>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - RG 2010 23.05.-05.06.

Status
Zamknięty.
K 0

kristooo

Użytkownik
Polona Hercog - Lucie Safarova
typ 2
kurs 1.45
Matury po maturach więcej czasu można się wkońcu już naprawdę zająć tym co się lubi heh:p troche ta przerwa wybiła mnie z rytmu ale głownie MLB ale pomalutku wracam. Dzisiaj już dobry typ na mayera czas na typ w meczu pań. Co tu dużo mówić Luci jest w genialnej formie posiada świetne podanie i kończące uderzenie. Pozatym jest to moja ulubiona zawodniczka i trzeba przyznać że solidnie sobie pogrywa na cegle. Hercog nie może się pochwalić tak dobrymi wynikami. Moim zdaniem pomiędzy paniami jest różnica klas i ujrzymy pewne zwycięstwo Safarovej.

uub 0

uub

Użytkownik
K, Bondarenko - A, Wozniak - 1 @1.50 Unibet
Cóż, tutaj nie będe się rozpisywał.. moim zdaniem między jedną z sióst Bondarenek a Wozniak jest ogromna przewaga w umiejętnościach oczywiście na korzyść Kateryny. Wozniak fatalnie się spisała podczas niedawnego Warsaw Open, tego wręcz nie dało się oglądać. Przy jej budowie ciała kiepsko widzę bieganie do do piłek przy ofensywnym stylu gry Bondarenki.. Wozniak, zawodniczka mało zwrotna i bez formy, cóż można dodać.. będę bardzo zdziwiony jesli to nie skonczy się w 2 setach. Co prawda K też odpadła w 1 rundzie Warsaw Open ale mozna jej to wybaczyc, poniewaz grala z obronczyni Trofeum czyli Dulgheru, tutaj na Rg bardzo łatwy i przyjemny mecz w 1 rundzie z Coin.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Polona Hercog - Lucie Safarova
typ 2
kurs 1.45

Matury po maturach więcej czasu można się wkońcu już naprawdę zająć tym co się lubi heh:p troche ta przerwa wybiła mnie z rytmu ale głownie MLB ale pomalutku wracam. Dzisiaj już dobry typ na mayera czas na typ w meczu pań. Co tu dużo mówić Luci jest w genialnej formie posiada świetne podanie i kończące uderzenie. Pozatym jest to moja ulubiona zawodniczka i trzeba przyznać że solidnie sobie pogrywa na cegle. Hercog nie może się pochwalić tak dobrymi wynikami. Moim zdaniem pomiędzy paniami jest różnica klas i ujrzymy pewne zwycięstwo Safarovej.
K, Bondarenko - A, Wozniak - 1 @1.50 Unibet
Cóż, tutaj nie będe się rozpisywał.. moim zdaniem między jedną z sióst Bondarenek a Wozniak jest ogromna przewaga w umiejętnościach oczywiście na korzyść Kateryny. Wozniak fatalnie się spisała podczas niedawnego Warsaw Open, tego wręcz nie dało się oglądać. Przy jej budowie ciała kiepsko widzę bieganie do do piłek przy ofensywnym stylu gry Bondarenki.. Wozniak, zawodniczka mało zwrotna i bez formy, cóż można dodać.. będę bardzo zdziwiony jesli to nie skonczy się w 2 setach. Co prawda K też odpadła w 1 rundzie Warsaw Open ale mozna jej to wybaczyc, poniewaz grala z obronczyni Trofeum czyli Dulgheru, tutaj na Rg bardzo łatwy i przyjemny mecz w 1 rundzie z Coin.
Ja rozumiem, że można się nie znać na tenisie, nie widzieć i nie wiedzieć tego co wiedzą i widzą inni ale moim zdaniem lepiej nic nie pisać niż pisać coś takiego. Zwłaszcza wypociny na temat Safarovej kompromitują autora postu. Jaki dobry serwis, jakie kończące uderzenie? :O Nie piszę tego dlatego, że stawiałem na Hercog i ona na razie gładko wygrywa ale piszę to po to żeby następnym razem się zastanowić niż pisać coś podobnego. Co do drugiego posta to moim zdaniem pokonanie Benesovej, bądź co bądź bardzo solidnej clayówy sygnalizuje zwyżkę formy a pisanie, że między zawodniczkami jest duża przewaga w umiejętnościach na korzyść Kateryny jest po prostu mijaniem się z prawdą. Mecz niestety przełożony na jutro więc jutro zobaczymy jak obie wypadną jednak ja tu widzę zawyżony przez buków kurs na Wozniak i biorę z pocałowaniem ręki.

F 0

filweb

Forum VIP
Ja również uważam, że Lucie Safarova ma dobry serwis, jeśli chodzi o WTA Tour. Zwłaszcza podczas turniejów na hali często regularnie zagrywa 5 asów w meczu, co jak na tenis żeński jest liczbą bardzo przyzwoitą.
Dziś fantastyczny mecz Kuzniecowa - Petkovic, jeden z lepszych, jakie widziałem w tym sezonie. Kilka zwrotów akcji i multum obronionych matchpointów po obu stronach. Bardzo żałuję, że nie zagrałem na Scheepers, ale stwierdziłem, że nie znam zawodniczki, więc nie ryzykuję :p A szkoda, bo 1,20 na Dulko to było wyjątkowo nisko.
Póki co, czekam na kursy na 3 rundę, chociaż 1,70 na Anę nie wygląda wcale tak źle, ale poczekam, może kurs wzrośnie.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Kimiko Date Krumm - Jarmila Groth
Typ: 2
Kurs: 1,56
Wynik: ✅ 0-2 (0-6, 3-6)
Powiem krótko. Date Krumm kontuzjowana. Kto oglądał jej spotkanie w 1 rundzie z Safiną, ten wie. Końcówka meczu to były przede wszystkim błędy będącej bez formy po powrocie i słabej psychicznie Dinary, Kimiko już nawet nie musiała, a i tak za bardzo nie mogła, biegać. Na początku maja w Estoril także oddała mecz, gdy już było wiadome, że nie wygra. Myślę, że tutaj może być identycznie. Australijka musi wykorzystać niedyspozycję niemalże 40-letniej Japonki. Polecam grać u bukmachera, który ewentualny, lecz bardzo realny krecz Azjatki rozliczy za wygraną.

E 0

elcomendante

Użytkownik
O tak - mecz Swiety dostarczył gorących emocji, gdyż postawiłem grubo na Kuzniecovą i rwałem włosy do stanu 3-5 w drugim secie. Jak ktoś tu napisał, że Rosjanka będzie gryzła trawę w tym meczu - faktycznie to robiła - i opłaciło się. {ponadto świetny spektakl}
Z tego co jutro w rozpisce (choć po tym, co pokazała dziś Lucie to strach się bać - przeciętna Hercog po prostu ją zmiotła z kortu - nic na to nie wskazywało):
Peer S. v Mattek-Sands B. DW 2-0 1.5 ⛔ 2-1
{Sahar zagrała świetny mecz, ale niestety dla mojego typu przespała pierwszego seta, acz od Mattek jest o klasę lepsza}
Peer jest w wysokiej, stabilnej formie (widziałem kilka jej pojedynków i zrobiła na mnie pozytywne wrażenie - głównie za waleczność i umiejętność utrzymania silnej wymiany). Pokazują to osiągnięcia - półfinał w Stuttgarcie, Madrycie i 1/8 w Rzymie. Jeśli przegrywała to z wysokiej klasy zawodniczkami. V.Williams, Henin. A Mattek na clayu dotychczas nie przekraczała 2 rundy. I wygląda na to, że nie przekroczy. Co do typu to wprawdzie na innych nawierzchniach, ale dotychczasowe 3 mecze zawodniczek kończyły się gładkim 2-0 {w tym roku W Indian Wells 6-2,6-3}.
Kleybanova A. v Ivanovic A. 1.63 ⛔ 2-0
{beznadziejny mecz w wykonaniu Any, przestoje w grze, słaby serwis, brak koncentracji. Właściwie to nie Kleybanova ten mecz wygrała, a Ivanovic przegrała. W 1/8 z tego ciekawy pojedynek ze Shvedova, która pokonała żenującą, jak zwykle ostatnio, Radwańską}
Naprawdę godny grania kurs. Kleybanowa umie grać z Ivanovic biorąc h2h 2-1 dla Rosjanki, ale uważam, że Ivanovic gra coraz lepiej. Miewa przestoje, lecz potrafi zagrać nawet całego seta na wysokim poziomie. Miała bardzo udany turniej w Rzymie, gdzie dostała baty dopiero od Martinez, ale ta była tam fenomenalna. Odprawiła, zaś wcześniej 2-0 Vesninę, Petrovą, Dementievę i Azarenko. W meczu z Martinez też nie grała źle. Podobnie, jak z Jankovic w Madrycie. Po prostu te zawodniczkito na razie dla Any za wysokie progi. Kleybanova na pewno tanio skóry nie sprzeda, ale jej wyniki nie napawają optymizmem. Wygrała tylko jeden mecz z Amanmuradovą - licząc Madryt i Rzym. Odradzająca się serbka z kłopotami, ale winna to wygrać.

Q 0

qwebar

Użytkownik
Dziś fantastyczny mecz Kuzniecowa - Petkovic, jeden z lepszych, jakie widziałem w tym sezonie. Kilka zwrotów akcji i multum obronionych matchpointów po obu stronach.
Tak, mecz był fantastyczny, ale również strasznie dramatyczny ;)
Wiadomo, emocje potęgowały pieniądze, które były w grze. Szczerze mówiąc prawie dostałem zawału jak patrzyłem na przebieg 2 seta i piłkę meczową, która na szczęście została obroniona. W 3 secie myślałem, że pójdzie już gładko po pierwszym przełamaniu na korzyść Rosjanki, ale później Niemce takie fartowne piłki zaczęły wchodzić, że aż nie mogłem w to uwierzyć... Całe szczęście wszystko dobrze się skończyło i bez niespodzianki, ale nie zdecyduje się postawić na Rosjankę w następnym spotkaniu, o nie! ;)
Osobiście wszedł mi typ 2:1 dla Rosjanki.

F 0

filweb

Forum VIP
Ja natomiast daje duże szanse Svecie na zajście w tym turnieju bardzo daleko. Po pierwsze, wygranie spotkania w taki sposób, w jaki miało to miejsce dzisiaj zawsze podbudowuje. Poza tym, Kuzniecowa momentami grała bardzo dobry tenis. A Niemka to jeszcze inna historia, bo generalnie jej gra była momentami genialna i to, co pokazywała zza linii końcowej zasługuje na najwyższe uznanie. To spotkanie uważam za przełomowe dla Kuzniecowej, rywalka postawiła poprzeczkę bardzo, bardzo wysoko i po raz kolejny udowodniła, że powoli puka do ścisłej elity WTA.

bludek 367

bludek

Użytkownik
[...]pisanie, że między zawodniczkami jest duża przewaga w umiejętnościach na korzyść Kateryny jest po prostu mijaniem się z prawdą. Mecz niestety przełożony na jutro więc jutro zobaczymy jak obie wypadną jednak ja tu widzę zawyżony przez buków kurs na Wozniak i biorę z pocałowaniem ręki.
Woźniak zmuszona do biegania wzdłuż linii końcowej jest w stanie przegrać z każdym i chyba wie o tym każda zawodniczka w WTA, która ma telewizor. Kwestia tylko tego czy wracająca po kontuzji Kateryna będzie rozrzucającą piłki czy te piłki ganiającą.

W Warszawie obie nie zaprezentowały NIC i najdalej w połowie meczów były pogodzone z porażką. Z takim podejściem ich mecz może zakończyć się bardzo szybko kiedy tylko, któraś z nich wpadnie w jakiś dołek. Wydaje mi się, że Woźniak łatwiej wrzucić do jej dołka... Krótko mówiąc, żeby wygrać z Kateryną trzeba na korcie pokazać więcej niż, żeby wygrać z Woźniak, ale po tej kontuzji różnie może być...

D 3

damian699

Użytkownik
Amanmuradova Akgul - Scheepers Chanelle Typ: 1
Kurs: 1,53 betway
Uważam, że pojedynki w tym roku pokazały nam już, która z zawodniczek gra lepszy tenis, dwa pojedynki wygrane przez Amanmurandova wskazują ją w tym meczu na zdecydowanego faworyta, dodatkowo przez pierwsze dwie rundy przebrnęła bez najmniejszych problemów nie dając szans rywalkom. Scheepers natomiast gra w Roland Garros od eliminacji ma za sobą już 5 pojedynków ograła jedną mocną rywalkę jaką jest Dulko, po tym meczu może odczuwać zmęczenie co jest całkowicie na korzyść Amanmuradowej. Uważam, że kurs jest rozsądny warty zagrania, polecam.

V 0

valdor

Użytkownik
Co myslicie na Typach:

Kursy w BET365

Jankovic - Bondarenko - kurs 4.5 na Alione - warto zaryzykowac? Jankovic z Kanepi nie grala dobrze.. malo co a by ten mecz przegrala

Hantuchova - Wickmayer - kurs 2.25 na Hantuchova - no nie wiem dlaczego tutaj Yanina jest uwazana za faworytke.. kurs na Daniele kusi. BRAWO DANIELA! +

Kleybanova - Shvedowa - kurs 2.5 na Shvedowa.. Kleybanova nie lubi biegac, Yaroslava, ktora ostatnio dobrze gra moze to wykorzystac, warto zaryzykowac. BRAWO YAROSLAWA! +

Sharapova - Henin - Obie kaprysnie graja, sharapova jak dobrze wejdzie w mecz- to git, henin ma klopoty z servisem.. kurs 3.5 na Marie

Co o tych spotkaniach myslicie?

B 2K

borek149

Użytkownik
Hantuchova - Wickmayer - kurs 2.25 na Hantuchova - no nie wiem dlaczego tutaj Yanina jest uwazana za faworytke.. kurs na Daniele kusi.
Tutaj zgadzam się z przedmówcą, jak dla mnie taki kurs można brać w ciemno.
Dzisiejszy mecz Wickmayer z Bammer to koncert błędów Belgijki i tylko Austriaczce może zawdzięczać, iż gra dalej, bo aż grzechem było nie wykorzystanie fatalnej postawy Wickmayer, która w przeciągu meczu miała 54 ????niewymuszone błędy ! do tego h2h 3:0 dla Słowaczki, co prawda żadne z tych spotkań nie odbyło się na clayu, ale myślę, iż w obecnej formie Hantuchova podtrzyma dobrą passę w spotkaniach z Belgijką.

E 0

elcomendante

Użytkownik
Wypowiem się, choć RG, w niektórych przypadkach staje się trochę wróżeniem z fusów. Niektóre zawodniczki przechodzą do kolejnych rund tylko dzięki żenującej grze oponentek, a nie poprzez prezentowanie skutecznego tenisa.
Tak dzisiaj chciała Woźniak, ale na szczęście dla mnie ???? Yelena się nie dała.
Dobrze, że stawiałem na Kirilenko - Svieta musiała w takiej formie wreszcie ulec, ale wtopiłem na Amanmuradovej {ten wynik Scheepers to jest nie lada sensacja}.
Jankovic - Bondarenko
Jelena wraca do swojej gry. Wprawdzie przegrała mecz z Kanepi i nie ustrzegła się błędów własnych, ale to ją może jedynie ocucić. Bezpośrednie mecze z Bondarenko 9-1. Alona wygrała w tym roku w AO, ale wiadomo w jakiej formie była tam Jankovic. Na cegle Jelena przegrała przed RG z Rezai w Madrycie {ale kto tam nie przegrał}, finał z Martinez w Rzymie. W Sttutgarcie z Henin było 1-2. Na pewno Jelena tego meczu nie odpuści, a Alona nie ma, aż takich atutów, by to wygrać.
Kleybanova - Shvedowa
To jest właśnie wróżenie z fusów. Obie zawodniczki przeszły dzięki swym rywalkom, a nie własnej grze. Czekanie na błąd rywalki i może się uda. Ivanovic robiła na korcie momentami wielbłądy. To, co zrobiła Radwańska w pierwszym secie z Kazaszką nawet nie wiem, jak nazwać. Przed RG obie wygrały po meczu: Kleybanova z Amanmuradovą, a Shvedova z Jovanovski. Szanse są 50/50 stąd warto pewnie zaryzykować Shvedovą. Nie za jakieś grube pieniądze, ale kurs 2.5 ładny.
Hantuchova - Wickmayer
Buki wyżej cenią Yaninę, bo jest wyżej w rankingu i lepiej radziła sobie na cegle w tym roku. Daniela w Rzymie i Madrycie pożegnała się z turniejami w pierwszej rundzie. Dobrze grała w kwietniu w Charleston, ale potem forma uciekła. Jednak Hantuchova umie grać na cegle i mogła się zmobilizować i przygotować na ten RG. A potrafi ona z cicha pęk zajść daleko. Ja będę stawiał na Czeszkę.
Sharapova - Henin
Henin umie grać na cegle. Jak na razie nie prezentuje się wcale tak źle. Sharapova jakąś formę złapała. Wygrała tuż przed RG średnio obsadzony turniej na cegle we Francji, ale Henin to za wysokie progi.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Kleybanova - Shvedowa - kurs 2.5 na Shvedowa.. Kleybanova nie lubi biegac, Yaroslava, ktora ostatnio dobrze gra moze to wykorzystac, warto zaryzykowac
Kleybanova nie lubi biegać, poci się co najmniej jak Andy Roddick, ale mimo to robi to bardzo dobrze. Jak na swoją tuszę rewelacyjnie porusza się po korcie, a co więcej z beznadziejnych wydawało by się sytuacji niesamowicie kontruje i przejmuje inicjatywę. Jarka Shvedova za to gra swój najlepszy tenis w tym turnieju, big serve i zabójcze fh. Tyle że jest to tenisistka, która jeśli tylko przestanie trafiać podczas to nie ma argumentów. Nie potrafi podczas kryzysu zwolnić gry, poprzebijać spokojnie. Jej gra to atak, atak i jeszcze raz atak, jak przestanie wchodzić to generalnie jest w stanie przegrać z każdym. Ale jeśli będzie trafiała, to może wygrać niemal z każdą tenisitką. Dlatego kurs na naturalizowaną Kazaszkę zdecydowanie zachęca do lekkiego zagrania.

D 22

di.canio

Użytkownik
Znalazłem dziś kilka przeszacowanych kursów więc skrobnę co nieco jak ja to widzę ????
Daniela Hantuchova v Yanina Wickmayer @2.0 bet365 stawka 7/10 ✅
Dla mnie value, sam dałbym max @1.7. Słowaczka to dużo bardziej ograna i doświadczona zawodniczka, potrafiąca wykorzystać niecierpliwą grę rywalki. Yanina w meczu z Bammer (co Bammer ostatnio gra każdy widzi) popełniła tyle UE że można by nimi obdzielić 2-3 pojedynki.
Shahar Peer v Marion Bartoli @1.4 bet365 stawka 10/10 ✅
Dla mnie bet dnia. Bartoli znalazła się tu tylko dlatego że do tej pory grała z przeciwniczkami, które nie miały umiejętności wykorzystać jej chimerycznej postawy. Co gra ostatnio Peer miałem okazję obserwować w 2 meczach i jestem pewien że na ociężałą i kontuzjogenną Marion to w zupełności wystarczy. Kurs nie powala ale śmiało można wziąć do dubla, polecam grać w buku który krecz rozliczy jako wygraną ????
Plus 2 typy intuicyjnie:
Jelena Jankovic v Alona Bondarenko +5.5 @1.72 bet365 stawka 4/10 ✅
Bez przesady, wiadomo Jankovic ma ostatnio wyniki ale nie widzę tu aż takiego pogromu, imho Alona wraca do formy i tanio skóry nie sprzeda.
Maria Sharapova +4.5 v Justine Henin @1.83 bet365 stawka 4/10 ✅
Jak wyżej, miałem okazję obserwować Marię ostatnio i widać że potrenowała ???? Justyna nie jest ostatnio w pełni fit i nie zdziwi mnie jak odpadnie dziś z turnieju ale asekuracyjnie biorę handi na Szarapkę.
24j na plusie, great :cool: Gdyby Maria kończyła w ten sam dzień stawiam że to ona grałaby dziś ze Stosur, ale dobrze że chociaż handicap obroniła ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
.
.
Hantuchova - Wickmayer
Buki wyżej cenią Yaninę, bo jest wyżej w rankingu i lepiej radziła sobie na cegle w tym roku. Daniela w Rzymie i Madrycie pożegnała się z turniejami w pierwszej rundzie. Dobrze grała w kwietniu w Charleston, ale potem forma uciekła. Jednak Hantuchova umie grać na cegle i mogła się zmobilizować i przygotować na ten RG. A potrafi ona z cicha pęk zajść daleko. Ja będę stawiał na Czeszkę.
Daniela to Słowaczka :], i też się skłaniam ku temu, że ona jest lekko nie do szacowana, gdyż na duże turnieje Daniela potrafi się zebrać. Wickmayer męczyła się z Bammer to już o czymś świadczy, w dodatku buki patrzą na ranking zawodniczek, a rankingi mają to do siebie że nie odzwierciedlają dobrze rzeczywistości. ✅
Co do reszty też się zgadzam, Janković gra z zaciętością osy ;) Bondarenko mniej regularna i jej drop shoty jak wyjdą nie wiele pomogą.
Peer też powinna szybko odprawić Bartoli. Wiadomo to jest babski tenis, tutaj jedynym zastrzeżeniem jest forma Peer, gdyż raz na kilka meczów zdarza się jej &quot;zaspać&quot; 1-6 dostaje łomot a potem 6-3 6-3. Takiego scenariusza nie chcę ;) Ja zaryzykowałem, że dzisiaj Peer nie &quot;zaśpi&quot; i dałem handi -3,5 gema Peer. (1,75) ✅
/jeszcze Janković i jest miodzio ;)

