>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wszystko czego potrzebujesz, masz już w sobie

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 55. Napoli + Udine - Inter, over 2,5 @ 4,89
30zł
✅116,7

Pinnacle

Kursy na Napoli skoczyły w dół przed chwilą. Cavani powiedział, że jak nie zakwalikują się do LM to odejdzie. Więc drużyna powalczy o to, żeby nie odszedł, wygrana ich bardzo zbliży o walkę o LM.
Udine z Interem mają jeszcze szanse na puchary. Dla Interu raczej już tylko LE, dla Udinese jeszcze w zasięgu LM. W czołówce bardzo ciasno więc na obu stadionach walki będzie co nie miara.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Real - Bayern

Kolejny piękny wieczór z LM. Wczoraj, jak i dzisiaj nie obeszło się bez napinania &quot;kibiców&quot; na mecz Barcy - Chelsea. Sztuką jest wygrywać, ale czasami jeszcze większą sztuką jest przegrać - czego niestety wielu kibiców Katalońskiej drużyny nie umie. Nie jestem fanem Realu ani Barcy, chociaż stylem gry bliżej mi do Królewskich. Ale po co te wszystkie kłótnie na forum? I tak do niczego nie prowadzą, a wymieniacie tylko własne subiektywne opinie, robiąc to w kółko.

Myślałem trochę jak się za ten mecz zabrać. Realowi wcale nie będzie łatwo jak wielu myśli. Dzisiejszy mecz będzie całkiem inny niż wczoraj. Na pewno będzie więcej otwartej gry ze strony gości. Królewscy nie mają takiego stylu gry jak Barca, nie będą mieli over 70% posiadania piłki, nie klepią w nieskończoność. To też wróżę Bawarczykom więcej szans, aniżeli wczoraj ich miała Chelsea. Szykuje się otwarta gra. Real potrafi zdominować rywala, ale zazwyczaj trwa to krótki moment, później znowu jest przejście. Bayern to nie obliczalny zespół jak dla mnie. Czasami potrafią pięknie zagrać, a czasami zwyczajnie spieprzyć.

Zobaczymy dzisiaj dużo zejść ze skrzydeł do środka, sporo strzałów i sporo... kartek. To, że jedni i drudzy mają w zespole kilku graczy zagrożonych absencją to liczy się, ale tylko przed meczem, gdy wszyscy mają chłodne głowy. W momencie rozpoczęcia spotkania już nie jest tak kolorowo (no chyba, że żółto - czerwono:grin ???? . To są ułamki sekund, gdy się kogoś fauluje, gdy się spóźnia reakcję i nie myśli się wtedy o tym, że mogę nie zagrać finału. Liczy się dobro zespołu. Kto grał w piłkę na jakimś tam poziomie to się ze mną zgodzi.

Na pewno nie jest tak, że podchodzi Mou do Alonso i mówi:
- Teee, Xabi dzisiaj nie fauluj, bo nie zagrasz w finale.
- No dobra, Jose.
90 minuta gry. Wynik 1:0 dla Realu dający final. Groźna kontra wyprowadzona przez Robbena, 20m boiska. Mija Alonso na raz, a ten się zastanawia:
- &quot;Hm... sfaulować czy nie... Jose mi nie pozwałal, bo nie zagram w finale, no ale jak go nie sfauluje to strzeli i nie nawet nie przejdziemy...&quot;
Na pewno nie myślałby o kartce (Chelsea wczoraj nie kalkulowała). A z racji otwartego futbolu takich scenek może być kilka.
Wyobraźnia mnie poniosła, ale kartek i rożnych dzisiaj będzie sporo:

# 56*. over 11 rożnych @ 1,781⛔
# 57*. over 6 żółtych kartek @ 1,893✅ (Pinnacle wzięło dogrywkę pod uwagę)
* - 100zł

Pinnacle

⛔10,7

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Wracam po majówce wypoczęty, rozluźniony, jeszcze lekko odwodniony ;)
Mam nadzieję, że przerwa dobrze mi zrobiła. Rozpoczynamy maj.

# 1. Blackpool - Birmingham, over 2,5 + Alcoyano - Cordoba, under 2,5 @ 3,48
50 zł

Pinnacle

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 4. Gaz Metan - Concordia DNB @ 2,55
100 zł

Pinnacle

Trochę się obawiam grać na południowe ekipy: Rumunów, Bułgarów, Węgrów itp., ale dzisiaj po analizie to wydaję mi się prawdopodobne.

A co do Rumunii... slyszeliście czemu w Rumunii nie ma łabędzi?
- Bo Rumuni pierwsi dopływają do chleba ????

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 5. Blackpool - West Ham @ 1,9
100zł
✅ 90 zł

betclick

Młoty wydają się ekipą bardziej wszechstronną. Blackpool to takie trochę drwale, chociaż podoba mi się twardy futbol bez odpuszczania, jednak tutaj widzę szanse tylko dla ekipy West Hamu. Mandarynkom będzie ciężko sprostać kreatywnemu Vaz Te. Dodatkowo Młoty mają świetną postać w osobie Nolana. Dla mnie to wódz drużyny, który jest potrzebny w ważnych momentach. Ma chłop charyzmę, potrafi zmobilizować zespół i dzisiaj do tego doprowadzi. Doprowadzi swoją ekipę do awansu.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 6. Djokovic - Nadal, over 25 @ 2,35
150 zł
⛔
Pinnacle

Dwie najlepsze rakiety świata. Nadal lekkim faworytem bukmacherów i chociaż widzę małe value na Djoko, to jednak zdecydowałem się na taki zakład. Czeka nas długi, zacięty, 3-setowy mecz ;)

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 7. Sampdoria - Pescara DNB @ 1,84
200 zł
✅ 168

Pinnacle

Brać póki ciepłe, bo do meczu godzina, a kurs jeszcze spadnie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 8.
Bertens - Beck
Hradecka - Panova
Bartoli - U. Radwańska

Ako: 2,18
150 zł
⛔
bet365

Pierwsze dwa typy wziąłem od Kudłatego ???? a co do naszej Uli mimo ostatnio dobrych wyników, to jednak Marion Bartoli to klasa wyżej, jak i dużo dużo więcej doświadczenia.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 10.
Tak trochę ekperymentalnie teraz. Warto spojrzeć na tabelę Serie B i na to, że to ostatni mecz w sezonie.

Każdy mecz gram za 100 zł:

Padova - Ascoli, x @ 4,09 pinnacle⛔
Empoli - Cittadella, x @ 6,5 bet365⛔
Livorno - Grosseto, x @ 6 bet365⛔

Ktoś coś sprzeda, ktoś coś kupi, a remis tutaj jakiś powinien być.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 2. Japonia - Korea Płd. @ 1,952
200zł⛔

# 3. over 3,5 seta @ 1,424
500 zł✅

Pinnacle

Dwie silne azjatyckie drużyny. Ja tutaj bardziej upatruję faworyta w Korei. Ładnie pokazali się ostatnio w lidze światowej, chociaż mecze poprzegrywali, ale trzeba było na nich uważać. h2h też na korzyść Koreańczyków.

Jak będę miał czas wieczorem, to zrobię statystyki.

✅12

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 4. Japonia (-1,5s) - Chiny @ 1,769
400 zł ⛔

Pinnacle

Tym razem zagram na Japonię. Zawodnicu z Kraju Kwitnącej Wiśni są zdecydowanie lepszym siatkarskim zespołem, niż ekipa z Chin. Myślałem jeszcze over setowy 3,5, ale Japonczycy mogą tutaj przewieźć ich 3:0

Ale się przejechałem. 3:1 dla Czajna Tałn

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
I na koniec tego pięknego dnia:

# 5.
Almagro - Nadal, over 28,5 @ 1,66 (30)
Ferrer - Murray, over 39,5 @ 1,8 (40)

Ako: 2,99
250 zł ✅

bet365

Ćwiercfinały więc powinna być zacięta rywalizacja. Almagro nie musi nawet wygrywać seta, aby pokryć linię. Chociaż myślę, że zdoła przynajmniej raz ograć swojego rodaka.
Co do drugiej pary to obaj panowie na dobrym poziomie. Jedni na forum widzą dobry kurs na Ferrera, inni value na Murray&#39;a, a ja widzę tutaj przynajmniej 4 sety.

✅ 497,5

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 8.
W Bah znalazłem coś fajnego.
Co będzie pierwsze?
- żółta kartka @ 1,8
- bramka
- zmiana połowy
- zmiana zawodnika

60 zł ⛔

Grecy grają ostro, my zresztą też mamy kilka osób od czarnej roboty. Pierwszy mecz, tutaj nie będzie oszczędzania się i odkładania nogi. Zawodnicy dobrze przygotowani więc ew. kontuzja wyniknąć może tylko z faulu. Do połowy kartka padnie na pewno. Najbardziej obawiam się o bramkę, ale raczej nikt się nie rzuci od pierwszego gwizdka.
Poza tym sprawdziłem Greków pod względem kartek w el. do Ojro i mieli ich naprawdę sporo. Trochę może i bez ładu napisałem, ale wybaczcie, to emocje już działają :wink:

Do góry Bottom