Świetna robota
louisarmstrong - oby tak do końca sezonu
Jeśli chodzi o spotkania nocne Pań w kategorii asów:
1.
Raducanu - Świątek: Asów nie gram, Iga na mączce nie miała łatwo z Brytyjką, więc na szybkim hardzie może być podobnie. Raducanu w dobrej formie, może się postawić Polce, osobiście pograłem hc +6.5 gema na Emme.
2. Navarro - Jabeur: no bet
3.
Lys - Cristian: Zadziwiająca para 3 rundy u Pań, dla każdej jest to już życiowy wynik i jedna z nich zagra prawdopodobnie z Polką w 4 rundzie. Jak dla mnie większe doświadczenie po stronie Rumunki, i to ona powinna być w tym pojedynku górą. Do tego 3 asy powinna zaserwować rywalce.
4. Putintseva - Kasatkina: Jedyne co przychodzi do głowy to mecz na wykończenie i dużo gemów, osobiście odpuszczam.
5.
Rybakina - Yastremska: Niby Kazaszka murowana faworytka, ale trzeba uważać na Ukrainkę, która rok temu dotarła w Melbourne do półfinału przebijając się przez kwale. Może i Rybka to weźmie, chociaż przypomina mi się mecz z Blinkovą rok temu i wynik w TB 22:20 na korzyść Blinkovej. Ukrainka sporo pkt do obrony, więc może to być wyrównany mecz nie zważając na wystawione kursy, +6.5 gema Yastremska.
6. Haddad Maia - Kudermetova: no bet
7.
Svitolina - Paolini: Tutaj też zapowiada się wyrównany mecz. Włoszka 1.50 w kapeluszu, ale zadziwiająco te asy pojawiają się na jej koncie, 2 i 5 jak do tej pory. Linia 1.5 asów @2.55 do spróbowania, przy wyrównanym meczu powinna Włoszka ogarnąć, Svitolina niby dobra defensywa, ale rywalki potrafią nabijać asy.
9.
Keys - Collins: Myślę, że tutaj można uderzać w asy. Keys jest już zajechana, sporo tych spotkań ma na rozkładzie w Australii, więc paliwa może w końcu zabraknąć i gra w defensywie też się posypać. Dobrze, że po drugiej stronie siatki będzie Collins, która już miała być na emeryturze, a jednak ciągle gra i co chwilę podpada kolejnej publice. Obie z bardzo dobrym serwisem, Collins sporo również traci tych asów, więc linia 6.5 asów na
Betclic jak dla mnie spokojnie do gry.