>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Moskwa & Luksemburg, 17-23.10.2011

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Kremlin Cup

Miejsce: Moskwa (Rosja)
Data: 17.10.2011-23.10.2011
Rozmiar drabinki: S-28 D-16
Nawierzchnia: indoors hard
Pula nagród: $721,000
Oficjalna strona: http://www.kremlincup.ru/index_en.html

BGL BNP Paribas Luxembourg Open

Miejsce: Luksemburg (Luksemburg)
Data: 17.10.2011-23.10.2011
Rozmiar drabinki: S-32 D-16
Nawierzchnia: indoors hard
Pula nagród: $220,000
Oficjalna strona: http://www.bglbnpparibas-open.lu/en/home.php

Otrzymane punkty reputacji: +1
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Medina - Kremer +6.5g @ 1.60 8/10 ⛔ 60 60 ????

Anne uwielbia grac u siebie na szybkich nawierzchniach takich jak te pozostałości carpetowe ale też na hc czy trawa. Jest bardzo ruchliwa uderza piłki już po niskim koźle z dwóch skrzydeł, do siatki też podochodzi jak i loby nie są złe w jej wykonaniu.

Medine oglądałem w poprzednim tygodniu w Linz kobieta chociaż prezentująca hiszpańską rzeżbę to jednak na szybkich nawierzchniach nie potrafi się odnaleźć z zawodniczkami które czytają gre na takich kortach, tym bardziej że Anne będzie jak zwykle chciała pokazać się swoim krajanom i to nie jest jedyny atut.

Otrzymane punkty reputacji: +3
v3471 223

v3471

Użytkownik
Jutro w Luksemburgu, ok godz. 12 spotkają się Brianti A. - Tatishvili A.
Z tego co wiem nigdy wcześniej się nie spotkały. Brianti to mała wsza, która potrafi ambitnie powalczyć, moim zdaniem jest dobra technicznie. Jej słabą stroną jest wzrost i po prostu silniejsze zawodniczki są dla niej ...za silne ????
Druga z pary nie jest mi bliżej znana, kieruje się głównie tym że nie jest dużo wyższa od Alberty + niższy ranking. zobaczymy ..

typ Brianti @1,62 2/5 Pinnacle ✅

--
dziwny mecz, ale pozytywnie

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Obie zawodniczki ostatnio nie prezentują zbyt wysokiej formy, w szczególności Pironkova, która ostatni dobry turniej zagrała na kortach Wimbledońskich, gdzie doszła do ćwierćfinału przegrywając z Kvitovą, która później triumfowała. Mimo wszystko liczę, że w Moskwie w końcu pokaże się z dobrej strony i bez trudu wygra swój pierwszy mecz. Jest to zawodniczka o dobrym serwisie, mocnym forhendzie, jej atutem jest także dobre poruszanie się po korcie. Pironkova w poprzednim roku doszła tutaj do 1/8 finału i uważam, że jest w stanie osiągnąć podobny wynik również i tym razem. Do tej pory grały ze sobą tylko raz, gdzie górą była Pironkova pokonując Petrę łatwo 2:0 na turnieju w Wimbledonie tego roku. Chociaż Martic jest tutaj nieznaczną faworytką, to zdecydowałem się zagrać na Bułgarke, bo jak już wyżej napisałem, liczę w końcu na jej przełom w formie a potencjał i predyspozycje niewątpliwie ma, by to osiągnąć.

Petra Martic - Tsvetana Pironkova @2,18 / Pinnacle ✅

WTA Moskwa (Rosja) start: 9:00

v3471 223

v3471

Użytkownik
Luksemburg na jutro..
Flavia wraca do gry. Bardzo mi się ostatnio podobała jej gra. Była zdecydowanie w formie do momentu w/o w Linz. Nie chce nic Isi odejmować, ale myślę, że gdyby nie zmęczenie grą w deblu to Flavia zdobyłaby Pekin
Jej przeciwniczka przegrała 4 ostatnie mecze ze zdecydowanie słabszymi zawodniczkami.
JEŚLI ze zdrowiem Flavi wszystko ok. powinien być jednostronny mecz.

