>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Tour - Madryt, 04-12.05.2013

Status
Zamknięty.
seboafc 576

seboafc

Użytkownik
najlepszym rozwiązaniem będzie nie wtrącanie się do cudzych typów tylko podawanie typów, a w ostatecznym rozrachunku założenie innego działu do takich dyskusji. Teraz niestety każda dyskusja przeradza się w awanturę i po co to komu?

wytrawny 29

wytrawny

Użytkownik
No tak Ziarnoo, bo ty grasz za każdym razem kursy 2.50 i oczywiście wszystko wchodzi. Każdy gra tak jak lubi. Ja czasem wolę trafić za 1000zł po kursie 1.10 niż szukać value i stawiać jak pisze Novo &quot;bo lepszy kurs na Pavlyuchenkovą&quot;. Chore to, bo próbujecie przekonać kogoś, kto dobrze wytypował i zarobił, że warto było stawiać na Rosjankę, mimo że mecz przegrała. Ktoś tu ma większy problem niż sądziłem.
Co do Bartoli, przypomnijcie sobie jej wynik z zeszłego tygodnia. Na jutro więcej ciekawych i pewniejszych typów od francuskiej żaby.

novo 203

novo

Użytkownik
Ty koles jestes nienormalny ? Brak słów. Kto chciał grac na win Rosjanki ? Nie było tu takiego, ja przewidywałem wyrównany pojedynek i taki też był. Nie wymyślaj sobie tekstów typu grałem na Ruske bo kurs wyższy. Nie bądź głupszy niż jesteś. Każdy wie kto wyszedł zwycięsko. Wy graliście po 1,08 na Aze , handi ujemne i inne pierdoły. Cześciowo wtopa, jeśli zysk to groszowy i to jeszcze na farcie. Każdy kto ma chociaż troche oleju w głowie wie co trzeba było grac w tym meczu. Uważasz nadal , że warto było grac po 1,08 na Aze? Jeśli tak jestes niespelna rozumu. Tym bardziej 2-0. Zresztą graj tak dalej, po 1k na kursy 1.1 Szybko się spłuczesz. Jednego głupiego mniej. Tylko buki będą płakac, że straciły sponsora. Scotratez też lubi ten styl, dzis 1,12 wtopka na Isi. Grajcie tak dalej. Szkoda dyskutowac z takimi gimbusami jak wy.
Dostrzegłem bardzo duże value, @7 na Rosjanke to był kurs ogromnie przesadzony. Okazało się jak sądziłem i na tym zarobiłem kase = miałem rację. Dziękuję

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
ale kto robi zamęt? Typpero, Łysy, DawidBarça, scotratez!! ch..a się znają ale trzeba się wtrącić w dobre typy innych; co z tego, że scotratez trafił? po takim kiepskim kursie i tak fartownie to powinien hołdować i przepraszać Novo, że się wtrącał, a nie pluć się jeszcze, wspominać i chwalić swoje 1.4 hahha żal takich gości
hehe, to nie tylko w tym dziale tak jest. Jeśli nie znasz prędkości lotu piłki po serwisie albo co robi dany zawodnik gdy nie startuje w turniejach to nie pisz nic, rzucą się na twoją analize jak sępy na padline i rozbiorą ja na czynniki pierwsze. Wcześniej nie wpadli na ten typ ale jak już napisali kontranalize to kontrtyp też musi być

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
ale kto robi zamęt? Typpero, Łysy, DawidBarça, scotratez!! ch..a się znają ale trzeba się wtrącić w dobre typy innych; co z tego, że scotratez trafił? po takim kiepskim kursie i tak fartownie to powinien hołdować i przepraszać Novo, że się wtrącał, a nie pluć się jeszcze, wspominać i chwalić swoje 1.4 hahha żal takich gości
Prosił Ciebie ktoś do dyskusji? Na Tobie to się już chyba całe forum poznało. Żółta kartka już zniknęła za pyskówkę? Jedyne co robisz to krytykowanie, i jaranie się którymś tam miejscem w typach dniach z przed iluś tam wieków temu, ostatnio ktoś Ci napisał że znalazłeś się na szarym końcu. Strzelasz jakimiś niespodziankami i raz na wieczność jakaś wejdzie i potem jarasz się tym jak zwykle obrażając innych. Bukmacherka jest prosta - trafiasz albo nie. Twoje wywody jacy to inni są sa niepotrzebne. Wiadomo że nie zawsze się trafia. A słyszenie to od kogoś tak mizernego w bukmacherce jak od Twojej osoby tym bardziej jest żałosne. Nie będe odpowiadał na Twoje prowokacje żeby było jasne. Zanim zaczniesz krytykować kilka osob na raz spójrz na siebie i swoje mierne typki.

Otrzymane punkty reputacji: +2
ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
Prosił Ciebie ktoś do dyskusji? Na Tobie to się już chyba całe forum poznało. Żółta kartka już zniknęła za pyskówkę? Jedyne co robisz to krytykowanie, i jaranie się którymś tam miejscem w typach dniach z przed iluś tam wieków temu, ostatnio ktoś Ci napisał że znalazłeś się na szarym końcu. Strzelasz jakimiś niespodziankami i raz na wieczność jakaś wejdzie i potem jarasz się tym jak zwykle obrażając innych. Bukmacherka jest prosta - trafiasz albo nie. Twoje wywody jacy to inni są sa niepotrzebne. Wiadomo że nie zawsze się trafia. A słyszenie to od kogoś tak mizernego w bukmacherce jak od Twojej osoby tym bardziej jest żałosne. Nie będe odpowiadał na Twoje prowokacje żeby było jasne. Zanim zaczniesz krytykować kilka osob na raz spójrz na siebie i swoje mierne typki.
hahaha racja - poznało w ten sam sposób co usera Novo - nieważne, że gość ma fajne trafne typki; ważne jest to, że połowa forum się z nim nie zgadza, a to co przynoszą realia i wynik to mało znaczące, liczy się zadyma wokół typów na azarenke, williams, radwanska, djokovica i nadala itp. po kursie max 1.3 z których 2/5 nie wchodzą; dla was tenisisci spoza top&#39;u nie istnieją, bo sie nie znacie na sporcie, a jak ktoś gra przeciwko wam to już afera; najlepsze jest to, że właśnie wy zaczynacie pyskować i obrażać, a jak druga strona odpowie tym samym to wszystko zwala się na niego; nie raz byłem ofiarą tego rodzaju nagonki przed spotkaniem, a jak się okazało, że miałem rację to cisza jak makiem zasiał, nikt nie podziękował ani przeprosił - jak widać nic was to nie nauczyło
drugi raz piszesz, że nie będziesz odpowiadał na moje posty, więc po co to robisz? ja opisuję aktualne fakty, a ty się cofasz do czasów prehistorii i wspominasz co było rok temu, jak widzisz ja wciąż dążę do jak najlepszych wyników i uczę się - rezultaty są bardzo przyzwoite, ty stoisz w miejscu, typując głównie po kursach, z których masz zero korzyści hahaha

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Ale tak jest i bedzie. Gosciu wysmiewa specow co robilem ja i wiele userow to potem jest krytykowany. Najwiekszym problem jest to ze moze kilku znaffcow, forum vipow czy modow zna sie lepiej na tenisie ale nie idzie to w zadnym stopniu z celnoscia typow. Tak jest z tenisem, zuzlem i wieloma dyscyplinami na tym forum.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Dominguez Lino +7,5 g vs Serena Williams ✅✅✅
Unibet
1,84
e: 2:6,5:7

Szybko, bo zaraz grają. Dla Amerykanki to pierwszy turniej po Charleston (nie licząc Fed Cupu) i jak widać po meczu z Putintsevą (7:6,6:1) nie niszczy jeszcze tak całkowicie. Lino ostatnio przegrywała tylko ze Schiavone (2 razy), a poza tym w Maroku pokazała się z dobrej strony pokonując Minellę, Bertens czy Pironkovą. Przewiduję wygraną Sereny, ale handi powinno zostać pokryte dość spokojnie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
novo 203

novo

Użytkownik
Aker niby powinna wygrac, ale ja tego nie gram ze wzgledu na brak doswiadczenia Keys i fakt, że Medina czuje się na ziemi jak ryba w wodzie.
Polecam pik na Haasa, kurs podobny.

oeb 257

oeb

Użytkownik
Medina Garrigues Anabel vs Keys Madison
Typ: 1 @2.37 [Tobet]

Zagrałem w stronę Hiszpanki. Madison w tym roku rozegrała na mączce więcej spotkań niż w poprzednich latach odkąd zaczęła grać profesjonalnie w tenisa . Ogólnie nie ma tego za dużo, bo to młoda laska (rocznik 1995), ale bilans tegoroczny bardzo w porządku (pięć winów, dwie porażki). W pierwszej rundzie sprawiła małą sensację pokonując Chinkę Na Li i dlatego w dzisiejszym meczu stawiana jest w roli faworytki. Może to być trochę mylące, a to dlatego że często jest tak, że panny w WTA po nobilitującym zwycięstwie w kolejnym meczu nie potrafią się zbliżyć do tego poziomu, który zaprezentowały chociażby dwa dni wcześniej. Nie mówię, że na pewno tak będzie w tym przypadku, aczkolwiek Medina jest akurat zawodniczką, która może utemperować młodą gniewną. Wiadomo, że Hiszpanka najlepiej czuje się na mączce, wiadomo że tegoroczna mączka to standardowa mączka a nie jakaś niebieska-dziwna-inna, wiadomo że Hiszpanka pogra trochę kombinacyjnie co może być tutaj kluczem do zwycięstwa. Panie grają w Madrycie, więc publika będzie wspierać swoją weterankę i raczej jej to pomoże, a nie zwiąże nogi. Dla mnie osobiście więcej przemawia tutaj za Hiszpanką, niż młodą Jankeską.

✅ 7/6 (3) 6/3

Otrzymane punkty reputacji: +15
sasuke-uchiha 263

sasuke-uchiha

Użytkownik
????Kuznetsova S. - Petrova N. 1.7 efortuna

Za Petrova przemawia tylko ranking nic poza tym. Kuznetsova w tym roku jest w o wiele lepszej formie. Ma bilans 21/8 a jej rywalka 9/7. Także w H2H Kuznetsova prowadzi 5-2. Dwa zwyciestwa odnisła na mączce po 2-0. Zagrała ona solidny mecz z Zheng, w przeciwieństwie do swojej rywalki która się meczyła z Giorgi wygrywając 2-1. Prawie wszystko wskazuje na młodszą Rosjanke i na nią gram . Jeśli typ się spodobał, skorzystałeś - kliknij dzięki, dla Ciebie to tak niewiele, a dla mnie tak dużo znaczy.

Otrzymane punkty reputacji: +15
novo 203

novo

Użytkownik
Polecam jeszcze jeden pik. Ostatni na dziś, bo więcej nic ciekawego nie widzę. Mianowicie chodzi o pojedynek Ivanovic - Scheepers. Tutaj również widzę value w stronę tej drugiej. Kursy 1,12 - 6 znowu śmiech. Ivanovic powinna była przegrac w Madrycie z Mattek Sands, robiła takie błędy , że głowa mała. Ivanovic vs Scheepers jeszcze nigdy ze sobą nie grały. Serbka jest w słabej formie, natomiast zawodniczka z RPA ostatnio w bardzo dobrej. Pokonała już w Madrycie Janke, którą obecnie stawiam ponad Serbkę. Nie widzę w tym meczu aż tak wielkiej róznicy, żeby wystawiac takie kursy. Tutaj gram:
⛔ Scheepers +5,5 @1,72 / Ana jednak zagrała tak jak potrafi najlepiej.
Pozdro

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Lepchenko-Goerges 1 @1.65
Lepchenko sporo punktow ma do obrony, poniewaz rok temu byla w 4 rundzie, zaczynajac od kwalifikacji i grala naprawde bardzo dobrze w Madrycie. Przyszywana Amerykanka lubi cegle, a ze juz w tym roku troche punktow jej ucieklo za turniej w Doha to tym razem mysle, ze bedzie lepszy wynik niz 2 runda, zwlaszcza po pokonaniu Roberty Vinci. Goerges ciezo powiedziec. Niemka musialaby grac na poziomie sprzed 2 lat tutaj, bo wtedy naprawde osiagala super wyniki jak wygrana w Stuttgarcie (ale to akurat nie dziwi) czy polfinal w Madrycie. Narazie jednak u urodziwej Julii nie ma tego &quot;blysku&quot;, wiec raczej typuje, ze Lepchenko wygra ten pojedynek.
Jezeli chodzi o te madryckie korty, bo widze ze pokazna dyskusja na ten temat, to one zawsze byly szybsze niz te na naturnalnych obiektach. Pamietajmy, ze Madryt nie tak dawno byl jeszcze turniejem halowym na twardej nawierzchni, wiec otwarcie samej gornej czesci kortu to jednak jeszcze nie to samo co Monte Carlo, Rzym czy inny turniej w duzo bardziej naturalnym krajobrazie, ze to tak nazwe. Zreszta to przeciez od razu slychac jak puscimy transmisje i akustyka na korcie jest calkiem inna, powiedzialbym ze nawet drazniaca przez to troche tępy i dudniacy dzwiek przy odbijaniu pileczki i to slychac od razu. Na szczescie w przyszlym tygodniu czolowka wroci do Rzymu i &quot;sluchac&quot; bedzie sie znowu przyjemniej.

W 181

wyar

Użytkownik
Polecam jeszcze jeden pik. Ostatni na dziś, bo więcej nic ciekawego nie widzę. Mianowicie chodzi o pojedynek Ivanovic - Scheepers. Tutaj również widzę value w stronę tej drugiej. Kursy 1,12 - 6 znowu śmiech. Ivanovic powinna była przegrac w Madrycie z Mattek Sands, robiła takie błędy , że głowa mała. Ivanovic vs Scheepers jeszcze nigdy ze sobą nie grały. Serbka jest w słabej formie, natomiast zawodniczka z RPA ostatnio w bardzo dobrej. Pokonała już w Madrycie Janke, którą obecnie stawiam ponad Serbkę. Nie widzę w tym meczu aż tak wielkiej róznicy, żeby wystawiac takie kursy. Tutaj gram:
Scheepers +5,5 @1,72
Pozdro
Znowu trzeba napisac,ze ogladacie niektorzy chyba inne mecze. Po czym wnosisz,ze Ivanovic powinna byla przegrac z Sands ? Przegrala pierwszego seta po tie-breaku 12-10 (poziom naprawde wysoki,jak na WTA),a pozniej ogarnela 6-3, 6-2. Z Mattek,ktora jest ewidentnie w gazie ! I dlatego Anka jest w slabej formie ??? :? Na cegle w tym roku ta zupelnie bez formy,jak twierdzi kolega,Ana ma bilans 5-1,notujac jedyna porazke z Sharapova,w 3 setach...
Typu nie neguje,niech Tobie i innym sie szczesci,ale bez jaj i naginania teorii do rzeczywistosci,bo sa takze na tym forum ludzie,ktorzy mecze ogladaja,i prawda jest taka,ze obydwie tenisistki zagraly naprawde agresywnie,dolozyly wiele technicznych zagran,mnostwo wymian bylo na najwyzszym swiatowym poziomie,zwlaszcza w pierwszym secie.Moja opinia nie jest wcale osamotniona,przewertuj neta,to sie dowiesz,co sadza fachowcy,a takze zwykli kibice. I po takim meczu piszesz,ze Ivanovic bez formy ???
Ja sprobuje odwrotnie - Ana 2:0
1.53 ✅
bet365
Scheepers rzeczywiscie ostatnio w formie,ale wyniki moga byc mylace - jedyny sensowny to wygrana nad Jankovic,Vekic grala bodaj pierwszy oficjal na cegle,pozostale zawodniczki notuja wyniki w kratke,nawet Torro Flor (tu moze byc kontuzja). Teraz na swojej drodze spotyka zawodniczke,dla ktorej wlasciwie obojetne,na jakiej nawierzchni gra.Wiec ja probuje na 2:0 dla Any.
P.S. Jeszcze jedno dodam,tytulem obrony Aki Shakala i Scotrateza. Osobiscie gram ich typy juz dluuugi czas i jakos nie zauwazylem,by moje finanse byly w oplakanym stanie,wrecz przeciwnie. Mimo,iz czasem rowniez i ja mam inne spojrzenie,niz oni,to moge stwierdzic,ze Ci goscie wiedza o czym pisza, dodatkowo pracuja dla ogolu raczej bezinteresownie. Jesli wiec ktos chcialby podwazac ich wysilek,to niech najpierw &quot;nabije&quot; tyle postow co oni,i na tej podstawie mozna ocenic dlugoterminowa skutecznosc typerska. Na zadnej innej. Kilka &quot;wyskokow&quot; to jeszcze nie podstawa do okrzykniecia kogos forumowym guru,czego oczywiscie kazdemu zycze.
Od siebie dodam,ze i ja czasem cos skrytykuje,ale glownie odnosze sie do meritum (danych),a nie do tego,kto jaka ma wizje czy przeczucie .

Otrzymane punkty reputacji: +6
R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis WTA Madryt 8.05 10:50
Carla Suarez Navarro - Kaia Kanepi
typ: 2-0
2.5
WilliamHill
Analiza
Jutro kolejne spotkanie drugiej rundy turnieju WTA w Madrycie, a w nim reprezentanta gospodarzy, Carla Suarez Navarro spotka sie z Estonka Kaia Kanepi. Bedzie to jedno z ostatnich spotkan drugiej rundy. Niewatpliwa faworytka wydaje sie byc Hiszpanka, swietnie czujaca sie na nawierzchni ziemnej. W ubieglym tygodniu obie panie spotkaly sie w Estoril na podobnej nawierzchni, wtedy triumfowala w dwoch setach Suarez Navarro. Jutro powinno byc podobnie. Kaia Kanepi dlugo leczyla kontuzje i choc juz jej nic nie dolega, to nie wrocila jeszcze do pelni dyspozycji sprzed kontuzji. Oczywiscie jest juz duzo lepiej, nie jest to jednak blysk, jakim dysponowala Estonka. Popelnia jeszcze sporo bledow, odnosze wrazenie, ze nie najlepiej jest rowniez z kondycja. A w pierwszej rundzie zagrala wyczerpujace trzy sety z Wloszka, Penetta. Hiszpanka jak juz wspomnialem swietnie czuje sie na clayu. Jej styl gry wydaje sie bardzo nieodpowiadac Estonke na tej nawierzchni. Hiszpanka czesto zmienia rytm gry, biega do siatki, gra katowo, dla majacej odrobine nadwagi Estonki to moze byc katorga. Tak bylo w Estoril, a tutaj Suarez Navarro bedzie jeszcze bardziej zmotywowana do zwyciestwa, dlatego typuje jej pewny awans do kolejnej rundy.

novo 203

novo

Użytkownik
Z racji tego, że nie widzę na dziś jakichś większych value gram dubelek.
Co ciekawe, wcześniej grałem przeciw tym paniom ???? Pierwszy mecz Ivanovic - Robson. Kurs na Ane wynosi 1,25 chyba tylko dlatego,że Robson pokonała Radwańską. Angielka ma mocny leworęczny bekhend, dzieki temu przejela inicjatywe w meczu z Polką. To był chyba najslabszy mecz Isi od dawien dawna. Agnieszka grała jak amatorka. Myślała , że samym przebijaniem wygra mecz, ziemia jej nie pasowała. Chyba miała &quot;ciężki dzień&quot; ???? No nieważne. Robson nie zrobiła jakiegos wiekszego wrażenia. Troche amatorskich błedow jej sie przydarzyło. Brak doswiadczenia. Ivanovic miała lekkie kłopoty z Mattek Sands, dzisiaj już pokonała Scheepers w przekonywującym stylu. Kolejny pik to Azarenka - Makarova. Tutaj nie ma co dużo pisac. Makarovej daleko do Pavlyuchenkovej. Powinien byc to lekki i przyjemny mecz dla Białorusinki. Można grubiej. Lokata na 40% zawsze dobra.
⛔Ivanovic + Azarenka @1,4 Bet365 wypadek przy pracy,nie ogladalem, 1. set 6:1 , a potem co się stało?

