tarki16
Użytkownik
Aga w meczu z Riske zagrała słabo to fakt, ale z drugiej strony taki poziom gry Polki wystarczył na słabo grającą Amerykankę i gładką wygraną. Nie wiem, gdzie widziałeś dobrą grę w wykonaniu Watson, bo z wyjątkiem turnieju Hobart, gdzie zagrała na przyzwoitym poziomie, gra po prostu słabo. W meczu z Georges, festiwal błędów z obu stron, przebijała balony na druga stronę i w pewnym momencie wyglądało to jak gra w badmintona. Z Giorgi to ona w ogóle nie musiała się wysilać, bo praktycznie 80% piłek zdobyła jej Włoszka, która zaliczyła bodajże 16 podwójnych błędów serwisowych, i zagrała katastrofalnie. W pewnym momencie w 2 secie Giorgi zaczęła trafiać i Watson nie wiedziałą co się dzieje na korcie. Nie widzę po prostu szans dla Brytyjki, może i Polka gra ostatnio ponizej oczekiwań, ale musi spiąć pośladki , bo dużo pkt do obrony. Jakoś nie widze tutaj szans dla Watson, nie wiem czym może zaskoczyć Radwańską, ogólnie nie jest to typ zawodniczki, która może przy obecnej dyspozycji sprawić niespodziankę. Ja tutaj widzę łatwą przeprawę dla Agi, która powinna to zakończyc w 2 setach.
Edit. Aga DRAMAT, chyba szybciej niż się spodziewaliśmy wypadnie z 10 rankingu, zwracam honor, dobry bet!
Edit. Aga DRAMAT, chyba szybciej niż się spodziewaliśmy wypadnie z 10 rankingu, zwracam honor, dobry bet!