Pennetta-Sevastova @1,347 3/5 Pinnacle ⛔
Pennetta -1,5 @1,75 1/5 bah ⛔

--
ktoś widział ten mecze? co się stało? kontuzja jakaś czy co ?

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Kanepi powoli kończy ten sezon będąc w bardzo dobrej formie, od prawie dwóch miesięc zalicza znakomite wyniki. Stosuje dość siłową gre, która sprawdza się własnie na twardych nawierzchniach. Schavione z koleji pod koniec tego sezonu niezbyt dobrze się spisuje, i nie sądze by psychicznie była przygotowana do meczu z zawodniczką pokroju Kaji. Estonka bez problemu wyeliminowała Sare Erani w pierwszej rundzie (6-0, 7-5). Stawiam tutaj zdecydowanie na Kanepi, która aktualnie jest lepszą zawodniczką.

Kaia Kanepi - Francesca Schiavone @1,82 / Pinnacle ✅ (6-4, 5-7, 7-6)

WTA Moskwa (Rosja) start: 12:30

Otrzymane punkty reputacji: +4
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Obie zawodniczki grały ze sobą 3 razy, Benesova raz zdołała wygrać z Kirilenko i miało to miejsce na twardych kortach. Iveta w poprzednim meczu wyglądała dość solidnie, pomimo tego że straciła 1 seta z Permentier, jej serwis oraz gra z głębi kortu prezentowały sie ok. Kirilenko z koleji doznała jakiegoś urazu z Suarez Navaro i musiała brać medicala z powodu lewej kostki. Jakkolwiek, Carla skreczowała w 3 secie przy stanie 0-3. Mecz ten powinien być dość wyrównany, ponieważ obie zawodniczki
spisują się ostatnio dość nieźle, ale uważam, że jeśli Benesova zagra na wysokich obrotach to ma szansę tutaj wygrać.

Iveta Benesova - Maria Kirilenko @3,50 / Pinnacle
WTA Luxemburg start: 14:30

marcop. 4

marcop.

Użytkownik
KREMLIN CUP
Oglądam właśnie mecz Kaia Kanepi - Francesca Schiavone . Spotkanie tak słabe, że aż zęby od patrzenia bolą;) Ilość podwójnych błędów serwisowych po stronie Włoszki jest ogromna, a Estonka z kolei wali w siatkę piłki, dzięki którym mogłaby przełamać rywalkę. Jedno jest pewne w następnej rundzie będę grał na przeciwniczkę zwyciężczyni tego meczu, bo to co grają panie to jest po prostu profanacja tenisa:p
P.S. Mam nadzieje, że swoją Kanepi to wygra, bo postawiłem na nią.

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Lucie Safarova - Agnieszka Radwańska 1 5,08 [pinnacle]
Bardzo opłacalny valuebet. Radwańska ostatnio zachwyciła wszystkich dobrą grą i wygranymi turniejami w Tokio oraz Pekinie. Przeważnie jednak po tak znaczących sukcesach przychodzi regres formy. Nawierzchnia Polce nie będzie sprzyjać, ponieważ jest wolna, zdecydowanie lepiej gra się na tej nawierzchni zawodniczkom, które grają siłowo.
H2h 4-1 dla Czeszki, Polka nigdy nie lubiła grać z leworęczną Lucie. Myślę, że dzisiejszego wieczoru spotka nas przykra niespodzianka.

Otrzymane punkty reputacji: +7
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Mnie również zadziwił kursy na te spotkanie, 1,20 na Age to śmiech. Wiadomo Aga w ostatnich tygodniach życiowa forma, wygrała dwa turnieje, gra fanastycznie. H2H mówi samo za siebie, na pewno będzie to wyrównane spotkanie, sam jestem ciekaw co Aga pokaże. Isia ma jeden cel wygrać ten mecz i awansować do turieju mistrzyń w Stambule. W wywiadach nawet tego nie ukrywa, więc motywacja na 110%+ cheć rewanżu na Czesce. Serce oczywiście za Polką, ale na drobne mozna zaryzykować na Safarovą... valubet bez wątpieia.

Otrzymane punkty reputacji: +3
kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Motywacja na pewno ogromna po stronie Agnieszki, ale jak się za bardzo chce to też nie jest zawsze dobrze. Jeśli chodzi o Safarova to żadnej taryfy ulgowej nie będzie.
Zresztą Isia i tak raczej zagra w Stambule, na to, że Bartoli wygra Kremlin Cup jest może 5%.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Współczuje wszystkim którzy obstawiali mecz Franki z Kają...zawał, atak serca i wiele siwych włosów, kto oglądał to wie co mówię...

A co do Lucki, miałem okazje ją oglądać w Linzu, powiem krótko : nieregularna, chaotyczna i bez ikry...w/g mnie po rozstaniu z Tomkiem gra kiche...Aga przeszła z piekła do nieba, jest na szczycie...

aktualnie na kazdej nawierzchni wygra z Lucką, moze i po walce, ale jako dopychacz do Ako kurs 1.20 jest spokojnie do grania, i tak buki robią promocje, powinno być 1.03.

Andre@

ps. myslę że nie będę musiał odszczekiwać swoich słów...bo dzisiaj DOGI szaleją w Luxemburgu i w Moskwie!!!

---

odszczekuje, jak Iska wygrywa jest buzi-buzi, jak przegrywa nie potrafi sympatycznie pogratulować kolezance, podobnie było z Kerber, niby przyjaciólki, a polka się pozegnała jak z największym wrogiem na US 2011... kto grał Lucke gratuluje nosa i wygranych pln, mi tej odwagi i wyobrazni zabrakło...Bartoli po niedzieli pare dni odpoczeła i jutro ruszy w pogoń za wygraną w Moskwie...

---

Otrzymane punkty reputacji: +1
N 0

nowy

Użytkownik
Według mnie nie ma innej opcji niż pewne zwycięstwo Radwańskiej. Wygrywa mecz i jest w Masters więc nie ma innej opcji

christopher48 // Następnym razem postaraj się podać jakieś argumenty przy takiej wypowiedzi ;-)

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Sevastova pokonała dzisiaj po ładnym meczu Flavie Pennette, z koleji Simona również wygrała, jednak z weteranką - prawie 40 letnią Kimiko Drumm z Japonii. Wcześniej grała dopiero w US Open i tam odpadła już w 2 rundzie. Później miała jakieś problemy ze scięgnem achillesa i dlatego też nie wystąpiła ostatnio w Austriackim Linz.

Kursy na Sevastove idą mocno w dół (początkowy 2,73 w Pinnacle), dlatego uważam, że warto grać przeciwko niepewnej Rumunce, która ostatnio bardzo mało pogrywała i do końca jej forma nie jest wiadoma.

Anastasyija Sevastova - Simona Halep @2,02 / Pinnacle ✅

WTA Luxemburg start: 14:30

Otrzymane punkty reputacji: +7
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
czy Flavia była zdrowa, bo w Linzu poddała mecz w 2 rundzie z australijką jak się nie mylę, Sevastova to dobra marka ale czy tam było wszystko ok z Flavią?

bo typ na Łotyszke jest całkiem uzasadniony w kontekscie gry z Halep...pytam : bo sam jestem mocno zainteresowany grą na Sevastovą, czy ktoś oglądał?

Andre@

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Trzeba to podsumować tak Radwańska jest w dupie a nie w Master.
Bartoli musi wygrać cały Moskiewski turniej, by Agnieszka automatycznie nie dostała się do Stambułu, więc jeszcze nie wszystko stracone.

czy Flavia była zdrowa, bo w Linzu poddała mecz w 2 rundzie z australijką jak się nie mylę, Sevastova to dobra marka ale czy tam było wszystko ok z Flavią?

bo typ na Łotyszke jest całkiem uzasadniony w kontekscie gry z Halep...pytam : bo sam jestem mocno zainteresowany grą na Sevastovą, czy ktoś oglądał?

Andre@
W tym spotkaniu bardziej patrzę przez pryzmat niepewnej formy Halep, która po US Open w ogóle nie grała, niżeli kierując się tym ,że Sevastova ma większe szanse bo wygrała z Pennettą. Mimo wszystko Pennetta to jeszcze lepsza &quot;marka&quot; i gdyby było faktycznie coś nie tak na tle zdrowotnym ,to wydaje mi się, że w ogóle nie podejmowała by się tego turnieju.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Rebecca Marino – Bibiane Schoofs ⛔
Typ: Rebecca Marino; @1,36
Bet365

Na temat Holenderki już kiedyś pisałem tutaj: http://forum.bukmacherskie.com/f154/turnieje-z-cyklu-itf-kobiece-itf-y-oraz-meskie-futuresy-26859-4.html#post2386324
Od czasu tamtej porażki z Cepelovą, Bibiane zaliczyła starty w czterech ITF-ach, gdzie na wyróżnienie zasługuje jedynie półfinał ITF-u w Zagrzebiu. No i przyszedł czas na Luksemburg – Schoofs gra tutaj od kwalifikacji (gdzie wyróżniłbym zwłaszcza zwycięstwo nad podobno bardzo utalentowaną młodziutką Rosjanką Yulią Putintsevą), po przejściu których mogła rozegrać swój pierwszy w karierze mecz w turnieju głównym WTA Tour. Zakończył się on zwycięstwem nad Kerber (Niemka mogła być trochę zmęczona po turnieju w Osace, gdzie jak wiemy były problemy z pogodą i trzeba było przekładać mecze; poza tym duża zmiana czasu w krótkim okresie u Kerber; nie zmienia to oczywiście faktu, iż ten wynik to spora niespodzianka i duży sukces Holenderki). W drugiej rundzie jej rywalką będzie Rebecca Marino. Kanadyjka w poprzednich latach grała głównie w ITF-ach – jednak dzięki kilku niezłym rezultatom na tym szczeblu w zeszłym sezonie, zaczęła grać od bieżącego roku praktycznie regularnie w imprezach WTA Tour – wyniki są jeszcze strasznie nierówne, ale sam fakt chyba już na razie ostatecznego opuszczenia ITF-ów – to bardzo dobra decyzja. Cofanie się nigdy dobrze nie robi. Tak poza tym Rebecca gra bardzo dobrze na indoor hardzie. Tutaj w 1. rundzie wygrana z Pavlyuchenkovą. Wydaje mnie się, ze Marino powinna sobie poradzić z popularną Bibi. Typuję wygraną kanadyjskiej tenisistki.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Elena Vesnina - Ekaterina Ivanova
Typ: 2
Kurs: 4,40
Vesniny nie lubię. Kojarzę ją od dawna, grałem na nią kilka razy i nie zawsze wygrywała, choć pamiętam np. jej zwycięstwo przed rokiem z Sharapovą. Ogólnie bardzo nieregularna, co zresztą potwierdza ten rok. W ostatnich 5 turniejach bodajże w aż 4 odpadła w pierwszej rundzie. 64 miejsce w rankingu idealnie odzwierciedla jej umiejętności.
O Ivanovej dawno słyszałem wiele dobrego, ale pierwszy raz miałem okazję ją oglądać tutaj, w pierwszej rundzie, w spotkaniu z Jankovic. Żałuję. Mega talent. Co prawda ma 23 lata, więc nie będę wypisywał, że się świetnie zapowiada, choć to prawda, bo niektórzy pewnie wiedzieli to kilka lat temu. Ups, chyba jednak to napisałem, trudno. Zaimponowała mi strasznie. Po pierwsze już taktyka, którą przyjęła była dobra i tylko taka mogła być skuteczna, mianowicie ostra gra, nie jakieś tam zwykłe przebijanie przez siatkę, bo to na byłą nr rankingu byłoby na pewno za mało. Szok jak usłyszałem, że to dopiero 20-któraś zawodniczka w Rosji. W Polsce byłaby to 3-4 pozycja, a może nawet tuż za Agnieszką, bo gra jaką prezentowała w tym spotkaniu to co najmniej dwie półki nad taką Urszulą. Przyzwoity serwis, jeszcze lepszy return, szeroki wachlarz uderzeń, świetnie biega, dropshoty, ostre fh/bh przeciwko nogom przeciwniczki. Zdarzają się wtopy typu świetny atak, a na końcu spieprzony smecz, cóż. Serbka zagrała nieźle (nie licząc pierwszego seta - masy UE), ale Ekaterina jeszcze lepiej. Boję się, że ta dyspozycja już się nie utrzyma, jej psychiki lub tego, że obierze złą strategię - zacznie grać zbyt pasywnie, zachowawczo, co może oznaczać klęskę z bardziej doświadczoną koleżanką. Jedyne co może robić to grać ryzykownie i modlić się, że będzie trafiać w kort. Vesnina to nie Jankovic (która od dawna jest w złej formie, ale teraz na pewno wyższej niż kilka miechów temu), ta wygrana jest bardzo realna.

