>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Indian Wells, 8.03-21.03.2010

Status
Zamknięty.
adraso 2

adraso

Użytkownik
Kursy małe Azarenka 1,1 ;| a gra z Bammer nie dawno spotkaly sie w Fed Cup graly 3 sety tyle ze Białorusinka skreczowała, h2h 3-2 azarenka tylko w dwóch było mniej gemów niż 18,5 dlatego jestem skłonny postawić dziś na over po kursie 1,9 ????
Victoria Azarenka - Sybille Bammer :
powyżej 18.5 gemów 1,9
✅

F 0

filweb

Forum VIP
Pavlyuvhenkova - Stosur 1 1.714

Uważam, że ten sezon jest dla Pavly sezonem przełomowym. Już w zeszłym sezonie pokazała, że pasują jej korty w Indian Wells, natomiast Australijka bardzo słabo zaczęła sezon i właściwie nie pokonała żadnej poważnej przeciwniczki, może poza MJMS. W każdym razie jej 4 runda podczas AO to mniej więcej to samo, co ugrała Rezai w Paryżu w 2009 - 3 mega słabe przeciwniczki po kolei a potem szybka wtopa z faworytką.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Schiavone - Rezai @ 1.75
Pojedynek niebo a ziemią pomiędzy tymi zawodniczkami, a dzielą je tylko trzy pozycje, nie wiem nawet kiedy i czym zasłużyła sobie Francuska miejsce w TOP25, nie ogrywała zbytnio nikogo poważnego oprócz Safiny jakieś pół roku temu ale jak teraz na to patrzeć Safina nie istnieje i to było widać że underdogi rywalizowały z nią na styku z wiedzy o kłopotach zdrowotnych #1. Najlepszy wynik w tym roku Francuski to półfinał w Sydney i pokonanie Pennetty i jedynie tutaj można myśleć że Francuska podniosła swoje loty, ale jednak Włoszka w tamtym okresie pod względem fitnessu jak i mentalnie nie była w formie z moich obserwacji, ale jednak odznaczyć trzeba ogranie najlepszej Włoszki i podsumowując dodać że Rezai to typowy średniak który lekko podniósł poprzeczkę, lecz z męsko grająca Schiavone która w tym sezonie jeśli może jest bezlitosna dla rywalek między innymi dla Radwańskiej gdzie Włoszka ośmieszyła serwis jak i kończące zagrania których nie było ze strony Polki, dodać można to samo opisać przy zwycięstwach z Coin jak i walce z Venus Williams i porażka w trzecim 1/6. Jak narazie jeśli można porównywać obie zawodniczki bardziej na zbliżenie się do czołówki zasługuję Włoszka która mniej wtapia, jest mocniejsza fizycznie jak i mentalnie.

adraso 2

adraso

Użytkownik
Baltacha - Molik 1,75 7/10 ⛔
Sądzę iż &quot;Ukrainko-Brytyjka&quot; poradzi sobie z Molik, jest ona ostatnio w lepszej formie i nie przypadkiem jest to ze pokonała Li. Molik dużo podwójnych błędów i ogólnie jej gra mniej nie przekonuje. Po takim kursie chwytam się Baltachy.
Agnieszka Radwańska - Gisela Dulko
powyżej 20.5 gemów
1,9 6/10 ⛔
Nie będzie to łatwy mecz dla Polki, spotkały się dwa razy h2h 2-0 dla Isi ale Argentynka stawiała trudne warunki. Preferuje grę na clayu przez co jest dobra na przebijanie i tu ma przewagę nad Polką, która będzie chciała grać skrótami i ogólnie urozmaiconym tenisem. Serwis mniej więcej na tym samym poziomie. Nie gram na Agnieszkę ze względu na mały kurs ale over 20 gemów jak najbardziej przypadł mi do gustu. Zapowiada sie bardzo interesujące spotkanie trzymajmy kciuki za naszą rodaczkę! ????
+ podpisuje sie pod typem na Petrova 1,57 ✅

luckyandgrind 22

luckyandgrind

Użytkownik
Radwanska A. (Pol) - Dulko G. (Arg) 2 kurs 3,5
⛔
Grzechem jest dzisiaj nie zagranie na Dulko w meczu z Radwańską. Jeśli Argentynka przyciśnie a naszej zawodniczce włączy się styl gry który często mnie u niej drażni (tzn odpuszczania piłek i przegranie meczu już w głowie, zdecydowanie słabszy serwis i mniej skuteczna gra) będzie jej naprawdę ciężko. Agnieszka ostatnio poprawiła serwis ale ten drugi nadal jest łatwy dla przeciwniczek do bezpośredniego ataku. Dulko wczoraj ograła nie byle kogo co z jednej strony może być dobry prognostykiem do dzisiejszego meczu ale z drugiej sił na pewno będzie trochę mniej. Ja mam nadzieje że jednak sił wystarczy. Kurs zdecydowanie dla mnie źle dobrane.
Po meczu: Tyle błędów nie spodziewałem się po Dulko(o ile dobrze pamietam było pod koniec 2 seta w UE 35 !! do 8 ) .... Dla mnie niestety przeszła koło meczu ....

adraso 2

adraso

Użytkownik
Flavia Pennetta - Shahar Peer 2,39 6/10 ✅
Jednym z najciekawszych dzisiejszych spotkań pań jest pojedynek Izraelki z Włoszką. Jak dla mnie buki trochę przesadzają z tą faworyzacją Flavii dlatego korzystam z ładnego kursu na Peer. Zawodniczki grają na tym samym poziomie. Włoszka ma trochę lepszy serwis ale nie sądzę aby to miało dziś jakiś znaczący wpływ. h2h 3-0 dla Włoszki lecz dziś się to odmieni. Shahar Peer oglądałem w Dubaju i grała bardzo dobrze, Flavia z naszą Isią złapała tam jakąś kontuzje (ale to w ogóle był dziwny mecz ze strony włoszki) lecz chyba już wszystko jest ok. Flavia jednak woli grę na clayu w przeciwieństwie do Izraelki która bardzo dobrze się prezentuje na hardzie więc dlaczego ma dziś nie wygrać a po takim kursie warto zaryzykować. ????
Vera Zvonareva - Anastasija Sevastova 1,25 8/10 ✅
Nie powinno być tu niespodzianki, Rosjanka dobrze się spisuje widać u niej zapał do gry nie jest już takim &quot;płaczkiem&quot; jak kiedyś a jej przeciwniczka nie ma nic aby zaskoczyć Vere która jest w formie. Wygrana Łotyszki z Ivanovic (nic nie grającą) nie robi na mnie wrażenia.
Sara Errani - Jelena Jankovic:
powyżej 20,5 gemów 1,85 5/10 ✅
Typ ryzykowny ale ma szanse &quot;pyknąć&quot;. Włoszka to waleczna dziewczyna która dobrze się spisuje w tym roku a z kolei Serbka podobnie jak w roku zeszłym początek ma bardzo przeciętny żeby nie powiedzieć słaby bo 3 runda w AO jak na tą klasę zawodniczki to zdecydowanie za mało. Dziś przewiduję walkę i brak łatwego zwycięstwa dla obu stron bo nie wykluczone że Włoszka może sobie poradzić.
+ Azarenka 1,15 9/10 ⛔
która jest wyśmienita i z pewnością nie odpadnie z taka zawodniczką jak Maria Martinez.

EDIT/Prasa : Hiszpanka nazywa sie Maria Jose Martinez Sanchez, nie skracamy nazwisk:p

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
No to Pavlyuczenkowej do wielkiego tenisa jeszcze duuużo brakuje, Stosur do zawodniczka z mocnym serwisem i dobrym Volleyem i na tym opiera swoją grę, akurat wszystkie mecze Ruskiej jakie oglądałem były raczej nie specjalne, a dzisiaj nie musiałem ogladać.... po wyniku widzę że musiał być w jej wykonaniu tragiczny.
ogólnie sporo niespodzianek więc można spróbować:

Clijsters K. - Kleybanova A. 2 4.0
Kleybanova może z nią wygrać(koro bez problemu ograła Demencję), to Belgijka też jak najbardziej do ogrania, forma niezbyt wysoka, i mam nadzieje że pójdzie w ślady swojej rodaczki i go home, po takim kursie biorę.

mazepa 75

mazepa

Użytkownik
No to Pavlyuczenkowej do wielkiego tenisa jeszcze duuużo brakuje, Stosur do zawodniczka z mocnym serwisem i dobrym Volleyem i na tym opiera swoją grę, akurat wszystkie mecze Ruskiej jakie oglądałem były raczej nie specjalne, a dzisiaj nie musiałem ogladać.... po wyniku widzę że musiał być w jej wykonaniu tragiczny.
ogólnie sporo niespodzianek więc można spróbować:

Clijsters K. - Kleybanova A. 2 4.0

Kleybanova może z nią wygrać(koro bez problemu ograła Demencję), to Belgijka też jak najbardziej do ogrania, forma niezbyt wysoka, i mam nadzieje że pójdzie w ślady swojej rodaczki i go home, po takim kursie biorę.
Ty chyba nie oglądałeś meczy Anastazji, jej porażkę należy raczej upatrywać w zmęczeniu to jej 7 mecz z rzędu i mogło już jej brakować sił. Dzień wczesnej za taki sam wysiłek zapłaciła Hantuchova. Pavluchenkova odpocznie i podjrzewam, że w Miami wypadnie dużo dużo lepiej.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
masz rację nie oglądałem... przecież napisałem że nie musiałem oglądać, takie tłumaczenia że zmęczona itd, są dla mnie bez sensu, skoro była taka wyczerpana po co wychodzi na kort? jestem przekonany że gdy by zagrały za tydzień też górą była by Australijka, lepszy tenis bez sprzecznie(11 miejsce w WTA o czymś świadczy), a jeśli jest w formie( szczególnie w serwisowej) to całkiem jest nie do zatrzymania, dlatego dziwiła mnie ta masówka na Pavluczenkovą, osobiście zagrałbym Stosur, ale po przeczytaniu wielu opinii na różnych forach tenisowych odpuściłem, myślałem też że Rosjanka rzeczywiście może zagrać bardzo dobrze, a nawet gdy by zagrała nie wydaje mi się żeby to wystarczyło.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Spotkanie: Agnieszka Radwańska - Marion Bartoli
Typ: Radwańska
Kurs: 1,52
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza: Dziś w trzeciej rundzie WTA Indian Wells, Agnieszka Radwańska podejmie Marion Bartoli. Moim zdaniem to Polka ma większe szanse na zwycięstwo od swej rywalki. Umiejętności obu zawodniczek są według mnie na bardzo podobnym poziomie, Agnieszka jednak znajduje się w tym turnieju w bardzo dobrej formie, pokonując bardzo pewnie groźne rywalki: Dulko i Chakvetadze. Bartoli miała nieporównywalnie łatwiejsze przeciwniczki: Jill Craybas i Polona Hercog nie są w stanie nawiązywać walki ze światową czołówką. Mimo trudnych przeciwniczek, Agnieszka spisała się doskonale, tracąc w dwóch meczach sześć gemów. Wczoraj nie dała szans pogromczyni Henin, ogrywając Giselę 6:0, 6:1. W ogóle, Radwańska nie pozostawiła złudzeń zawodniczkom, które potrafią sprawiać niespodzianki i nawiązują walkę z najlepszymi. Dla Bartoli z kolei to pierwszy poważny mecz na tym turnieju. Marion kiepsko weszła w ten sezon, porażka w 3R AO z Zheng, przegrana także w 3 rundzie w Dubaju. Dużo korzystniej wygląda gra Agnieszki, która już w Dubaju pokazała się ze świetnej strony. Moim zdaniem przeciętny początek sezonu Bartoli świadczy o jej słabej formie, a wysokie zwycięstwo nad Craybas to raczej standard dla takiej zawodniczki, niż jakiś objaw wysokiej dyspozycji. Uważam więc, że to Agnieszka, mimo tego, iż nawierzchnia bardziej sprzyja rywalce, będzie dziś skuteczniejsza od Bartoli, jeżeli tak, jak to czasem robi, Isia nie spali się psychicznie, nie będzie w swoim stylu psuć piłek i będzie nadążała za Francuzką, ta zacznie popełniać seryjne błędy.

gruby85 183

gruby85

Użytkownik
Molik A. (Aus) - Zheng J. (Chn)
Typ: J.Zheng
Kurs: 1.5
Bukmacher: Expekt

Co tu duzo mowic, chinka jest zdecydowanie lepsza zawodniczka. Pokonala w poprzedniej rundzie Marie Sharapova - rosjanka narzekala na uraz lokcia ale dopiero w 3 secie. Fakt mnostwo df ze strony rosjanki przyczynilo sie do jej porazki, ale to co wyczyniala chinka na korcie jest nie do opisania. Jezeli tylko Zheng zagra chociazby tak samo jak w poprzednim meczu to bedzie gladkie 2-0. Szczerze mowiac zaskoczyl mnie troche kurs bukmacherow ale waznie ze pozytywnie bo liczylem na nizszy ???? Nie musze chyba rowniez przypominac jak daleko zaszla w poprzednim szlemie na hardzie Zheng.✅

Polecam rowniez Rezai +5.5 po kursie 1.75
Troche nie rozumiem tak wysokiego handi , Elena w tym turnieju naprawde gra slabo a francuzka wygrala przegrany mecz ze Schiavone co pokazuje jak bardzo jej zalezy na dobrym wystepie w IW.⛔

Podam jeszcze 2 typy bez analizy:
Wickmayer-Martinez over 22 gemy
Stosur +2.5✅

pawelstrzala 313

pawelstrzala

Użytkownik
Dziwne rzeczy dzieją sie ostatnio w tenisie zarówno pań jak i panów tylu niespodzianek dawno nie było interesuje sie tenisem dosc długo ogladam sporo meczy i nie pamietam zeby w tak krótkim czasie było tyle przegranych faworytów weśmy wczorajsze kilka meczy np Azarenka a jak Jankovic wygrała ten mecz z Errani to sam nie wiem to co grała to rece opadaja
Azarenka,Kuznetsova,Henin,Clijsters,
a u panów Stepanek,Monfils,Cilic,Ferrero meczarnie Djokovica

Wczoraj głądka porazka Verdasco z Berdychem

Nie wiem albo sie poziom równa czy jak albo sobie puszczaja mecze(ale zeby az tyle) to Juz lepiej wyglada sprawa Chalengerów wesmy np ten z Maroca dzisiaj wszystko planowo: Nieminen,Andujar,Ramirez Hidalgo,Kavcic,Riba
ogladam eraz mecz Cipolla - Ziadi 6:2 pierwszy set jesli ktos zainteresowny to leci to na satelicie HOTBIRD nazwa ARRIADIA kanała niekodowany puszczaja tam mecze z turniejów w Maroco parametry 10873/27500/v

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis Indian Wells
Zheng-Molik Alicia
typ: 2:0
2.25
Sportingbet
Analiza:
Dziś w spotkaniu 1/8 finalu turnieju w Indian Wells chinka jie zheng zagra z australijka alicia molik . Chinka to sprawczyni ogromnej sensacji w Australian Open . Zheng dotarla tam az do rundy polfinalowej , gdzie musiala uznac wyzszosc pozniejszej zwyciezczyni - Justine Henin . Dwa turnieje po Australii byly juz dla Chinki nie udane . Chinka jednak w tym turnieju jak by odrzyla i spisuje sie bardzo dobrze . Zheng pokonala pewnie w dwoch setach Cirstea i wygrala z Rosjanka maria sharapova . Australijka to natomiast zawodniczka nierowna . Majaca juz swoje najlepsze lata dawno za soba . Molik gra bardzo nie regularnie . W tym turnieju odprawila ja 3 rywalki lecz nie nalezy one napewno do tych ze swiatowej czolowki . W rankingu WTA oby dwie zawodniczki dzieli ponad sto miejsc . Chinka jest duzo bardziej regularna od Australijki , posiada niezly serwis . Jesli zagra dzis na swoim normalnym poziomie nie powinna miec klopotow z odniesieniem zwyciestwa.

adraso 2

adraso

Użytkownik
Peer Shahar - Jankovic Jelena 1,68 8/10 ⛔
Izraelka jest dla mnie &quot;czarnym koniem&quot; tego turnieju (tak jak BYŁA Azarenka :/), nie wyobrażam sobie innego wyniku niż wygrana Peer ze słabą w tym roku bez formy Serbki. Kurs jest zadziwiający.
Petrova Nadia - Wozniacki Caroline 2,48 5/10 ⛔
W tym meczu jak dla mnie szansa jest 50na50 a Rosjanka pokazała w AO że potrafi się sprężyć i wygrywać z mocnymi zawodniczkami a kurs 2,48 zachęcą na zagranie.
Martinez Maria Jose - Wickmayer Yanina 1,5 7/10 ⛔
Nie wierzę w tą Hiszpankę, nie rozumiem jak pokonała Azarenke :/ Wickmayer wygra!
Suarez-Navarro Carla - Kleybanova Alisa 1,46 8/10 ✅
Kleybanova jest w gazie pokonała Clijsters, wcześniej Dementieva widać że ten rok jej służy może zajść w tym turnieju daleko. Hiszpanka -średniak.
+ zagrałem jeszcze na naszą Isie po kursie 1,45 lecz nie zdążyłem z analizą.

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Jelena - Aga 2 2,15 ✅ ✅ ✅

1) H2H minimalnie, ale dla Agnieszki. Polka potrafi przeciwstawić się ofensywnemu stylowi gry Rosjanki sprawiając, by ta zaczęła popełniać niewymuszone błędy. Stylem gry Dementiewa pasuje Polce, stąd powinna nasza rodaczka powiększyć dziś przewagę w bezpośrednich potyczkach.

2) Forma - każdy, kto oglądał Agnieszkę we wczorajszym pojedynku z Bartoli wie, że zagrała znakomicie. Dawno nie widziałem tak mało psującej Polki, Bartoli mimo dobrej gry była momentami bezradna. To jest turniej, w którym Agnieszka może dojść do finału. Brak sióstr W. to znakomita perspektywa.

3) Przeczucie - z nim się nie dyskutuje.

Na dubel Agnieszka + Soderling stawiam dziś naprawdę pokaźne środki. Czy obejdę się smakiem - zobaczymy.

Agnieszka 2,15 + Soderling 1,9 ✅✅✅

Brawo Isia i Robin! Piękny dzień!!! Opłaca się czasem ostre ryzyko

M 1,9K

mandragon

Użytkownik
Agresywny styl gry Demencji pasuje Agnieszce ale czy starczy jej sił ? Szczerze wątpię wczoraj łącznie spędziła wliczając debel ponad 3 h, kluczowe tu będzie przygotowanie fizyczne a Radwański wciąż powtarza jakie ma obawy odnośnie ręki Agi po operacji wie, że przy intensywnym wysiłku wciąż odczuwa bóle i ręka puchnie. Kondycja Bartoli i Dementievej to przepaść dlatego nie powtórzy się sytuacja z wczorajszego meczu gdzie Marion psuła ledwo łapiąc oddech, zgadza się brak sióstr W. , Henin, Clijsters to dodatkowa motywacja w tym momencie to Jelena jest faworytką w tym turnieju i jej motywacja jest ogromna. Chciałbym aby Polka wyszła z pojedynku zwycięsko ale wciąż jeszcze wydaje mi się, że dopóki nie wzmocni siły uderzeń to ciężko jej będzie wygrywać z takimi zawodniczkami jak Jelena, względnie wolna nawierzchnia faworyzuje Jelenę i każde krótsze zagranie będzie atakowane przez Rosjankę i znów pytanie jak długo będzie w stanie się bronić? Dla mnie win Jeleny ????

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Agresywny styl gry Demencji pasuje Agnieszce ale czy starczy jej sił ? Szczerze wątpię wczoraj łącznie spędziła wliczając debel ponad 3 h, kluczowe tu będzie przygotowanie fizyczne a Radwański wciąż powtarza jakie ma obawy odnośnie ręki Agi po operacji wie, że przy intensywnym wysiłku wciąż odczuwa bóle i ręka puchnie. Kondycja Bartoli i Dementievej to przepaść dlatego nie powtórzy się sytuacja z wczorajszego meczu gdzie Marion psuła ledwo łapiąc oddech, zgadza się brak sióstr W. , Henin, Clijsters to dodatkowa motywacja w tym momencie to Jelena jest faworytką w tym turnieju i jej motywacja jest ogromna. Chciałbym aby Polka wyszła z pojedynku zwycięsko ale wciąż jeszcze wydaje mi się, że dopóki nie wzmocni siły uderzeń to ciężko jej będzie wygrywać z takimi zawodniczkami jak Jelena, względnie wolna nawierzchnia faworyzuje Jelenę i każde krótsze zagranie będzie atakowane przez Rosjankę i znów pytanie jak długo będzie w stanie się bronić? Dla mnie win Jeleny ????
Nie neguje typu, bo z jakiś względów Dementiewa wciąż jest faworytką bukmacherów (dziwne że po mojej szalonej stawce kursy na Age nawet minimalnie nie spadły u rodzimego bukmachera), ale wykażę jedną niekonsekwencję. Czy rok/dwa lata temu Agnieszka miała większą siłę uderzeń, że potrafiła z Rosjanką wygrywać?

M 1,9K

mandragon

Użytkownik
Nie miała większej nawet można rzec mniejszą zamierzeniem było ogólne stwierdzenie, że nad tym musi pracować zaletą Agi jest jej mądrość gry i spryt ale ten defensywny styl gry wymaga żelaznej kondycji i w przypadku słabszej dyspozycji jej argumenty tracą na wartości, widać poprawę serwisu to cieszy tylko jak widziałeś w meczu z Bartoli ciężko jej o kończące uderzenie raczej korzysta z geometrii kortu i rozrzuca rywalkę po korcie a to na Jelenę może nie wystarczyć ????

F 0

filweb

Forum VIP
Agnieszka jest w wyjątkowo wysokiej formie. Na stałe poprawiła jakość serwisu, cały czas gra bardzo rozważnie i sprytnie, zwiększyła przy tym siłę uderzeń. Myślę, że z Dementievą spotkanie jest 50/50. W każdym razie nie grałbym tego spotkania na którąkolwiek za taką stawkę, jak pisze Andre Agassi. Mecz - loteria. Ja osobiście te kasę przeznaczyłbym na Nadala dzisiaj.

K 18

klakson

Użytkownik
Agnieszka ma bardzo dużo szansy na sukces tylko wtedy gdy będzie bardzo skupiona. Wczoraj miała trochę z tym problemów i było to widać w którymś momencie meczu. Martwię się tylko że w pojedynku z rosjanką będzie więcej takich sytuacji. Mam nadzieje że będzie to bardzo dobre widowisko po którym nasza tenisistka wygra swój pierwszy pół finał na indian wells

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom