>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyścig po wygraną by saltan

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Berdych - Federer over 21.5 gemow @1.68 Marathon ::: 4/10j
Djokovic + Ferrer @1.56 Marathon ::: 1/10j

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Ostatnie dnie to fatalna seria i praktycznie to co zarobiłem w zeszłym miesiącu - straciłem. Zdarza się. Chciałem jednak dla lepszego zobrazowania obecnej gry i dokładniejszego wyliczenia zysku wprowadzam stawki jakimi gram. Po kolei:
Stan konta u wszystkich bukmacherów gdzie mam konta: około 5000 PLN
Wszystko będę podawał w złotówkach co by można było normalnie podliczać.
Cel:
Yield w okolicach przynajmniej 8%, zamierzam jednak osiągnąć wyższy niż 10%
Mam zamiar grać stawkami maksymalnie do 5% kapitału. Czyli na dzień dzisiejszy nie przekraczać granicy 250 złotych na zakład.
Z czego nie jestem dumny, to ostatnio zamiast dokładniej analizować spotkania to szybko chciałem się odkuć, przez co jeszcze więcej traciłem. Postaram się po raz kolejny tego błędu nie popełnić.
Wawrinka S. - Nadal R. -3.5 gema 2 @1.60 Pinnacle ::: 50 PLN⛔⛔
EW: 80 PLN
Nadala można lubić, można go też nie lubić. Nie można jednak powiedzieć, że wciąż jest w beznadziejnej formie jak na początku roku. Niedawno był w finale w Madrycie, gdzie dotarł stosunkowo łatwo, nie mając problemów z Dimitrovem czy wygrywając pewnie z Berdychem przez cały czas kontrolując mecz. Finał niestety przegrał z Andym Murrayem, Andym, grającym bardzo dobrze, wręcz momentami genialnie, jak chyba jeszcze nigdy na cegle. W Rzymie póki co pewnie wygrane z Ilhanem i Isnerem, którego potrafił połamać w obu setach.
Stan tak całkiem szczerze mówiąc w niezbyt dobrej formie - w Monte Carlo po ograniu Monaco wygrał ledwie 3 gemy z Dimitrovem, który też nie gra już tego co wcześniej. W Madrycie pomęczył się trochę z bądź co bądź kiepskim Sousą i ponownie odpadł z Dimitrovem, teraz jednak po 3 setach. W Rzymie ponownie spotkał się z Monaco. Wtedy nie leżał mu drugi serwis oraz dał mnóstwo okazji, bo aż 12, na przełamanie Juanowi. Z Thiemem było lepiej, raz go przełamał i to wystarczyło, by wygrać. Dominic wciąż jednak jest młody i wyrównana gra z Stanem Wawrinką może być dla niego małym sukcesem.
Ogółem lepsze wrażenie sprawia Rafa. Rolland Garros już się zbliża, Hiszpan chce, jak niemal co roku, wygrać ten turniej. W Rzymie będzie grał na 100%, walczy tutaj o końcowy triumf. Abstrahując już od formy obu zawodników: H2H wynosi 13:1 dla Nadala. W żadnym z 13 wygranych pojedynków Rafa nie tracił seta z Stanem. Jedyny raz to porażka w zeszłym roku w finale Australian Open, gdzie Nadal zresztą miał pamiętną kontuzję, przez którą przegrał.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Djokovic N. -1.5 seta - Ferrer D. 1 @1.59 Pinnacle ::: 80 PLN✅✅
EW: 127.20

Może i typ wydaje się lekko dziwny, patrząc na obecną dyspozycję obu graczy. Ale jak sobie przypomnę, ile razy przejechałem się na takich meczach, gdzie wydawało się, że faworyt będzie miał ciężkie zadanie bo w poprzednich meczach tracił sety, a tu nagle z znacznie trudniejszym rywalem wygrywał 2:0 bez większych kłopotów. Ok, Ferrer fajne mecze z Gasquetem, GGL-em i trochę gorszy z Goffinem. Djoko tracił sety z Keiem, Belluccim i Almagro. Ale to nie jest tak, że gra była cały czas na styku. W decydujących momentach potrafił się spiąć i zagrać jak trzeba. Przykładu nie trzeba daleko szukać - 3 set z Nishikorim to szybkie 6:1 dla Novaka. Powiedzmy sobie też szczerze - David to gracz bez serwisu i raczej nastawiony na czekanie na błąd rywala niż na szybkie skończenie akcji. Nie ma zbyt dobrego uderzenia kończącego, a szkoda, bo gdyby nie to, mógłby być o wiele lepszy. Novak jest w stanie go rozjechać, jeśli zagra na swoim normalnym poziomie to spokojnie może tutaj wygrać 2:0.

Monaco + Salzburg @1.57 Marathon ::: 40 PLN⛔⛔
EW: 62.80 PLN

St. Patricks -1 AH + Wolfsburg - BVB BTS @1.97 Marathon ::: 50 PLN⛔⛔
EW: 98.50 PLN

Sunderland - Leicester 2 DNB @1.85 Marathon ::: 100 PLN ZWROT
EW: 185 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Monaco + PSG @1.84 WH ::: 60 PLN
EW: 110.40 PLN
Lopez M./Granollers-Pujol M. - Sock J./Kyrgios N. 2 @2.29 Marathon ::: 50 PLN
EW: 114.50 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Manchester United - Arsenal +0.25 2 @1.78 Pinnacle ::: 100 PLN
EW: 178 PLN
Czy faktycznie jest jakiś powód z którego należy faworyzować United? Przecież oni ledwo co wygrali ostatnio z Crystal Palace, a wcześniej mieli serię 3 przegranych meczy z rzędu; m.in. 0:3 z Evertonem czy 0:1 z WBA. Żeby już nie nie mówić tylko o tym, jakie to Czerwony Diabły są kiepskie ostatnio, wspomnieć trzeba o ostatniej porażce Arsenalu z Swansea 0:1 u siebie. Wcześniej jednak wygrywali mecz za meczem, tylko raz zremisowali z Chelsea. A i w meczu z Swansea grali dobrze, brakło po prostu szczęścia. Obie drużyny walczą o 3 miejsce między sobą, Arsenal zaś dodatkowo z drugim Manchesterem o 2. Mają mecz mniej i chcą to na pewno wykorzystać, by przeskoczyć swoich rywali. Gospodarze są też bardziej osłabieni - brak Rafaela i Carricka to może nie jest jakaś wielka tragedia, ale gdy ze składu wypada najlepszy strzelec i motor napędowy - Wayne Rooney - to nie jest już za wesoło. W zespole gości zabraknie tylko Oxlade&#39;a-Chamberlaina. Liczę na zacięty mecz, ale to Arsenal jest w mojej opinii delikatnym faworytem i warto zagrać na nich handi.
Valencia - Celta Vigo 1 @1.63 Pinnacle ::: 100 PLN
EW: 163 PLN
Young D. +1.5 gema - Kuznetsov An. 1 @1.90 Marathon ::: 30 PLN
EW: 57 PLN
Powszechnie wiadomo, że Young woli szybsze nawierzchnie od tych ceglanych. To nie jest jednak tak, że na tej wolniejszej nie potrafi grać. W kwalach dobrze sobie radzi, dwie pewne wygrane. Ma szansę dostać się to głównej drabinki. Na pewno chce zdobyć jeszcze trochę punktów w Szwajcarskiej Genewie. Kuznetsov nic nadzwyczajnego nie pokazuje. Może i potrafił urwać seta Monfilsowi, ale potem już przegrywał z Gabashvilim czy Schwartzmanem. Young spokojnie może to nawet wygrać.
Carreno-Busta + Monaco @1.74 Marathon ::: 42 PLN
EW: 73.08 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Atl. Madrid - Barcelona 2 @2.01 Pinnacle ::: 40 PLN
Espanyol - Real Madrid 2 @1.57 Pinnacle ::: 75 PLN

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Estrella V. +1.5 seta - Thiem D. 1 @1.55 Pinnacle ::: 100 PLN
Estrella V. - Thiem D. 1 @2.42 Pinnacle ::: 40 PLN