;tuzami&quot; jak Kukushkin czy Donskoy. Jedynie Robredo pokonał pewnie 6:3, 6:3. Handi +5 gemów dla Aguta można prawie uznać za lokatę. Hiszpan w Moskwie bez straty sety, jest w stanie nawiązać równą walkę z Chorwatem. Można nawet zaryzykować, i pograć lekko na wygraną Hiszpana, bo nie jest on wcale bez szans.
Co do Murraya, wydaje się oczywistym faworytem pojedynku z Ferrerem. Hiszpan lepiej czuje się na innych nawierzchniach, aniżeli typu hard. Co prawda uległ ostatnio Davidowi, ale po dziwnym meczu. Dzisiaj raczej nie odpuści i będzie chciał wygrać ten turniej. Podobnie zresztą jak Ferrer. Hiszpana atutem z pewnością nie jest serwis, co będzie dużym problemem w obliczu bardzo dobrego returnu Andy&#39;ego. Murray wraca do formy, w Wiedniu jeszcze bez straty seta. Co innego jego rywal - wczoraj męki z Kohlschreiberem i wygrana dopiero po TB w trzecim secie. Dzisiaj wygra Andy.

Deportivo - Valencia 2 @1.93 Pinnacle⛔
Stawka: 30 PLN EW: 57.90

I jak tu nie pobrać Valencii po takim kursie? Deportivo notuje serię 4 porażek z rzędu i nic nie wskazuje na to, by szybko się zakończyła. A już szczególnie, jeśli kolejnym rywalem jest Valencia. Deportivo osłabione, Valencia praktycznie w najsilniejszym składzie. Do tej pory w lidze jeszcze nie przegrali, a ostatnio pokonali Atletico Madryt 3:1. Depor przegrywało kolejno z Realem 6 golami, Celtą, Almerią i Sevillą. Nie widzę innej opcji niż wygrana Nietoperzy.

Elche - Sevilla 2 @2.00 Bwin✅
Stawka: 30 PLN EW: 60.00

Sytuacja podobna jak wyżej. Sevilla po porażce z AM i remisie z Rijeką wróciła na właściwe tory pokonując Deportivo 4:1. Elche nie wygrało od 4 spotkań, 3 razy przegrywając. Faworytem jest zespół z Andaluzji i taki kurs jest raczej lekko przesadzony. Gram na nich bez chwili zawahania.

Atletico under 2.5 gola + Villareal @1.86 Bet365✅

Villareal spokojnie może pokonać przeciętną Almerię. Od jakiegoś czasu całkiem nieźle się prezentują. Almeria notuje chwilową zwyżkę formy, ale czy to wystarczy na Żółtą Łódź Podwodną to nie byłbym taki pewien. Co do Atletico to grają przeciętnie, wielu goli również nie strzelają. 4 ostatnie mecze tych drużyn to wygrane jedną bramką którejkolwiek z drużyn. Espanyol ostatnio całkiem nieźle gra i w miarę solidnie w defensywie. Od trzech spotkań nie stracili gola. Dzisiaj nie mówię, że zachowają czyste konto, ale więcej niż 2 goli nie powinni stracić.

Do góry Bottom