>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Wyścig po wygraną by saltan

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Cilić - Anderson over 3.5 seta + Monfils - Gasquet over 3.5 seta @2.16⛔
Stawka: 40 PLN EW: 86.40
Ferrer + Federer 3-0 @1.60⛔
Stawka: 70 PLN EW: 112
Simon - Ferrer(-1.5 seta) 2 @1.55⛔
Stawka: 40 PLN EW: 62

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Villareal - Barcelona 2 @1.70✅
Stawka: 50 PLN EW: 85
Sociedad - Real(-1) 2 @2.15⛔
Stawka: 20 PLN EW: 43
E:
Monfils - Gasquet 2 @2.50⛔
Stawka: 10 PLN EW: 25
Leicester - Arsenal 2 @1.91⛔
Stawka: 20 PLN EW: 38.20
Podbeskidzie - Legia 2 @1.74⛔
Stawka: 50 PLN EW: 87

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Przyszedł wrzesień a ja doszedłem do wniosku, że grając jak wcześniej i szybko próbując odrobić szybko przetracę wszystko co mam. Dlatego zostawiam to wszystko za sobą i startuję z nowymi zasadami ???? Każdy dzień będę starał się podsumować bilansem ile zarobiłem/straciłem. Startujemy ????
Djoković(-7 games) - Kohlschreiber 1 @1.64 Marathon✅
Stawka: 30 PLN EW: 49.20
Analiza:
Novak przed US Open prezentował się naprawdę kiepsko. Teraz jednak powróciłe do dobrej formy, podczas do tej pory rozegranych meczy chyba ledwie się spocił. Znakomicie funkcjonował jego return, w każdym spotkaniu ponad 50% skuteczności jeśli chodzi o zdobywanie punktów z returnu. Popełnia mało niewymuszonych błędów, w dotychczasowych pojedynkach nie przekroczył jeszcze 30. Gdy pierwszy serwis mu nie siada drugi nieźle się spisuje. Co do Niemca to w meczu z Isnerem kompletnie nie funkcjonował jego return, ledwie 24%. Serwis ma silniejszy od Novaka a co za tym idzie zapewne będzie miał więcej asów. Nie jest to jednak choćby tak potężny serwis jak u Isnera. Co ciekawe, Kolba ani razu nie przełamał Isnera, nie wykorzystał żadnego z 5 BP, a mimo to pokonał Johna bo trzech TB. Jestem niemal pewien, że Novak go połamia, kwestia tylko ile razy. Handi jest do pokrycia i wierzę w Djoko, że je pokryje.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Murray – Tsonga 2 @2.31 Pinnacle⛔
Stawka: 20 PLN EW: 46.20
Zdania są bardzo podzielone. Jedni mówią wygra Andy, a inni że Jo. Ja dzisiaj stawiam na wygraną Tsongi. Grę tych 2 zawodników każdy zna. Tsonga ma dobry serwis,w ostatnich meczach serwował po kilkanaście asów w każdym nie popełniając zbyt dużo DF. Z Monaco miał dużo niewymuszonych błędów, ale z Nedovesovem i Bustą już się poprawił i miał ich o wiele mniej. Return stał na przyzwoitym poziomie około 35% w każdym spotkaniu. Coraz lepiej jest jeśli chodzi o % trafiania pierwszego serwisu. Z meczu na mecz jest coraz lepiej. Co warto dodać, jeśli trafiał pierwszym serwisem wygrywał ponad 80% piłek w ostatnich dwóch meczach. Andy tracił sety z Haasem i Kuznetsovem. Widziałem mecz z Robinem i podczas 3 seta prezentował się naprawdę fatalnie. Murray nie ma potężnego serwisu, to na pewno nie będzie jego główna broń w dzisiejszym pojedynku. Z Haasem miał dużo niewymuszonych błędów, ale to już przeszłość. W ostatnich spotkaniach podobnie jak Tsonga popełnił ich o wiele mniej. Trafialność pierwszego serwisu odpowiednio na poziomie 61, 66, 57%. Podobnie jak Francuz. Jeśli nie trafia pierwszym serwisem ma problem z drugim. Tylko w jednym spotkaniu na USO przekroczył 60%. Wiadomo powszechnie jak groźny jest return Szkota. Na US Open w każdym meczu miał ponad 40% skuteczności, a z Kuznetsovem aż 49%. Dzisiaj czeka nas zacięte spotkanie i jeśli tylko Tsonga zachowa zimną krew ma szansę wygrać to spotkanie.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Dimitrov - Monfils 1 @1.78 Pinnacle⛔
Stawka: 30 PLN EW: 53.40
Widać wyraźnie, że większość gra na Monfilsa. Nie dziwi to, pokonał ostatnio faworyzowanego Gasqueta. Ja jednak jestem przeciwny graniu na Francuza, nie przekonuje mnie on. Grigor pierwszy set z Goffinem przerżnął w niesamowity sposób do 0. Później się otrząsnął i pewnie wygrał 3 kolejne sety. Grigorowi pierwsze podanie wychodzi bardzo dobrze, a drugie niewiele gorzej. Niewymuszonych błędów nie popełnia za dużo. Ma dość niezły return. Monfils póki co bez straty seta. Ma sporo problemów z drugiem podaniem, zdobywa wtedy o wiele mniej punktów niż przy pierwszym. A trafialność pierwszego ledwie przekracza 50%. I głównie w tym upatruję szansy Dimitrova. Głowa Gaela da o sobie znać. Jeśli chodzi o niewymuszone błędy to potrafi ich dużo popełnić, ale nie zdarzało mu się to ostatnio nadmiernie. Podsumowując, spotkanie z pewnością będzie zacięte ale Dimitrov ma spore szanse na wygraną.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Djoković - Murray 1 @1.27 Pinnacle✅
Stawka: 50 PLN EW: 63.50
Djoković(-1.5seta) - Murray 1 @1.60 SBOBET✅
Stawka: 30 PLN EW: 48.00
Djoković gra fantastycznie na US Open. Do tej pory nie stracił nawet seta. W meczu z Kolbą zagrał rewelacyjnie, Filip nie miał nic do powiedzenia. Murray pokonał Tsongę 3-0, ale Jo mu w tym bardzo pomógł. Andy nie przekonuje mnie do końca. Dzisiaj jest w stanie ugrać maksymalnie seta, na więcej nie daję mu raczej szans. Nie ma co za dużo pisać o tym spotkaniu bo sporo już zostało napisane.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Berdych - Cilić 1 @1.68 Pinnacle
Stawka: 20 PLN EW: 33.60

Miałem lekki dylemat co tu postawić, lecz postanowiłem zagrać na zwycięstwo Berdycha. Niedawno Cilić stoczył z Simonem ciężką 5-setówkę. Rozumiem, Simon to walczak i przebijak, ale jednak czy 76 niewymuszonych błędów to nie za dużo jak na takiego gracza jak Marin? Berdych na tym turnieju przegrał jedynie 2 sety i oba z Klizanem. Nie był to jego najlepszy mecz na turnieju. Ostatecznie wygrał jednak po 5-setówce. Z Hewittem w 1 rundzie ne miał kłopotów, podobnie ostatnio z Gabashvilim i Thiemem. Z tymi dwoma popełniał mało UE, ledwo przekroczył 20 w obu spotkaniach. Gdy trafiał pierwszym serwisem zanotował odpowiednio 83 i 85% wygranych punktów. Trochę problemów a z drugim podaniem gdzie wygrywa znacznie mniej punktów. Ale i tak jest to przyzwoity wynik. Zresztą Cilić ma gorszy drugi serwis i popełnia zdecydowanie więcej UE. Raczej ma delikatnie lepszy serwis ale nie powinno mu to zbytnio pomóc. Wspominałem już, gorszy drugi serwis, więcej UE, podobny return, nieco lepszy serwis. Dzisiaj moim zdaniem zwycięstwo Berdycha, chociaż można się tu spodziewać nawet 5 setów.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Federer - Monfils 1 @1.28 Pinnacle
Stawka: 50 PLN EW: 64

Federer(-1.5seta) - Monfils 1 @1.62 TonyBet
Stawka: 30 PLN EW: 48.60

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Miałem zamiar typować w dziale ze statystyki, ale jednak nie będę tego robił. Tutaj będę podawał tylko bilans i yield. Raczej stała stawka. Przy każdym zakładzie podany bukmacher.

Niemcy(-1.5) - Szkocja 1 @1.65 Bet365
Stawka: 50 PLN EW: 82.50

Gibraltar - Polska BTS NIE + Portugalia @1.68 Marathon
Stawka: 50 PLN EW: 84

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Po ostatnich nieudanych typach zrobiłem sobie kilkudniową przerwę w typowaniu. Teraz wracam z kilkoma typami na dzień dobry.
Zawisza - Wisła over 2.5 gola @2.00 Bet365✅
Stawka: 50 PLN EW: 100
Wszystko w tym temacie zostało napisane. Wisła bez Głowackiego co jest niewątpliwie sporą stratą. Ale pomijając to, jest jedną z lepszych drużyn grających w Ekstraklasie. Zawisza z nowym trenerem. Po zainkasowaniu 3 punktów na początku sezonu spuścili z tonu i już tak dobrze im nie idzie.
Pogoń - Ruch 2 @3.60 Marathon⛔
Stawka: 30 PLN EW: 108
Pogoń - Ruch 2 DNB @2.45 Betsafe ZWROT
Stawka: 40 PLN EW: 98
W kursie na Ruch jest absolutnie dużo value. Pogoń może i zaczęła dobrze sezon, ale później spuścili z tonu. W 5 ostatnich meczach ani razu nie wygrali. Ruch w głównej mierze do tej pory oszczędzał się w lidze, zostawiając siły na Ligę Europy. Gdzie zresztą grali i omal nie awansowali do fazy grupowej. Z Metalistem odpadli dopiero po dogrywce. Teraz mogą skupić się na rozgrywkach ligowych i po raz kolejny walczyć o europejskie puchary.
Było blisko z Ruchem, stracili w doliczonym czasie. Pech ogromny. Bautista Agut już prawie wygrał a Silva sporadycznie gemy wygrywa. Polecałem w DNTB po pierwszym secie granie na łamanie Silvy przez Aguta i kto dawał takie bety, na pewno się nie zawiódł ????

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Dudi Sela - Carlos Berlocq 1 @1.51 Marathon✅
Stawka: 100 PLN EW: 151

Kurs na Dudiego całkiem spory i gram to bez zastanowienia. Przecież ledwie 2 tygodnie wcześniej spotkali się w Nowym Jorku i wygrał pewnie Izraelczyk 3-1. Berlocq zdecydowanie bardziej woli cegłę, hard nie jest jego ulubioną nawierzchnią. W tym roku bilans 0/5, niedawno wspomniana porażka z Selą i z Janowiczem w Winston-Salem. Sela wiele dłużej od Carlosa nie pograł, odpadł w kolejnej rundzie z Dimitrovem. Wcześnie doszedł m.in. do finału w Atancie. Dzisiaj stawiam na Dudiego, powinien sobie poradzić i wygrać. Inne rozstrzygnięcie będzie niespodzianką.

R.D. Da Silva - R. Bautista Agut DW: 0-3 @1.65 Marathon✅
Stawka: 50 PLN EW: 82.50

Nie widzę tu innej opcji niż szybkie 3-0 dla Aguta. Da Silva większość swoich meczy rozgrywa na cegle. Są to głównie challangery i turnieje niskiej rangi, gdzie i tak nie osiąga zachwycających rezultatów. Roberto potrafi grać na tej nawierzchni, w tym roku osiągnął półfinał w Madrycie i wygrał w Stuttgarcie. Dzisiaj na pewno poradzi sobie z Brazylijczykiem.

Nareszcie dobry dzień z bukmacherką, po przerwie wyszedłem dzisiaj na spory ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Wczorajszy dzień zakończony z bilansem ✅ 103.50 PLN. Oby dzisiaj było podobnie. Na początek takie coś:
Arsenal - M. City 1 DNB @2.10 Bet365 ZWROT
Stawka: 20 PLN EW: 42
Dzisiaj hit ligi anielskiej - Arsenal zmierzy się z Manchesterem City. Dlaczego wydaje mi się, że Arsenal ma szanse wygrać u siebie? Już od bardzo dawna nie przegrali meczu na swoim stadionie. W zeszłym sezonie w lidze zdarzyło się im to tylko raz. Teraz może i nie mieli wymarzonego startu, ale z pewnością stać ich na pokonanie MC. Z przodu mają kim straszyć - Giroud, Snchez, Ozil czy ostatnio kupiony Welbeck. City ostatnio sensacyjnie uległo u siebie Stoke. Dzisiejszego popołudnia na pewno będą chcieli zmazać tą plamę. Czy im się uda? Nie byłbym tego taki pewien. Składy obu zespołów są wyrównane, w tym meczu zapewne zdecydują detale.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Barcelona + Liverpool @1.82 Marathon⛔
Stawka: 40 PLN EW: 91
A myślałem by zamiast LFC dać Chelsea... Ale trudno

Stawiam dzisiaj a faworytów. Barcelona wygrała wszystko w lidze nie tracąc gola. Jako jedynie po 2 kolejkach mają komplet punktów. Po wygraniu 3-0 z Celtą, przyszedł ciężki mecz z Villarealem wygrany po golu w 82 minucie po golu Sandro. Dzisiaj kolejny trudny rywal - Bilbao. Grają jednak u siebie co jest niewątpliwym atutem. Powinni sobie dzisiaj poradzić.
Liverpool gra z Aston Villą. Obie drużyny przystąpią do meczu bez swoich najlepszych strzelb - Liverpool bez Sturridga a AV bez Benteke. O ile w przypadku drużyny z Birmingham to ogromna strata, to w zespole z Anfield Road z pewnością ma go kto zastąpić. Sterling, Balotelli są w stanie dzisiaj ukłuć. Liverpool powinien wygrać.
WBA - Everton 2 @2.30 Marathon✅
Stawka: 20 PLN EW: 46

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Kasprzak powyżej 11 punktów @1.90 Bet365✅
Stawka: 5 PLN EW: 9.50
Nie jestem ekspertem od żużla, ale za drobne dla lepszego oglądania pogram. Wydaje mi się, że Kasprzak może spokojnie ujechać tutaj 12 punktów i nawet więcej. Nie ma nie wiadomo jak trudnych rywali w swoich biegach, więc ta linia jest do ujechania ????

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Legia - Śląsk 1 @1.60 Bah✅
Stawka: 50 PLN EW: 80
Były nerwy w końcówce. Ale co za mecz ???? Godny najlepszych lig świata
Dzisiaj hit ekstraklasy, Legia podejmie u siebie Śląsk Wrocław.
Skład Legii: Kuciak - Broź, Rzeźniczak, Dossa Junior, Brzyski - Żyro, Jodłowiec, Vrdoljak, Kucharczyk - Duda, Radović.
Jak widać, dość ofensywny. Śląsk zagra bez Plaku, Bartkowiaka i przede wszystkim bez Paixao. Legia praktycznie w najmocniejszym składzie. Dodatkowo gra u siebie, więc może liczyć na żywiołowy doping. Dodatkowo będą chcieli udowodnić, że porażka z Podbeskidziem to był wypadek przy pracy. W końcu chcą zdobyć po raz kolejny mistrzostwo, więc z takimi rywalami jak Śląsk muszą wygrywać. Śląsk w dobrej formie, pokonywał ostatnio Jagiellonię i Górnika. Ale nie wystarczy to raczej na Legię, która do tej pory grała w lidze raczej rezerwowym składem. A nawet jeśli nie do końca, to i tak było sporo rotacji. Przeciwko najsilniejszej jedenastce nie będzie tak łatwo jak z innymi drużynami. Legia powinna dzisiaj wygrać.
E:
Real nie strzeli w pierwszej połowie @2.00 Bet365⛔
Stawka: 20 PLN EW: 40
Nie tak dawno widzieliśmy 2 pojedynki tych drużyn i w pierwszym meczu padł remis 1-1 po bramkach w końcówce, a w drugim wygrało Atletico po bramce Mandzukicia w 3 minucie. Simeone potrafi ustawić drużynę stosownie do rywala. W pierwszej połowie będą mieć najwięcej sił, w związku z czym Realowi ciężko będzie się przedrzeć przez ich szyli obronne. Moim zdaniem w pierwszej połowie już prędzej goście ugryzą aniżeli Królewscy. Jak dla mnie w tym typie jest delikatne value mając na uwadze to, jak AM potrafi się bronić. Pobieram ????
Początkowo przy Legii wpisałem złą stawkę
Bilans dnia: ✅0.50 PLN
Ważne że ✅ ????

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Bautista-Agut + Andujar Alba @1.94 5Dimes⛔
Stawka: 40 PLN EW: 77.60
Da Silva zmierzy się dzisiaj z Andujarem Albą. Brazylijczyk w ostatnim spotkaniu uległ Agutowi 0-3, wygrywając zaledwie 4 gemy, w tym 3 w ostatnim secie. Pablo przegrał po zaciętej 5-setówce z Belluccim. Krótko mówiąc, Silva nie dorasta do pięt Hiszpanowi, i nie daję mu żadnych szans w tym pojedynku.
Agut będzie miał trudniejszego rywala -- Thomaza Bellucciego. Faworytem jest Hiszpan, co nie może dziwić. Bellucci na cegle w obecnym sezonie nie zachwyca. Bardzo często odpadał już po pierwszych rundach, czasem udało mu się dojść wyżej. Agut lepiej, wygrał w Stuttgarcie, 3 runda w RG, półfinał w Madrycie i porażka z Nadalem. Dzisiaj raczej da radę, Thomaz więcej niż seta raczej nie ugra.
Bhambri - Krajinović 2 @1.60 Marathon✅
Stawka: 40 PLN EW: 64
E:
Valencia - Espanyol 1 @1.65 Marathon✅
Stawka: 30 PLN EW: 49.50
Valencia dobrze zaczęła sezon, od remisu z Sevillą i pewnego zwycięstwa nad Malagą 3-0. Dzisiaj zmierzą się w roli gospodarza z Espanyolem. Tym samym, który przegrał z Sevillą i zremisował z Almerią. Nietoperze na papierze wyglądają o wiele lepiej niż ich rywale. W ataku wyjdzie niedawny reprezentant Hiszpanii Paco, i jest spora szansa że ukłuje. Warto dodać, że Valencia nie przegrała u siebie z Espanyolem od 6 meczów. Do składu ma powrócić Mustafi. Każde inne rozwiązanie niż zwycięstwo gospodarzy będzie niespodzianką.
Bilans dnia: ✅3.50 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Korona Kielce - Podbeskidzie 2 DNB @1.87 Unibet⛔
Stawka: 30 PLN EW: 56.10
Uroki polskiej ligi...
Leszek Ojrzyński ponownie w roli trenera rozegra mecz na stadionie Korony. Tym razem jednak jako trener Podbeskidzia. Bardzo wątpię w wygraną Korony. Jest to obecnie najsłabsza drużyna w lidze i nic nie wskazuje na poprawę sytuacji. Mimo, że do tego meczu przystąpią już z lepszą sytuacją kadrową, nie daję im szans. Remis to będzie dla nich sukces. Podbeskidzie znajduje się na drugim biegunie. Po kiepskim początku niemal wszystko wygrywa, ostatnio pokonali nawet Legię. Pod wodzą trenera Ojrzyńskiego Podbeskidzie potrafi ogrywać najlepszych. Dzisiaj zapewne ponownie im się to uda. A w razie remisu będzie zwrot.
E:
Bilans dnia: ⛔30PLN
Za to tutaj wszystko pięknie ???? Wszystko podawane w hp i siadło ????
http://forum.bukmacherskie.com/f15/testujemy-systemy-by-saltan-111149.html#post4769266

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Janowicz - Mannarino(+3.5 gema) 2 @1.94 Marathon✅
Stawka: 20 PLN EW: 38.80

Taki kurs na to zdarzenie zachęca do grania. Janowicz dla mnie wcale nie jest takim faworytem jak według bukmacherów. W NY odpadł już w 2 rundzie z Andersonem w kiepskim stylu. Co prawda wygrał pierwszego seta, ale to co tam się działo to była parodia tenisa. Janowicz prowadził 4-0 by doprowadzić do TB i dopiero w nim zwyciężyć. Jak powszechnie wiadomo, Jerzyk bardzo łatwo się podpala. Gdy nie siedzi mu serwis potrafi popełniać wiele DF. Do tego dochodzą często te jego nieudane skróty. Mannarino w NY doszedł do 3 rundy. Po drodze ograł Ribę i Fogniniego. Dopiero co wygrał challangera. Sądzę, że może to nawet wygrać, a na pewno stać go na seta. Może stoczyć wyrównaną walkę z Janowiczem i handi jest spokojnie do pokrycia.

Do góry Bottom