Otrzymane punkty reputacji: +3
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Ivanovic – Robson
Typ: Ivanovic(-1,5 sets)
Kurs: 1,79 Pinnacle

Z niecierpliwością czekam na ten pojedynek. Obie zawodniczki prezentują ciekawe style gry i przyjemnie się je ogląda. Organizatorzy madryckiego turnieju zaplanowali to spotkanie jako ostatnie na korcie głównym.
Ivanovic w wywiadach zapowiada powrót do ścisłej czołówki. Osobiście podchodzę do tego sceptycznie, bo ile to już razy słyszałem, że Ana w końcu poukładała swój tenis. Przeważnie pozytywne wrażenie kończyło się po kilku spotkaniach… Może tym razem będzie inaczej. Serbka ma ogromny potencjał, o którym przypomniała w Stuttgarcie, kiedy to w ćwierćfinale była blisko pokonania późniejszej zwyciężczyni całego turnieju – Marii Szarapovej.
Korty ziemne to jej ulubiona nawierzchnia. W końcu wychowała się na clayu, a jej największym sukcesem w karierze jest wygranie Roland Garros.
Robson to także zawodniczka, w której wielu pokłada duże nadzieje. Należę do tej grupy osób i darzę dużą sympatią młodą Brytyjkę. Niestety mączka to jej najsłabsza nawierzchnia, na której nie czuję się zbyt dobrze. Łatwa wygrana z Radwańską w poprzedniej rundzie to prędzej słabszy dzień Polki, jak wielki mecz Robson.
Dzisiejsze spotkanie będzie ich drugim pojedynkiem. Obie panie miały okazję zagrać przeciw sobie na twardej nawierzchni w Tokio (2011r.). Ivanovic wygrała w 2 setach i myślę, że powtórzy ten wynik także tym razem.

toolmajster 1,2K

toolmajster

Użytkownik
Mladenovic (+4,5g) vs Kirilenko⛔⛔⛔7:6,1:6,4:6
Unibet 1,92

Kirilenko jak na razie ma w tym roku tylko 1 mecz na koncie w cyklu WTA na nawierzchni ziemnej. Mecz ten był rozegrany 3 dni temu i wygrała go kreczem rywalki Zakopalovej, która BTW rok temu wygrała z Rosjanką podczas RG. Kiri nie grała od Monterrey (po drodze był Fed Cup), gdzie przegrała z Kerber i może mieć dziś kłopoty na clayu. Francuzka Mladenovic na mączce w tym sezonie 3/3. W Madrycie ograła na luzie (6:1,6:1) solidną Soler-Espinozę mimo, że nie była faworytką w tym meczu. Wcześniej przegrała z Kanepi w Portugalii i Scheepers w Maroku, ale te zawodniczki były na fali wznoszącej. Wydaje mi się, że Francuzka powalczy, więc gram ten mecz na 3 sposoby.
Mladenovic (+1,5s) vs Kirilenko ✅✅✅1.set po TB
Unibet 1,98

Over 20,5 g ✅✅✅ 30 gemów
Unibet 2,0

Otrzymane punkty reputacji: +4
mad3rs 2,6K

mad3rs

Użytkownik
Mladenovic (+4,5g) vs Kirilenko
Unibet 1,92

Kirilenko jak na razie ma w tym roku tylko 1 mecz na koncie na nawierzchni ziemnej. Mecz ten był rozegrany 3 dni temu i wygrała go kreczem rywalki Zakopalovej, która BTW rok temu wygrała z Rosjanką podczas RG. Kiri nie grała od Monterrey (po drodze był Fed Cup), gdzie przegrała z Kerber i może mieć dziś kłopoty na clayu. Francuzka Mladenovic na mączce w tym sezonie 3/3. W Madrycie ograła na luzie (6:1,6:1) solidną Soler-Espinozę mimo, że nie była faworytką w tym meczu. Wcześniej przegrała z Kanepi w Portugalii i Scheepers w Maroku, ale te zawodniczki były na fali wznoszącej. Wydaje mi się, że Francuzka powalczy, więc gram ten mecz na 2 sposoby.

Mladenovic (+1,5s) vs Kirilenko
Unibet 1,98
Tak się składa, że Kiri rozegrała już w tym sezonie trzy mecze na nawierzchni ziemnej. Tutaj w Madrycie z Zakopalovą, Moskwa i Fed Cup z Cibulkovą i Hantuchovą, pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom