>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Wyścig po wygraną by saltan

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Robredo Tommy(+4 games) - Murray Andy 1 @1.88 Pinnacle ZWROT
Stawka: 20 PLN EW: 37.60
Robredo awansował do finału bez większych problemów, pokonując Grotha, Seppiego i Giraldo. Murray pokonał Lacko, Devvarmana i ostatnio Juana Monaco. I właśnie w tym ostatnim meczu go oglądałem i nie przekonywał mnie zbytnio. Kilka razy się połamał, jego gra też była przeciętna, zarówno w 1 jak i w 2 secie. Robredo ten handicap jest w stanie spokojnie pokryć.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Krzysztof Kasprzak over 14 punktów @1.90 Bet365⛔
Stawka: 20 PLN EW: 38.00
Rezultat przeglądania DNTB. Kasprzak może dzisiaj pojechać 7 razy i te 14 punktów powinien ujechać.
Real Sociedad - Valencia 2 DNB @1.92 Unibet ZWROT
Stawka: 40 PLN EW: 76.80
Valencia gra naprawdę dobrze - poza stratą punktów w pierwszej kolejce z Sevillą wszystko wygrała. Dzisiaj zmierzą się z Realem Sociedad, drużyną, która nie zachwyca, zdobyła jedynie 4 punkty wygrywając 1 mecz, 1 remisując i 3 przegrywając. Ostatnie 5 spotkań wygrali jednak gospodarze z RSSS. Dzisiaj wielka szansa by przerwać tą fatalną serię pięciu porażek z rzędu. Gospodarze zagrają bez Pardo, Zurutuzy i Rullego, u gości zabraknie jedynie kończącego leczyć uraz Alvaro Negredo. Valencia na pewno wywiezie punkty od drużyny z Kraju Basków, kwestia tylko ile - jeden czy trzy? Wydaje mi się, że 3.
Cagliari nie strzeli @1.95 Bet365⛔
Stawka: 30 PLN EW: 58.50
Inter do tej pory stracił w lidze tylko jedną bramkę. Cagliari zajmuje ostatnią pozycję z zaledwie 1 punktem na koncie. Goście zdobyli do tej pory zaledwie 3 bramki. Nie dysponuję bogactwem w ofensywie i wątpię, by dali radę strzelić gola dobrzej dysponowanej defensywie Interu.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Karlovic Ivo - Gojowczyk Peter(+2.5 games) 2 @1.53 Pinnacle✅
Stawka: 20 PLN EW: 30.60
Ivo od turniejów w Newport i Bogocie, gdzie osiągał finał regularnie obniża loty. Od US Open nigdzie nie grał. Gojowczyk w pierwszym meczu męczył się z Gonzalezem, a w kolejnym już pewnie pokonał Bolelliego. Dobrze funkcjonował jego return. Wiadomo co charakteryzuje Ivo - potężny serwis. Jeśli nie będzie funkcjonował dobrze to Peter może ten mecz nawet wygrać. Uważam, że ten mecz jest w stanie nawet wygrać, a handi jest do pokrycia.
Benneteau Julien - Andujar-Alba Pablo 1 @1.47 Marathon
Benek niedawno grał w finale w Kuala Lumpur gdzie uległ znakomitemu Keiowi Nishikoriemu. Mam nadzieję, że nie odpuści tego meczu. A jeśli nie odpuści, nie powinien mieć problemu z pokonaniem Andujara. Hiszpan jest typowym graczem na cegłę. Na hardzie nie wróżę mu sukcesów i raczej nie poradzi sobie z Francuzem.
Do tego typu dołączam Djokovicia i mam kurs @1.57 w Marathonie.
Djoković + Benneteau @1.57⛔
Stawka: 20 PLN EW: 31.40
Becker Benjamin - Nieminen Jarkko 2 @1.50 WH ZWROT
Stawka: 20 PLN EW: 30.00
W tym roku już raz grali i górą był Fin. Obaj są w takim samym wieku. Becker w Kuala Lumpur osiągnął ćwierćfinał odpadając z Gulbisem, zaś Jarkko półfinał przegrywając w 3 setach z późniejszym zwycięzcą - Keiem Nishikorim. H2H 6:2 dla Fina. 5 ostatnich meczy wygrał Nieminen, były to 3 mecze na hali i 2 na hardzie. Stracił tylko 1 seta w tych pojedynkach. Jutro powinien wygrać Fin.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Sporting - Chelsea 2 @1.89 Pinnacle✅
Stawka: 30 PLN EW: 56.70
Chelsea pod wodzą Mourinho gra naprawdę dobrze, w lidze angielskiej nie zaznali jeszcze porażki. Sporting po przeciętnym początku sezonu gra coraz lepiej. Sporting stracił punkty z Mariborem, co zbyt dobrze o nim nie świadczy. Zawiodła też Chelsea, zaledwie remisując z Schalke. Dzisiaj w osiemnastce nie ma Drogby. Mówiono, że Costa zasiądzie na ławce, ale prawdopodobnie wybiegnie w 1 składzie. Podopieczni Mou są o wiele lepszym zespołem i dzisiaj powinni pokonać Portugalczyków.
PSG - Barcelona brak gola przed 28:00 @1.83 Bet365⛔
Stawka: 30 PLN EW: 54.90
Nawet 3 padły przed tą minutą ????
Wydaje mi się, że najciekawszy bet na to spotkanie. Barca rzadko zdobywa szybko gole, zazwyczaj ciężko idzie im strzelanie w pierwszych połowach - znacznie więcej bramek strzelają w drugich. PSG całkiem lubi wczesne strzelanie goli, ale wydaje mi się, że w tym przypadku tak się nie stanie. Barcelona to zupełnie inna półka niż ich dotychczasowi rywale. PSG na początku zapewne będzie się broniło i starało kontratakować. W pierwszej połowie nie spodziewam się zbyt wielu klarownych okazji do zdobycia gola.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Troicki Viktor - Berdych Tomas(-1.5 sets) 2 @1.86 Unibet✅
Stawka: 30 PLN EW: 55.80
Ostatnie 4 mecze wygrał pewnie Czech. Nie ma co jednak brać tego pod uwagę, gdyż ostatni z nich był rozgrywany ponad 2 lata temu. Berdych w pierwszym meczu z Feliciano Lopezem stracił zaledwie 3 gemy. Bardzo dobrze funkcjonowało jego pierwsze podanie - aż 90% wygranych piłek. Do tego niezłe 2 podanie i bardzo dobry return - aż 51%. Troicki z Youzhnym zaprezentował również dobry return, ale za to było gorzej z serwisem - 77% z pierwszego i 46% z drugiego podania. Czech jest bardzo dobrym graczem, i zdecydowanym faworytem tego spotkania. Powinien wygrać 2-0.
Ito Tatsuma - Becker Benjamin(-1.5 games) 2 @1.79 Marathon✅
Stawka: 40 PLN EW: 71.60
Becker jest dla mnie zdecydowanie lepszym graczem do Ito. Powinien sobie poradzić z nim, może nawet w 2 setach. Gram z lekkim handi ujemnym na Niemca. W tym roku już raz grali, i to całkiem niedawno. Wtedy bez problemów wygrał Becker.
Nishikori Kei(-1.5 sets) - Dodig Ivan 1 @1.68 Pinnacle✅
Stawka: 50 PLN EW: 84.00
Kei obecnie prezentuje znakomitą formę. H2H 2-1 dla Japońca. Jutro gra u siebie i jest z pewnością zmotywowany do jak najlepszych wyników. Ostatnie 2 turnieje to finał US Open i zwycięstwo w Kuala Lumpur. Dodig w Cinci, NY i Metz przegrywał swoje pierwsze mecze, w Kuala Lumpur odpadł już w 2 z Cuevasem. Jest w naprawdę słabej formie i wróżę mu tutaj zwycięstwa. Moim zdaniem szybko wygra Kei w 2 setach.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Podliczenie 27.09 - 30.09
Stawki: 370 PLN
Wygrane: 339.45 PLN
Bilans: ⛔30.55 PLN
Yield: ⛔8.23%
Podliczenie wrzesień(od &quot;nowej fazy&quot; grania):
Stawki: 2105 PLN
Wygrane: 2471.25 PLN
Bilans: ✅366.25 PLN
Yield: ✅17.40%
Całkiem niezły miesiąc ????

Ludogorets - Real Madrid(-1.5 gola) 2 @1.52 Pinnacle⛔
Stawka: 20 PLN EW: 30.40
Chyba nikt nie widzi tutaj innej opcji niż wysoka wygrana Realu. Ostatnio są w naprawdę dobrej formie, wygrywają wszystko jak leci i to zazwyczaj różnicą kilku bramek. Ludogorets to nie jest drużyna, która powinna sprawić problemy Realowi.
Atl. Madrid - Juventus X/2 @1.66 Unibet⛔
Stawka: 10 PLN EW: 16.60
Kurs na to zachęca mnie do grania. Juve póki co jeszcze nie straciło gola i wygrywa wszystko. Atletico powoli wraca na właściwe tory wygrywając z Sevillą ostatnio 4-0 czy z Almerią 1-0. Dzisiaj jednak zmierzą się z znakomitym ostatnio Juventusem. Włosi niemal na pewno urwą punkt Hiszpanom. Można nawet spróbować lekko czystą &quot;dwójkę&quot; zagrać, ale ja się na to nie zdecyduję.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Melzer J. - Raonic M.(-1.5 seta) 2 @1.54 Pinnacle✅
Nie widzę tutaj innej opcji niż w miarę szybka wygrana Raonica. Melzer na hardzie w tym roku gra fatalnie, przegrywa niemal wszystko. Za to Milos prezentuje całkiem niezłą formę. Kiedyś można było o nim powiedzieć, że jest &quot;drewniany&quot;. Obecnie to jeden z najlepszych tenisistów świata. Melzer notuje regularny spadek w rankingach, w krótkim czasie zsunął się o kilkadziesiąt pozycji w dół. Jutro Rao wygra 2-0.
Do tego dorzucam Nishikoriego i gram:
Raonic(-1.5 seta) + Nishikori @1.65 Unibet✅
Stawka: 30 PLN EW: 49.50
Jakoś nic innego mnie nie przekonuje na jutro

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Troicki Viktor - Berdych Tomas(-1.5 sets) 2 @1.86 Unibet✅
Ostatnie 4 mecze wygrał pewnie Czech. Nie ma co jednak brać tego pod uwagę, gdyż ostatni z nich był rozgrywany ponad 2 lata temu. Berdych w pierwszym meczu z Feliciano Lopezem stracił zaledwie 3 gemy. Bardzo dobrze funkcjonowało jego pierwsze podanie - aż 90% wygranych piłek. Do tego niezłe 2 podanie i bardzo dobry return - aż 51%. Troicki z Youzhnym zaprezentował również dobry return, ale za to było gorzej z serwisem - 77% z pierwszego i 46% z drugiego podania. Czech jest bardzo dobrym graczem, i zdecydowanym faworytem tego spotkania. Powinien wygrać 2-0.
To spotkanie zaliczam do października, mimo, że miło odbyć się we wrześniu i wtedy też podałem typ;)
Rijeka - Sevilla 2 @1.91 WH⛔
Stawka: 20 PLN EW: 38.20
Sevilla jest zdecydowanie lepszym zespołem od Rijeki. Ostatnio co prawda przegrali aż 0:4 z Atletico Madryt, więc myślę, że dzisiaj będą chcieli pokazać, że to był jedynie wypadek przy pracy. Mają zdecydowanie lepszy skład. Rijeka w pierwszym meczu uległa Standardowi Liege 0:2. W europejskich pucharach nie przegrali u siebie od 9 meczów, ale każda seria ma kiedyś swój koniec. Mam nadzieję, że dzisiaj.
Trabzonspor - Legia(EH +1) 2 @1.70 Betsafe✅
Stawka: 10 PLN EW: 17.00
Bez przesady. Trabzonspor wcale nie ma aż tak dobrego składu by mieli miażdżyć Legię. Legia z kolei nie raz udowodniła, że potrafi grać w piłkę i z pewnością nie są tutaj bez szans. Można nawet zaryzykować ich dzisiejszą wygraną.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Djokovic N.(-1.5 sets) - Dimitrov G. 1 @1.62 Unibet✅
Stawka: 20 PLN EW: 32.40
Djoko tutaj pokonał już Garcię-Lopeza oraz Pospisila nie tracąc przy tym ani jednego seta. Dimitrov wygrał z Verdasco i Andujarem, z tym pierwszym tracąc seta. Bułgar niespecjalnie mnie przekonuje. Novak jest w lepszej formie. 2-0 spokojnie w jego zasięgu.
Isner J.(+2.5 games) - Berdych T. 1 @1.95 Marathon⛔
Stawka: 20 PLN EW: 39.00
Nie trzeba chyba mówić, jakim serwisem dysponuje Isner. Naprawdę ciężko jest go przełamać. Berdych nie ma takiego serwisu jak John, ale nadrabia to innymi umiejętnościami. W wymianach górą raczej będzie częściej Czech. Handi na Big Johna jest ciekawą opcją i spróbuję na jutro coś takiego zagrać.
Istomin D. - Raonic M.(-1.5 sets) 2 @1.54 Pinnacle✅
Stawka: 20 PLN EW: 30.80
H2H 2:0 dla Raonica i za każdym razem bez straty seta. Milos ma atomowy serwis i jak każdy wie, ciężko go przełamać. Istomin na hardzie jest przeciętny, by nie powiedzieć słaby. Milos nie powinien mieć z nim problemów. Wątpię, by został przełamany, a sam może połamać Denisa nie raz.
Nishikori K.(-1.5 sets) - Chardy J. 1 @1.87 Unibet✅
Stawka: 20 PLN EW: 37.40
Krótko. Kei zdecydowanym faworytem, nie ma co brać pod uwagę zwycięstwa Chardyego nad Andersonem, cichociemny94 napisał kilka postów wyżej dlaczego. Moim zdaniem pewnie wygra Kei.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Getafe - Cordoba 1 @2.01 Pinnacle⛔
Stawka: 10 PLN EW: 20.10
Wydaje mi się, ze można zaryzykować wygraną Getafe. Gospodarze grają już drugi mecz z rzędu u siebie. Ostatnio pokonali Malagę 1:0, gdzie mimo wszystko nie byli faworytami. Cordoba tak naprawdę nie powinna być w Primera Division, bo zajęła 7 miejsce w SD, ale miejsce wyżej były rezerwy Barcelony(rezerwy nie mogą grać w tej samej lidze co pierwsza drużyna), więc weszli do baraży i awansowali. Do tej pory zgromadzili jedynie 3 punkty po 3 remisach. 3 pozostałe mecze przegrali. Dzisiaj nie wyobrażam sobie porażki Getafe z ostatnią w tabeli Cordobą.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Djokovic N.(-2.5 games) - Murray A. 1 @1.61 Pinnacle✅
Stawka: 20 PLN EW: 32.20
Djoković gra ostatnio bardzo dobrze, w Chinach jeszcze nie stracił seta. Murray nie przekonuje mnie do końca swoją grą, nie jest to jeszcze ten najlepszy Andy. Ani jeden, ani drugi nie mają mocnego serwisu i tutaj można upatrywać szansy na przełamania, bo obaj również dysponują znakomitym returnem. W tym roku na hardzie spotkali się już 2 razy - raz w Miami i raz w Nowym Jorku. 2 razy górą był Serb. Za pierwszym razem wygrał w dwóch setach, na US Open potrzebował czterech. Wydaje mi się, że Novak da radę przełamać Murraya i może nawet wygra w dwóch setach.
Becker B. - Nishikori K.(-1.5 sets) 2 @1.49 Pinnacle⛔
Benek miał trochę szczęścia, że dotarł do półfinału. Jutro wreszcie spotyka rywala z górnej półki. Tutaj już nie wróżę mu większych szans na wygraną. Kei póki co znajduje się w takiej formie, że z Niemcem powinien uporać się w dwóch setach. Finał w Nowym Jorku, wygrana w Kuala Lumpur przypadkiem z pewnością nie były. Teraz jest dla mnie głównym kandydatem do wygrania w Tokyo.
Berdych T. - Klizan M. 1 @1.25 Unibet✅
Faworyt jest tylko jeden - Berdych. Wygrana Klizana z Nadalem jest zaskoczeniem, ale to był podobno dziwny mecz. Nie biorę tego wcale pod uwagę. Berdych jest zdecydowanie lepszym tenisistą i to on powinien wygrać.
Oba spotkania łączę w AKO:
Nishikori K.(-1.5 sets) + Berdych @1.83 Unibet⛔
Stawka: 20 PLN EW: 36.60

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Leicester - Burnley BTS: NIE @1.92 Marathon⛔
Stawka: 20 PLN EW: 38.40
Według bukmacherów faworytem jest Leicester i to nie może dziwić. Jest to zespół, który niedawno pokonał Manchester United i potrafił urwać punkty m.in. Arsenalowi czy Evertonowi. Zaciekawił mnie kurs na to, że obie drużyny nie strzelą bramki. Burnley do tej pory w 6 meczach zdobyło zaledwie 1 bramkę. Nie tak dawno mieli serię 3 remisów 0-0 z rzędu, którą przerwało WBA pokonując ich 4-0. Leicester w defensywie może nie zachwyca, ale Burnely z kolei nie ma bogactwa w ataku. Wydaje mi się, że co najwyżej jedna drużyna zdobędzie bramkę.
Koke otrzyma kartkę @3.20 Unibet⛔
Stawka: 10 PLN EW: 32.00
Koke otrzymał już 4 kartki w lidze. Dzisiaj Atletico zagra bardzo trudny mecz na Mestalla z Valencią. Typowanie 1x2 nie ma sensu, gdyż wynik może tu paść absolutnie każdy. Koke łapie dużo kartek, a dzisiaj na pewno będzie dużo walki w środku pola i kartka dla tego zawodnika jest bardzo możliwa.
Rayo - Barcelona over 3.5 gola @1.98 Marathon⛔
Stawka: 20 PLN EW: 39.60
W dotychczasowych meczach tych drużyn padało bardzo dużo goli. Rayo dużo strzela, ale i dużo traci. Barcelona póki co bez straty gola w lidze, ale ostatnio w Lidze Mistrzów stracili aż trzy z PSG. Dzisiaj niewykluczone, że również Rayo im strzeli. Barca potrafi strzelać gdy ma okazje, choćby ostatnio, kiedy wygrywała 5-0 z Levante czy 6-0 z Granadą. Dzisiaj bardzo możliwe, że padnie dużo bramek w tym spotkaniu.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Nishikori K. - Raonic M. 2 @1.80 WH⛔
Stawka: 50 PLN EW: 90.00
O tym meczu wszystko zostało już napisane. Raonic do tej pory został przełamany zaledwie 1 raz, a w sumie dał swoim rywalem tylko 3 BP. W dwóch ostatnich meczach ani Simon, ani Istomin nie mieli ani jednej okazji na przełamanie. Różnica między pierwszym a drugim serwisem u tego zawodnika jest naprawdę niewielka. Kiedyś może i był drewniany, ale teraz nie można tego o nim powiedzieć. Na 12 BP w całym turnieju aż 8 wykorzystał, co jest rzadko spotykanym wyczynem. Kei dawał swoim rywalom więcej okazji do BP niż Rao, był także częściej łamany. Jedynej szansy dla Japończyka upatruję w trzymaniu swojego serwisu i liczeniu na wygranie w TB. Podsumowując, Raonic może tutaj wygrać nawet w dwóch setach.
E:
Groth S. - Gojowczyk P. 2 @1.75 WH⛔
Stawka: 20 PLN EW: 35.00
Gojowczyk ostatnio złapał całkiem niezłą formę. W Beijing potrafił pokonać Karlovicia czy Bolelliego, gdzie faworytem nie był, na US Open był w stanie urwać seta Raonicowi. Groth mnie nie przekonuje, gra słabo i powinien odpaść już z Niemcem.
Troicki V. - Ward J. DW: 2-0 @1.66 Bet365⛔
Stawka: 20 PLN EW: 33.20
Troicki jest zdeterminowany w zdobywaniu punktów, każdy wie z jakiego powodu. Ward w kolejnej rundzie znalazł się bardziej dzięki kreczowi Rama - przegrywał w meczu 0-1. Troicki na początku pewnie odprawił Matosevicia, dzisiaj nie powinien mieć większych problemów z Jamesem.
Rosol L. - Thiem D. 2 @1.65 Marathon✅
Stawka: 20 PLN EW: 33.00
Rosol na hardzie ostatnio przegrywa wszystko jak leci. Thiem w Tokio co prawda odpadł już w pierwszej rundzie z Andersonem, ale to dla mnie nie znaczy wiele w kontekście dzisiejszego pojedynku. Rosol po zwycięstwie w WS obniżył loty. Dominic w Nowym Jorku doszedł do 3 rundy odpadając z Berdychem. Dzisiaj powinien zwyciężyć.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Sevilla over 1.5 gola @1.50 Bet365✅
Stawka: 50 PLN EW: 75.00
Deportivo przegrało 3 ostatnie spotkania, tracąc w nich 11 bramek, w tym 8 przeciwko Realowi Madryt. Sevilla po ostatnim kiepskim meczu z Ateltico(0:4) i remisie z Rijeką w Lidze Europy będzie chciała pewnie zwyciężyć. Obrona Depor jest naprawdę słaba i gospodarze nie powinni mieć większych problemów z przedostawaniem się pod bramkę rywali, a w konsekwencji zdobyciu kilku goli.
Espanyol - Real Sociedad BTS: TAK @1.82 Betsafe⛔
Stawka: 20 PLN EW: 36.40
W ostatnich 5 spotkaniach tych ekip aż 4-krotnie były BTS-y. Obie drużyny lubią tracić i zdobywać gole. Sąsiadują ze sobą w tabeli zajmując 14 i 15 miejsce. Obie ekipy potrafią zdobywać gole - strzelali je chociażby Sevilli, Realowi Madryt czy Valencii. Ale w obronie mają problemy, bo bramek też trochę tracą. Dzisiaj BTS jak najbardziej prawdopodobny.
Chelsea - Arsenal 1 @1.73 Bet365✅
Stawka: 50 PLN EW: 86.50

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Dolgopolov A. - Bautista-Agut R. 2 @1.86 Marathon✅
Manchester United - Everton BTS @1.67 Bet365✅
Stawka: 30 PLN EW: 50.10
BTS wydaje się ciekawą opcją na dzisiejsze spotkanie. Manchester United bardzo dobrze prezentuje się z przodu, strzelając sporo bramek. Ma jednak również duże problemy z grą obronną. Można się spodziewać, że strzelą więcej niż jednego gola, ale stracić również coś powinni. Everton ma kiepski początek sezonu, ale jest to jednak drużyna z potencjałem do walki o europejskie puchary. Bramki potrafią zdobywać - np. strzelili aż 3 Chelsea, jednak przegrali wówczas 3:6.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Piast Gliwice - Legia 2 @1.84 Pinnacle⛔
Stawka: 20 PLN EW: 36.80

Legia nie zagra do końca najmocniejszym składem, ale i tak jest on solidny. W ataku wyjdzie Sa, który w lidze już kilka bramek strzelił. Dzisiaj jest spora szansa, że dołoży kolejną. Obrona Piasta jest słaba, tracą dużo goli. Najlepszym strzelcem jest Ruben Jurado z 4 golami. Bez niego ta drużyna traci wiele w ataku. Jeśli uda się go wyłączyć, ciężko będzie Gliwiczanom o gola. W Legii na skrzydle zagra Jakub Kosecki, który powinien wprowadzać sporo zamieszania. Jeśli gra by się nie układała, to szybko coś zostanie pozmieniane - wejdą wówczas prawdopodobnie Duda, Żyro lub Kucharczyk, a wiadomo w jakiej są formie. Wydaje mi się, że Legia powinna tutaj pewnie zwyciężyć.

Lech Poznań - GKS Bełchatów X2 @2.40 Bet365⛔
Stawka: 10 PLN EW: 24.00

Lech z GKS-em wygrał już dość dawno temu. Bełchatowianie znajdują się w naprawdę dobrej formie i są rewelacją ligi. Lech mnie kompletnie nie przekonuje w tym sezonie, ich wygra wygląda słabo i ciężko im będzie o dobry wynik. Kurs na zwycięstwo Lecha niewarty jest uwagi, moim zdaniem już lepiej zaryzykować i postawić, że Bełchatów urwie punkty Poznaniakom. GKS do tej pory tylko jedna porażka, ostatnio seria dwóch zwycięstw z Ruchem i Pogonią. Lech ostatnio pokonał Zawiszę 6-2 i zremisował z Legią 2-2. Wydaje mi się jednak, że GKS stać na wywiezienie punktów z Poznania.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Groth S. - Klizan M. 2 @1.54 Marathon✅
Stawka: 50 PLN EW: 77.00
Grothowi jakoś udało się przebrnąć do 2 rundy pokonując w trzech setach Gojowczyka. Nie przekonuje mnie jednak jego gra. Najmocniejszym atutem tego zawodnika jest mocny serwis. Klizan ostatnio w dobrej formie, półfinał w Beijing, gdzie po drodze pokonał m.in. Mayera, Gulbisa czy w ćwierćfinale Nadala, ulegając dopiero Berdychowi. Wątpię, by tutaj spuścił z tonu i miał oddać spotkanie Samuelowi. Wygra Słowak.
Pospisil V. - Giraldo S. 1 @1.52 Expekt✅
Stawka: 50 PLN EW: 76.00
H2H 2:0 dla Vaska. Do trzech razy sztuka i tym razem zwycięży Giraldo? Nie w tym przypadku, Vasek ostatnio gra nieźle, można spokojnie postawić na jego zwycięstwo. Odpadnięcie z Djoko w dwóch setach w Beijing nie może dziwić. Nie był to jednak spacer dla Novaka, Vasek się starał i udało mu się raz Serba przełamać. Giraldo z Isnerem ugrał jedynie 4 gemy. Myślę, że tym razem znów uda się zwyciężyć Vaskowi.
Benneteau J.(-1.5 sets) - Zhang Z. 1 @1.66 Unibet⛔
Stawka: 50 PLN EW: 83.00
Julien w dobrej formie, doszedł do finału w Kuala Lumpur, gdzie przegrał z Keiem Nishikorim. Turniej w Beijing na 100% odpuścił, by oszczędzić się przed Mastersem. Ze Zhang nie jest jakimś nadzwyczajnym graczem, bardzo przeciętny, 190 miejsce w rankingu. Typowy challangerowiec, turnieje wyższej rangi zazwyczaj kończy już w kwalifikacjach, ewentualnie zaraz w pierwszych rundach. Benneteau nie powinien tutaj mieć problemów z szybkim zwycięstwem.
Simon G.(-2 games) - Garcia-Lopez G. 1 @1.62 Pinnacle✅
Stawka: 50 PLN EW: 81.00
Simon ostatnio półfinał w Tokio, gdzie przegrał z Raoniciem. Poza tym 4 runda na US Open i porażka w pięciu setach z późniejszym zwycięzcą Ciliciem, a po drodze jeszcze pokonanie Ferrera. GGL słabo, w Winston Salem i Nowym Jorku odpadał z Querreyem i generalnie nie zachwycał. Ostatnio w Beijing wygrał jedynie 3 gemy z Djokoviciem. Jutro pewnie przegra, a takie handi wydaje mi się ciekawą opcją.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Na początek bez analizy kupon z &quot;peffek&quot;:
Nishikori + Djoković + Federer + Raonic @1.72 Marathon⛔
Stawka: 20 PLN EW: 34.40
Murray A.(-3.5 games) - Janowicz J. 1 @1.54 Pinnacle✅
Stawka: 50 PLN EW: 77.00
Andy powraca do formy, gra coraz lepiej i jest zdecydowanym faworytem w meczu przeciwko Janowiczowi. Każdy wie, jak gra Janowicz, nie ma co się tutaj rozpisywać. Można się spodziewać pokaźnej ilości DF-ów ze strony Polaka. Murray znakomitym returnem powinien spokojnie nabić wiele punktów i to na pewno nie pomoże Janowiczowi. Stawiam na wygraną Murraya, może nawet 2-0, ale ja zdecydowałem się na takie coś.
Sock J. - Nishikori K.(-1.5 sets) 2 @1.80 Unibet⛔
Stawka: 50 PLN EW: 90.00
Co można powiedzieć o Keiu? Znakomita forma, 3 finały z rzędu, z czego dwa ostatnie wygrane. Jack Sock jest zwyczajnym, przeciętnym graczem, niczym specjalnym się nie wyróżnia. Ostatnio po zaciętym meczu pokonał Tomica. Sock nie ma jakiegoś świetnego serwisu, co powinno ułatwić przełamanie go. Kei dobrze prezentuje się w wymianach, nie popełnia wielu UE. Walczy o udział w ATP World Tour Finals. Co prawda, jeśli nie zdarzy się nic nadzwyczajnego to powinien się tam znaleźć, ale do tego potrzeba mu będzie uzbierać jeszcze trochę punktów, o które zawalczy m.in. tutaj, w Sznaghaju. O jego motywację się nie obawiam, o wynik może trochę, ale warto zaryzykować.

Do góry Bottom