>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wszystko czego potrzebujesz, masz już w sobie

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 13.
Włochy - Chorwacja, over 30,5 fauli @ 1,6 betsson
300 zł

Inwestycja pewniejsza niż w złoto. Sędzia Howard Webb, na pewno dzisiaj będzie chciał być najjaśniejszą gwiazdą w Poznaniu. Naprzeciwko siebie staną południowcy - charakterni, zadziorni i niepokorni. Koledzy w dziale Euro ładnie to opisali.

✅ 180

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 14.
Anglia - Szwecja, over 25,5 fauli⛔
Francja DNB - Ukraina
Ako: 2,39 betsson
200 zł ⛔

Dla Szwedów to wielkie &quot;must win&quot;, dla Anglików trochę mniejsze. Ale trawę tutaj będą gryźć wszyscy. Jak Albiony strzelą gola pierwsi i będzie to na początku, to czasami sama Szwecja pokryje linię ????
Co do Francuzów i Ukrainców to jednak różnica klas.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 15.
Anglia - Ukraina @ 2,09 pinnacle
300 zł

Powraca Rooney, a poza tym różnica klas jednak jest duża. Dziwi mnie, że przed turniejem wiele osób było przeciwko Anglii. A oni pojechali na turniej bez presji i udowadniają swoją klasę. Dzisiaj też udowodnią.

✅ 327

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 16.
Portugalia (-1AH) - Czechy @ 2,6 pinnacle
300 zł
ZWROT

Biorę już teraz bo kurs mi pasuje, a kto wie, jutro może być już niższy.

Jeszcze chciałem wspomnieć słowo o Euro. Nie mogłem w tym roku zaplanować sobie meczy na stadionach, bo mogło mi coś wypaść, dlatego oglądałem wszystkie przed tv, lub w pubuch itd. W poniedziałek był ostatni mecz w Poznaniu więc poszedłem na strefę, później na Stary Rynek. Atmosfera jest świetna. Kibice obu drużyn oglądali wspólnie mecze. Irlandczycy z Włochami wymieniali się szalikami, aby wspólnie kibicować. Było nawet trochę Hiszpanów (głównie Hiszpańskich studentek, które wpadały w oko ;) ) wymieszanych z resztką Chorwatów. Dużo Polaków wymalowanych w irlandzkie oraz włoskie barwy. Namawiam wszystkich - jeśli macie możliwość bycia w mieście, w którym rozgrywany będzie ćwierćfinał nie zastanawiajcie się długo tylko idźcie razem kibicować. Już więcej takiej imprezy większość z nas nie dożyje (o ile w ogóle ktoś dożyje). Ja tylko żałuję, że nie mogłem pozwolić sobie na bycie na stadionie, ale i tak jestem zadowolony ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 17.
Union Magdalena - Junior Barranquilla (-0,5;-1 AH) @ 1,645 pinnacle ⛔ (1:1)
150 zł ⛔

Puchar Kolumbii. Ostatnia runda w fazie grupowej. Gospodarze do tej pory zdobyli tylko 1 punkt. Goście natomiast muszą wygrać, aby wyjść z 1. miejsca w grupie.

Przewaga Junior w całym meczu i gol dla Union w 86... Portugalia dzisiaj odrobi ;)

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 20.
Gombak - Home @ 1,5 (S-Leageu, Singapur ;))
Zakopalova - Kerber @ 1,3
Ako: 1,95 expekt
60 zł

Liga singapurska - chociaż gram ją już ok. 2 lat, znam trochę drużyny, to jednak radzę uważać ze stawką ;)

✅ 57

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 21.
Niemcy - Grecja, under 3 @ 1,565 pinnacle
180 zł ⛔

Grecy zagrają tutaj od początku spotkania swoją piłkę - twardo i ostro w defensywie. Niemcom bardzo trudno będzie się przedostać pod pole karne. Jednak nie szukałbym tutaj niespodzianki, bo nasi sąsiedzi to taka ekipa, która ma patent na każdą obronę.

Wziąłem pod uwagę kilka wariantów:
1. Przy 1:0 dla Niemców, Grecy się otworzą i zaatakują na ile będą mogli. Jeśli się uda na 1:1 - cofnie się cały zespół.
2. 1:0, otwarcie się Greków, 2:0 i Grecja odpuszcza, żeby przegrać z honorem.
3. 0:1 dla Greków. Grecja nie dostaje pomocy politycznej od Niemiec i Angela Merkel wychodzi ze stadionu.

A tak na poważnie to każdy kto ogląda mecze Grecji wie, że naprawdę są dobrze zgraną defensywnie ekipą. Czesi ich rozmontowali w 3 minuty, ale.... to dobrze, bo dwa razy tego samego błędu nie popełnią. Ciężko złapać under 3 goli z takim kursem więc naprawdę warto spróbować.

# 22.
Niemcy over 6,5 rożnych @ 1,9 expekt
120 zł ✅

Po takim kursie... Spodziewałem się wyższej linii. Wiadomo kto w tym meczu będzie atakował, a kto się bronił ;)

⛔ 72

Otrzymane punkty reputacji: +2
enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Francja - Hiszpania

Cieszę się bardzo z kursów. Dwie świetne ekipy i kursy powinny być wyrównane może lekko mniejsze na Hiszpanię.

Przecież tutaj nie będzie niespodzianki jeśli Francuzi wygrają ;)

# 24
Francja DNB @ 3,46
65 zł

# 25.
over 11 rożnych @ 1,909
150 zł

pinnacle

⛔ 215

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 26.

26 kupon w czerwcu, 26 czerwca. Liczę, że okaże się szczęśliwy ;)

Puchar Islandii, start 22:00

Vikingur Reykjavik - Fylkir (-1 AH) @ 2,16 pinnacle
80 zł ⛔

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Ostatnio tak czerwono miałem jak jeszcze chodziłem do szkoły i nauczycielka oddawała sprawdziany... trzeba to zmienić ;)

# 31. :siata: Rosja - Kuba, over 3,5 seta @ 1,463
400 zł

pinnacle

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 31. :siata: Rosja - Kuba napisał:
over 3,5 seta[/B] @ 1,463
400 zł

pinnacle
✅ 185,5

Statystyki za czerwiec:

Typy: 31
Wygrane: 13
Przegrane: 13
Zwrot: 5
Stawki: 5 885 zł
Wygrane: 6 360,66 zł
Plus: 475,66 zł ✅
Yield: 8,08% ✅

Mniej typów niż zwykle, brak głupich taśm i odrazu lepiej

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Lipiec

# 1.
:siata: Brazylia - Polska, over 3,5 seta @ 1,385
300 zł ✅

# 2.
:siata: Niemcy - USA @ 1,49
150 zł ⛔

# 3.
Flamurtari Vlore - Honved Budapeszt @ 2,38
150 zł ✅

Pinnacle

Albański zespół nie da rady nawet u siebie Węgrom. Kursy ładnie wzrosły więc można pograć. Bo po wczorajszego 1,8 (bet365) na Budapeszt bym nie ruszył.

✅ 172,5

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 4.
Polska - Kuba, over 3,5 seta @ 1,463 pinnacle
300 zł

Polacy wczoraj grali momentami bardzo nierówno, ale ten mecz w 3 setach się nie może skończyć. Nie ma tutaj wyraźnego faworyta. Liczę na 5 setów i wygraną Polski.

A za chwilę pakowanie i do Boszkowa na zlot ???? integrować się :grin:

Do góry Bottom