t.gogo
Użytkownik
Z jutrzejszej oferty rzuca się w oczy przede wszystkiem mecz rewelacji turnieju Makarovej z Sarą Errani. Kursy póki co wynoszą kolejno ~2,50-~1,50. Szczerze? Jestem w niemałym szoku widząc propozycję oddsmakerów. Z pewnością rolę odgrywa tutaj nazwisko (czyt. ranking) Włoszki, która jest zdecydowanie wyżej od swojej rywalki (kolejno miejsca 7 i 24). Oprócz powyższego nie widzę wielu (żadnych) argumentów po stronie Włoszki. Dzisiejszy mecz Rosjanki z Bartoli (6:3, 6:2) utwierdził w przekonaniu, że jest ona w wybornej formie i zwycięstwo z trzecią rakietą świata, Azarenką, bynajmniej nie był dziełem przypadku. Rosjanka ma bardzo dobry serwis, którym potrafi zdobywać punkty bezpośrednio, świetnie atakuje, równie dobrze się broni z punktującymi passing shotami włącznie. Z kolei Errani swobodnie mogła odpaść już w meczu z Cirsteą. Dzisiaj również mogła przegrać, gdyby tylko miała rywalkę z chłodniejszą głową i większą inteligencją aniżeli Lepchenko. Ciekaw jestem jak przed samym meczem będą wyglądać kursy. Jak mniemam kurs na Rosjankę zbliży się mocno do granic 2,00.