Marion Bartoli Ksenia Pervak
Typ: 1
Kurs: 1,37
Mały kurs na podbicie kuponu. Wygląda na pewkę, ale to WTA, więc... To tak zwany &quot;must win&quot;, ale podobny miała dzisiaj Radwańska i przegrała z Safarovą. Osobiście czułem, że któreś z tych spotkań nie wejdzie, więc to musi. Jak wiadomo, jak wygra ten turniej to na pewno pojedzie do Stambułu jako ósma zawodniczka, a Polka jako rezerwowa. Prawdę mówiąc wątpię, że wygra ten turniej, ale ten mecz powinna. 8,5/10

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Moskwa
Spotkanie: Bartoli M. - Pervak K.
Typ: dokłady wynik: Bartoli M. 2:0✅
Kurs: 1,75
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:

Bardzo podoba mnie się to jak gra Bartoli od turnieju w Osace. Mając jeszcze wtedy cień szansy na awans do Turnieju Masters w Turcji uparcie i co najważniejsze skutecznie zwycięza kolejne tenisistki zdobywając cenne punkty do Rankingu WTA. Jak wiadomo jedyną tenisistką która może zagrozić Bartoli jest Agnieszka Radwańska. Polce wystarczyło jedno zwycięstwo w turnieju w Moskwie i Bartoli mogłaby Turniej Masters oglądać sobie tylko w telewizji. Niestety Radwańska zagrała fatalny mecz z Czeszką Lucie Safarovą przegrywając 1:2 Tym samy bardzo skoplikowała sobie możliwośc startu w ostatnim turnieju Masters. Bartoli aby wygryść &quot;Isię&quot; z ósmego miejsca Rankingu WTA musi dostać sie do finału moskiewskiego turnieju i oczywiście go wygrać, wtedy to ona będzie tą ostatnia tenisistką grającą w turnieju Masters. Jednak od finalu w Moskwie Bartoli dzieli aż cztery mecze. Dzisiaj mecz numer jeden z Ksenią Pervak. Warto tu wspomiec że ostatni Turniej w Osace M. Bartoli wygrala bez straty seta ! pokonujac między innymi:
Marion Bartoli -Ayumi Morita 6-2, 6-1 Ćwierćfinał
Marion Bartoli - Angelique Kerber 6-1, 7-6 Półfinał
Marion Bartoli - Samantha Stosur 6-3, 6-1 Finał
Odpadnięcie Radwańskiej już w pierwszej rundzie turnieju moskiewskiego to ogromy zastrzyk motywacji, ambicji i czego kolwiek tam jeszcze trzeba aby wygrac ten turniej, poniewarz szansa na gre Bartoli w ostatnim Mastersie jest na wyciagnięcie ręki. To dopiero pierwszy mecz z czterech w tym turnieju wiec nie ma co tracić sił na trzy setowe potyczki i pewnie wygrac mecz w dwusetowym pojedynku

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom