A co myślicie o drugiej siostrze Williams? Dzisiaj przegrała 2 set, potrzebowała interwencji medycznej. Wzięła leki i 3 set wygrała. Może złapała jakieś wirusisko przez tą paryską pogodę w kratkę? Peer może powalczyć?
Peer zawsze walczy, dzisiaj nie było tak źle z Peer, 1 set jedynie nerwowy i nie wykorzystywała największej broni przeciwko tłustej d... Bartoli
drop shoty za siatkę.
2 set to już demolka w wykonaniu Peer, grała dobrze, utrzymywała swój serwis łamała, dobra gra kątowa, mało niewymuszonych błędów.
Nie zatrzymała się po 1 breaku, walczyła i złamała Bartoli 2 raz. Peer nawet z beznadziejnych sytuacji (0-40 przy jej podaniu w 1 secie) potrafiła wygrać gema.
Jeżeli Peer pogania troszkę na lewo i prawo Venuskę to MEDIC nie pomoże
(pamiętacie z Unreala ........ MEEEDIC :!: :!: :!: ) ????
Nie widziałem gry V.W w tym turnieju, ciężko mi coś powiedzieć, skoro ma jakąś kontuzję to trzeba zrobić tak by się ona odnowiła, Peer pewnie o tym wie, dlatego będzie starała się zmieniać tempo. Opcja warta gry z + handi bo wg buków pewnie V.W będzie faworytką. Ja preferuję kobiecy
tenis oparty na technice i zmianach tempa(Janković, Henin, Szarapcia, Peer) niż na siłowym (V i S sister, Kuznieca).
===================================================
Jutro przestrzegam przed graniem Janković-Hantuchowa :!: :!:
Nie wiem co jest z Janković (okres, facet ją rzucił, źle spała, dyspozycja dnia) ale szkoda będzie nerwów patrząc na to widowisko ;/