>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour Australian Open - (12.01.2025 - 26.01.2025)

G 12,1K

gracz83

Użytkownik
Keys- Svitolina
Typ: 2
Kurs: 2.60
Fortuna(kołem się toczy...)

Zgodzę się w zupełności z kolegą wyżej, dodam jeszcze jeden fakt z poprzednich spotkań(pomijając krecz Svitoliny po przegraniu 1 seta w tie-breaku, i to w dodatku na ziemi Keys, w New Haven sprzed prawie 10 laty!!!mamy bilans 2- 2 z czego 2 bardzo ważne wygrane Ukrainki- jedna również w Melbourne z 2019 roku gdzie w 3secie Keys opadała z sił i przegrała go 1-6, a w drugim spotkaniu, gdzie ograła gospodynię na UsOpen 7-5, 6-4 też w 2019 roku, w 2setach), gdzie również powtórzę że przeciwniczka była gospodynią. Keys natomiast wygrała na UsOpen w 2017 roku(3 wyrównane sety)i na bardzo niskiej rangii turnieju w Adelaidzie z 2022 roku, typ naprawdę ciekawy, nie za bardzo grubo ale warto za jakąś kwotę, lub dołożyć do pewniaka Sinnera po kursie 1.2(Sinner bilans z De Minaurem 9-0)odpowiada mu poprostu styl Australijczyka, polecam.

Pablito91 1,5M

Pablito91

Typer Miesiaca
Navarro poniżej 1.5 asa serwisowego @1.80 forbet

Patrząc na to jak Iga sobie spaceruje z rywalkami w Australii jutro zapowiada się lekki mecz. Iga gra świetnie, gniecie rywalki jak w Paryżu na Garrosie. Widać, że forma jest. Navarro miała trudną drabinkę, ale wszystkie 4 pojedynki kończyła w pełnym rozmiarze. Za to należy się szacunek, ale jutro jej przygoda dobiegnie końca. Ciekawym typem na to spotkanie wydają się asy Amerykanki. W ostatnich 3 pojedynkach tzn Kasatkiną, Jabeur i Wang zaserwowała po 1 asie a gemów serwisowych miała ogrom. Ze Stearns co prawda miała aż 7, ale tam to nie wiem co ta Amerykanka robiła na returnie. Navarro serwuje słabo. Jej średnia z pierwszego podania to 155 km/h. Z drugiej strony zagra Iga, która jest mocna na returnie. Tutaj w Melbourne żadna z czterech rywalek z jakimi Iga się mierzyła nie dała rady zaserwować Idze 2 asów. Lys i sramkowa 0 asów a Siniakova i Raducanu po 1. Patrząc na statystyki i prędkość serwisu Navarro raczej nie powinna posłać 2 asów. Powodzenia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2756
adik1992 591,6K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Świątek - Navarro 1 set u8,5 @2,05
1 set u7,5 @3,50
i bezpieczna opcja do dubla 1 set u9,5 @1,42
superbet
6:1

Iga idzie przez turniej jak burza. Do tej pory straciła 11 gemów i spędziła na korcie 4,5 h. Navarro wszystkie mecze grała zacięte na pełnym dystansie setowym. W sumie na korcie spędziła 10h co w połączeniu z pogodą jaka panuje w Melbourne może dać się we znaki w meczu z tak dysponowaną Świątek. Navarro może, choć nie musi być pierwszym sprawdzaniem na poważnie w tym turnieju dla Polki, choćby z racji wysokiego rankingu. Amerykanka notowana jest w pierwszej dziesiątce. Jednak jak w poprzedniej rundzie nie widzę by miała argumenty, którymi może zagrozić Idze. Nie posiada mocnego serwisu, którym może sobie zdobyć kilka łatwych punktów, tak samo w wymianach nie posiada atomowego uderzenia. Bardzo dużo będzie zależeć od Igi i jej dyspozycji. Jeżeli zagra na podobnym poziomie jak w poprzednich spotkaniach to Amerykanka nie będzie mieć za dużo do powiedzenia. Samą walecznością w obronie za dużo nie zdziała. Tak jak pisałem podczas poprzedniego meczu z Niemką, Iga bardzo mocno wchodzi w mecz, z reguły zaczyna spotkanie od swojego serwisu co sprawia że rywal musi gonić wynik.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4069
5xharoldx5 1,8M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Madison Keys - Elina Svitolina

Typy:
Elina Svitolina (z opcją SuperPrzewaga) @2,60 Superbet mój pierwszy nietrafiony typ w temacie
Elina Svitolina wygra przynajmniej jednego seta @1,62 Superbet

Bukmacherzy wyraźną faworytkę widzą w Madison Keys, a ja czuję tutaj awans Svitoliny. Madison Keys w poprzedniej rundzie wygrała z Eleną Rybakiną, ale Rybakina nie była w pełni zdrowa, miała swoje problemy, więc nie ma co przeceniać tego zwycięstwa. Podoba mi się to co robi w tym turnieju Elina Svitolina. Ukrainka wyeliminowała m.in. Jasmine Paolini, a wiadomo jak mocna jest Paolini w turniejach wielkoszlemowych. W tamtym spotkaniu Paolini łatwo wygrała pierwszego seta, a mimo to Svitolina się nie załamała i bez problemu wygrała dwa następne, trzeciego nawet do zera. Potem Ukrainka wygrała bardzo łatwo z Kudermetovą 6:4, 6:1. Wygląda na to, że Elina Svitolina jest w najlepszej formie od lat. Svitolina jest regularniejszą tenisistką od Keys, a Amerykanka jest trochę nieobliczalna, przeplata genialne momenty z takimi, w których nic jej nie wychodzi. Ja tutaj widze dobre szanse na zwycięstwo Eliny Svitoliny i myślę, że po takim kursie śmiało można próbować.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +559
B 141

Benjaminus Czapka

Użytkownik
Madison Keys - Elina Svitolina

Typy:
Elina Svitolina (z opcją SuperPrzewaga) @2,60 Superbet
Elina Svitolina wygra przynajmniej jednego seta @1,62 Superbet

Bukmacherzy wyraźną faworytkę widzą w Madison Keys, a ja czuję tutaj awans Svitoliny. Madison Keys w poprzedniej rundzie wygrała z Eleną Rybakiną, ale Rybakina nie była w pełni zdrowa, miała swoje problemy, więc nie ma co przeceniać tego zwycięstwa. Podoba mi się to co robi w tym turnieju Elina Svitolina. Ukrainka wyeliminowała m.in. Jasmine Paolini, a wiadomo jak mocna jest Paolini w turniejach wielkoszlemowych. W tamtym spotkaniu Paolini łatwo wygrała pierwszego seta, a mimo to Svitolina się nie załamała i bez problemu wygrała dwa następne, trzeciego nawet do zera. Potem Ukrainka wygrała bardzo łatwo z Kudermetovą 6:4, 6:1. Wygląda na to, że Elina Svitolina jest w najlepszej formie od lat. Svitolina jest regularniejszą tenisistką od Keys, a Amerykanka jest trochę nieobliczalna, przeplata genialne momenty z takimi, w których nic jej nie wychodzi. Ja tutaj widze dobre szanse na zwycięstwo Eliny Svitoliny i myślę, że po takim kursie śmiało można próbować.
Oglądasz te mecze czy tylko suche statystyki? Svitolina przegrałaby to z Weroniką gdyby nie kontuzja Kudermetovej przy 4-1. Od tamtego momentu przegrała seta 4-6 i drugiego 1-6. To byl bardzo slaby mecz Svitoliny, niepewny bez serwisu. Keys bije o wiele mocniej i gra agresywniej niż Kudermetova więc będą problemy dla Ukrainki. Owszem Rybakina miała wcześniej problemy z plecami ale w tym meczu nic takiego nie miało miejsca (wyszłoby przy mechanice serwisu).

Otrzymane punkty reputacji: +141
Do góry Bottom