Sabalenka - Jabour
Jabour kurs 2.5
superbet
Jabour 2:0 4.33
Betfair
Przedewszystkim w dwóch ostatnich meczach pokonała dwie inne (lepsze Sabalenki).Kvitovej nie pomogło ani h2h ani forma przywieziona z Berlina , a wczorajszy mecz z Rybką Ons zagrała świetnie.Mozna się przyczepić że Ons nie zamkneła pierwszego seta , a potem przegrała tajbrek mimo że prowadziłą w pierwszym secie ilościa pojedynczych punktów , to w dwóch kolejnych odsłonach nie zeszła z jakości a nawet ciut ją podniosła.8 asów 35 winerów i prawie 0 złych decyzji.Jeden durny dropshot z za linii po drugim serwisie ,
którego Rybka zabiła bez problemu , nie wiem ale to chyba gierka psychologiczna.Mnie się podobał trzeci set i piłki grane Rybakinie pod nogi.
Sabalenka drobne kłopoty w meczu z Gratchevą ale Vera rzuciła wszystkie zasoby w pierwszym secie a na dwa kolejne nic novego nie dorzuciła.Sabalenka gra jak robot i nie wiele pomaga , nie popełnia wiele błędów , ale chyba nikt na niej nie wymusił popełniania błędów.
Mnie się prypomina pólfinał US open z Garcią.Wszyscy się zacgwucali Caroline , jej serwisem , skupieniem agresją , hormony aż kipiały.
A mała lekko przy kości babeczka ani brzydka ani ładna wyszła na kort i zmieniła się w demona , shrupała Garcię , wypluła kosteczki , beknąła i poszła na wywiad.Godzina 7 minut.
Kolejny mały argumęt , Tajbrek .Sabalenka ostatniego tajbreka nawet 2 grała w półfinale garossa z Muchovą , a Ons w tym sezonie na trawie grała 2 z Grubą Julką i z Rybką wczoraj , więc ma wojnę nerwów przećwiczoną , co prawda oba tajbreki przegrała ale tym bardziej dzisiaj ewentualnie może jej się udac.
Ale nie lekceważmy Sabalenki jest argumęt za nią h2h , prowadzi 3:1 z Ons w tajbrekach 1:1.
Reasumując ja się przyczaje na livie , zobacze kto białymi kto czarnymi i pierwszych parę ruchów na szachownicy , jeśli z Ons znowu wyjdzie demon to takie są moje typy.
Saba - gdy byłem dzieckiem moja ciocia miała psa , sukę owczarka podhalańskiego o imieniu Saba.Wielkie wredne psisko , ale czasem pogonił ją mały kundelek z harakterem.
Zatem Jabba -kiełbacha do góry rakieta w dłoń , boleszewika goń , gon , goń!!!!!!!!!