E 0

elcomendante

Użytkownik
Zastanawiam się czy, czy dziś odbędzie się mecz S.Williams V Williams - Hantuchova Wozniacki. Ktoś coś wie? Widziałem mecz Sereny, która miała dziś poważne problemy zdrowotne - stąd przegrany set z Pavluchenkovą. Jeśli ten mecz będzie dziś to kurs oscyluje między 4,8, a 5,5 i chyba zagram ten mecz. Kusząca sprawa, bo Serena nie dość, że zmęczona meczem - to na pewno jej siły dodatkowo nadwątlone kłopotami ze zdrowiem.

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Ale walicie off topic. Zaraz mam przetrzepie skóry modek jakiś :p.
Co do meczy, miałem przyjemność oglądać mecz Demeniteva vs Woźniak.
Kanadyjka przegrała tylko dlatego, że była widocznie zdziwiona tym, że Rosjanka gra tak źle. Był to naprawdę fatalny mecz Jeleny. Popełniła 43 błędy, przy 45 wygranych wymianach! Miała 15 podwójnych błędów serwowania. Ogólnie ten przegrany set to ona nabiła Kanadyjce, a nie ona go wygrała.
Jak dla mnie mecz Dementieva vs Scheepers jest zdecydowania wart przyjrzenia się mu! Przy kursie 6.4 na reprezentantkę RPA można by zaryzykować małą stawkę.
A, i ja bym tak łatwo Sharapovej nie skreślał...

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
wiadomo co ze stanem zdrowia Caroliny Wozniacki ? Wiem, że miała problemy z kostką na turnieju w Warszawie, może ktoś oglądał mecz jej na RG? Zastanawiam się nad postawieniem na Pennette bo może być krecz a gram w expekcie więc myślę, że to może być dobre rozwiązanie.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Daniela to Słowaczka :], ✅
Co do reszty też się zgadzam, Janković gra z zaciętością osy ;) Bondarenko mniej regularna i jej drop shoty jak wyjdą nie wiele pomogą.✅
Ja zaryzykowałem, że dzisiaj Peer nie &quot;zaśpi&quot; i dałem handi -3,5 gema Peer. (1,75) ✅
Miodzio ;)
Kursy 1,8 i 1,75 mniej nerwowo weszły niż ten 1,2 ale jest miodzio ;)
ako 4,05 ale ten 1,2 masakra :!:
Jeżeli ktoś jutro zamierza grać mecz Hantuchova-Janković to powiem mu, żeby miał nerwy na wodzy. Dzisiaj w 2 secie Janković tylko 1 raz utrzymała swój serwis, a potem nawzajem się przełamywały z Ukrainką.
Dodam do tego 33 niewymuszone błędy serwisowe to jest kuriozum :!: 4 zawodniczka cyklu WTA :!:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom