Tenis by Dawid
Znawca - Tenis

Bukmacher: betclic
Ostatnia edycja:
Zdecydowanie lepiej na hardzie lepiej sobie radzi McNally?Bilans na hardzie: 61/55 a BaindlNa dzisiejszą sesje nocną proponuje tylko jedno wydarzenie. Wczorajsze kupony nadal w grze z racji deszczu także dzisiejsza sesja z pewnością będzie dłuższa.
Fajny kurs na Amerykankę. Zapewne z racji, że dziewczyny w rankingu różni zaledwie oczko kurs nie może być za niski na Amerykankę, która notuje fajny progres. Na nawierzchniach twardych zdecydowanie lepiej sobie radzi od Ukrainki. Pewnie gdyby mecz rozgrywałby się na mączce, sytuacja dla Ukrainki wyglądałaby korzystniej. Uważam, że Caty odprawi tutaj Kateryne która zdecydowanie na hardzie nie robi szału, to nie jest jej naturalne środowisko. Amerykanka niedawno wygrała turniej na hardzie w Midland pokonując między innymi Sofie Kenin.
Caty McNally - Kateryna Baindl
Caty McNally (1,58) STS
-------------AO--------------
1. Sofia Kenin - Victoria Azarenka - 2 (1,47)
2. Donna Vekic - Oksana Selekhmeteva - 1 (1,31)
3. D. Vekic + A. Sabalenka + D. Kasatkina + O. Jabeur (1,77)
Zapewne spojrzałeś na statystyki głównie na hard out-doorZdecydowanie lepiej na hardzie lepiej sobie radzi McNally?Bilans na hardzie: 61/55 a Baindl
162/114.Cos tutaj nie pyklo,z rozeznaniem.wg mnie mecz 50/50,McNally strasznie chimeryczna jest I w wolalbym dac po 2,5 na Baindl.McNally na hali gra dobrze ale hard to juz inna bajka,nie raz zawodzila jako taka faworytka
Przeciez hala,a outdoor to rozne nawierzchnieCały czas pada, więc kto siedzi w nocy to dorzucam jeszcze jedno warte uwagi wydarzenie. Mianowicie Qinwen Zheng. Chinka w zeszłym roku zanotowała duży progres. Jej atrybuty fizyczne, mocny serwis, silny forehand będą mogły tutaj siać zniszczenie. Jej rywalką jest niżej sklasyfikowana 28-letnia Amerykanka, która nie zachwyciła w pierwszym meczu. Męczyła się w 3 setach z rywalką sklasyfikowaną na 104 miejscu w rankingu. Oczywiście rankingi nie grają, i tutaj sugeruje typ na Chinkę głównie ze względu na jej zwyżkującą formę i lepsze warunki fizyczne. Chinka w ubiegłym roku rozegrała dużo spotkań jak równa z równą z czołówką. W mojej ocenie różnica poziomów jest tutaj duża.
Qinwen Zheng - Bernarda Pera
Qinwen Zheng (1,33) STS
------------AO---------------------
1. Sofia Kenin - Victoria Azarenka - 2 (1,47)
2. Donna Vekic - Oksana Selekhmeteva - 1 (1,31)
3. D. Vekic + A. Sabalenka + D. Kasatkina + O. Jabeur (1,77)
4. Caty McNally - Kateryna Baindl - 1(1,58)
5. Qinwen Zheng - Bernarda Pera - 1 (1,33)
Post automatycznie złączony:
Zapewne spojrzałeś na statystyki głównie na hard out-door
W ostatnich turniejach zdecydowanie lepiej sobie radzi McNally. Brałem pod uwagę turnieje także na hali.
Ostatnie 5 turniejów to: 2 x ćwierćfinał, 1 x półfinał, 1 x zwycięstwo i 1 x porażka w pierwszej rundzie.
W przypadku Baindl to wygląda słabo która w ostatnim czasie gra głównie na cegle. Ostatni sukces to finał w Les w 2022 roku.
Taki jej poziom, że najwyżej była tu w 3ciej rundzie. Na domiar złego 2 razy przegrała z panią z panieńskiego Kozlovą. Wolę pograć, że wygra seta po 1,76Baindl, Kateryna - Ostapenko, Jelena,
Jelena win 1.44 Unibet
Kolejna Ukrainka na drodze Ostapenko, może kurs nie jest super wysoki, ale dla mnie jest to pewny bet. Jelena poniżej pewnego poziomu po prostu nie schodzi, gra swoje nie oglądając się na innych i przechodzi do kolejnych rund.
Śledzę ją od dłuższego czasu i dla mnie jest to jedna z solidniejszych zawodniczek turu.
Polecam do dubla.
Nie spodziewałem się, że wejdzie wszystko. Szczególnie cieszą asy z tym kursem.Mam kilka pomysłów na piątkowe gry kobiet, lecz wszystko dość ryzykowne:
Keys vs. Azarenka powyżej 19,5 gemów @1,54
lub Azarenka powyżej 1,5 asów @2,65 (betclic)
Madison jeszcze nigdy nie pokonała Azarenkę, grała z nią trzy razy, choć ostatni ich bój był wyrównany. Wika w ostatnim meczu rozgromiła Podoroską, a w I rundzie poradziła sobie z Kenin, choć mecz był trudny. Keys z kolei jeszcze w tym roku nie przegrała żadnego meczu, a w Melbourne ograła Blinkovą i Wang. Bardzo kusi zagrać pod Amerykankę, lecz ze względu na H2H wybiorę raczej opcję overową, która powinna być teoretycznie bezpieczniejsza. Madison musi bardzo dobrze serwować, ponieważ w wymianach solidniejsza może być Victoria. Po ostatnich underach obu pań to dobry moment na przełamanie. Kierunek na asy dość luźny, ponieważ w przed ostatnim meczu zaliczyła ich aż 7, lecz wcześniej w innych zazwyczaj zalicza 0 lub 1.
Kusząca opcja to też Collins set @1,45która gra z groźną Rybakiną (forBET).