Rebecca Sramkova v Iga Swiatek
poniżej 15,5 gema 3.25
forbet
Szramkova ostatnio na BJC zrobiła piękny łamak na Boulter i wydawało się że (oho oho moja Zocho ) a w następnym meczu szybkie baty od Pao;oni 6:2 , 6:1.
Iga i jej sztab zapewne obejrzeli ten mecz czy skrót przygotowyjąc sie do tego spotkania , Rebeccca ma znowu cięzkiego łamaka w nogach po Volynets a poprzeczka ląduje 3 levele wyżej i myślę że dzisiaj to może być underowy mecz.
Jak głęboki będzie to under???ciężko wyczuć ale gdyby Idze przyszło do głowy próbować ścigać się z wynikiem koleżanki z finału Garossa to kto wie?? może zobaczymy próbę ataku na rower czy koło od roweru.Czy udaną tego nie wiem ale Szramkova dziś ma po drugiej stronie najlepszą tenisową specjalistkę od kolarstwa
Inne ciekawe propozycje idąc tym tropem z dużym kursami i to bez restrykcji aco
Either Player to Win 6-0, 6-0 kurs 31.00
pierwszy set poniźej 6.5 gema kurs 8.00
poniżej 14.5 gema w meczu kurs 5.50
Betfair
Wydaje mi się żę Świątek w dobrej formie , ani nie popadał bym w optymizm po wygranej z Rybakiną ani w pesymizm po kolejnej przegranej z Gauf , w zasadzie oba mecze były na styku i rozbiły się o jeden udany brejckpoint powrotny i w onu przypadkach w kolejnych spotkaniach będzie raczej znowu bardzo stykowo.Muchova za burtą , Sabalenka wczoraj problemy , trzeba dziś przećwiczyć koncentrację i cierpliwość w wypracowywaniu winnera.Szramkova nie porusza nie najlepiej w obronie jesli nie ona dyktuje tępo i kierunki , jak będzie u Świątek dobry celownik to odwrotny forhand przeciw nogom powinien zrobić robotę.
Oczywiście takie undery to ryzykowne bety!!!