Polecam jeszcze jeden pik. Ostatni na dziś, bo więcej nic ciekawego nie widzę. Mianowicie chodzi o pojedynek Ivanovic - Scheepers. Tutaj również widzę value w stronę tej drugiej. Kursy 1,12 - 6 znowu śmiech. Ivanovic powinna była przegrac w Madrycie z Mattek Sands, robiła takie błędy , że głowa mała. Ivanovic vs Scheepers jeszcze nigdy ze sobą nie grały. Serbka jest w słabej formie, natomiast zawodniczka z RPA ostatnio w bardzo dobrej. Pokonała już w Madrycie Janke, którą obecnie stawiam ponad Serbkę. Nie widzę w tym meczu aż tak wielkiej róznicy, żeby wystawiac takie kursy. Tutaj gram:
Scheepers +5,5 @1,72
Pozdro
Znowu trzeba napisac,ze ogladacie niektorzy chyba inne mecze. Po czym wnosisz,ze Ivanovic powinna byla przegrac z Sands ? Przegrala pierwszego seta po tie-breaku 12-10 (poziom naprawde wysoki,jak na
WTA),a pozniej ogarnela 6-3, 6-2. Z Mattek,ktora jest ewidentnie w gazie ! I dlatego Anka jest w slabej formie ??? :? Na cegle w tym roku ta zupelnie bez formy,jak twierdzi kolega,Ana ma bilans 5-1,notujac jedyna porazke z Sharapova,w 3 setach...
Typu nie neguje,niech Tobie i innym sie szczesci,ale bez jaj i naginania teorii do rzeczywistosci,bo sa takze na tym forum ludzie,ktorzy mecze ogladaja,i prawda jest taka,ze obydwie tenisistki zagraly naprawde agresywnie,dolozyly wiele technicznych zagran,mnostwo wymian bylo na najwyzszym swiatowym poziomie,zwlaszcza w pierwszym secie.Moja opinia nie jest wcale osamotniona,przewertuj neta,to sie dowiesz,co sadza fachowcy,a takze zwykli kibice. I po takim meczu piszesz,ze Ivanovic bez formy ???
Ja sprobuje odwrotnie - Ana 2:0
1.53
bet365
Scheepers rzeczywiscie ostatnio w formie,ale wyniki moga byc mylace - jedyny sensowny to wygrana nad Jankovic,Vekic grala bodaj pierwszy oficjal na cegle,pozostale zawodniczki notuja wyniki w kratke,nawet Torro Flor (tu moze byc kontuzja). Teraz na swojej drodze spotyka zawodniczke,dla ktorej wlasciwie obojetne,na jakiej nawierzchni gra.Wiec ja probuje na 2:0 dla Any.
P.S. Jeszcze jedno dodam,tytulem obrony Aki Shakala i Scotrateza. Osobiscie gram ich typy juz dluuugi czas i jakos nie zauwazylem,by moje
finanse byly w oplakanym stanie,wrecz przeciwnie. Mimo,iz czasem rowniez i ja mam inne spojrzenie,niz oni,to moge stwierdzic,ze Ci goscie wiedza o czym pisza, dodatkowo pracuja dla ogolu raczej bezinteresownie. Jesli wiec ktos chcialby podwazac ich wysilek,to niech najpierw "nabije" tyle postow co oni,i na tej podstawie mozna ocenic dlugoterminowa skutecznosc typerska. Na zadnej innej. Kilka "wyskokow" to jeszcze nie podstawa do okrzykniecia kogos forumowym guru,czego oczywiscie kazdemu zycze.
Od siebie dodam,ze i ja czasem cos skrytykuje,ale glownie odnosze sie do meritum (danych),a nie do tego,kto jaka ma wizje czy przeczucie .