>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Wszystko czego potrzebujesz, masz już w sobie

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
2 liga hiszpańska (segunda) i 2 liga angielska (league two)

# 17. Hercules + Shrewsbury @ 3,11
120 zł
✅253,2

Pinnacle

Hercules napsuł krwi, ale świetna kontra pod koniec meczu już mnie uspokoiła.

Kwiecień-Plecień, bo przeplata - duże zyski, mała strata

Wszystkim odwiedzającym Wesołych Świąt ;)

Jutro, a może w nocy kolejne typy na weekend, a będzie ich sporo

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Championship
# 18. Birmingham + Middle - Cardiff, over 2,5 @ 2,91
40 zł⛔

Hiszpania, 1 i 2 liga
# 19. Osasuna (+0,5) + Celta Vigo @ 3,48
80 zł⛔

# 20. Legia - Ruch, over 2 @ 1,787
200 zł ZWROT

# 21. Jagiellonia - Wisła, Wisła DNB @ 2,32
100 zł⛔

Niemcy, 1 i 2 BL
# 22. Wolsfburg (+1) + Eintracht Frankfurt @ 3,33
100 zł⛔

Włochy, Serie A
# 23. Atalanta - Siena, over 2 + Lazio - Napoli, over 2,5 @ 4
100 zł✅

Pinnacle

To byłoby na tyle. Spora kasa, oby magia świąt pomogła. Typy mocno przeanalizowane

⛔20

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 60. Schalke - Atletico, kto przejdzie do następnej rundy?
Schalke @ 2,11
300zł
Pinnacle

Po takim kursie muszę zaryzykować. Umiejętnościami na pewno nie odstają od rywali. Dzisiaj już z lekka typ się zarysuje, zobaczymy po meczu jak kursy ulegną zmianie.
⛔300

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Bundesliga i Primera Division
# 29. Schalke (0/-0,5) + Levante DNB + Real @ 6,96
150 zł⛔

Bundesliga i Eredivisie
# 30. Bayern DBN + PSV Eindhoven @ 3,36
150 zł⛔

Serie A, Premiership
# 31. Inter + Napoli + Manchester Utd + Lazio (+1/1,5) @ 7,27
50 zł⛔

Pinnacle

⛔350 Armagiedon babcia by powiedziała. Źle dobrałem spotkania, chociaż kto obejrzał wczoraj jakieś z ww. spotkań to widział, że różne cuda się zdarzały.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Copa Libertadores
# 33. Club Nacional - Vasco da Gama, Vasco DNB @ 1,833 (0:1)
100 zł
✅ 83,3

Spodziewałem się tutaj mniejszych kursów na gości. Choć na Urugwajskiej ziemi gra się ciężko (zresztą jak na większości w Am. Płd. ) to jednak Brazylijczycy mają ekipę dużo lepszą. Gospodarze grają o pietruszkę, a Brazole mogą wyjść z 1. miejsca w grupie. Liczę na to, że zaryzykują i będziemy świadkami otwartej gry z ich strony. Rozważałem over 2, ale jednak kursy na DNB skłoniły mnie do takiego grania.
Mecz o 2:50. Pozdrawiam nocnych marków ;)

Pinnacle

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
WTA Kopenhaga
# 34. Barthel - Kerber, Barthel @ 1,575
70 zł⛔

Pinnacle

Pojedynek Niemek. Natknąłem się wczoraj przypadkiem na Kerber, gdy przegrywała 0:1 w setach. Obstawiłem na live po kursie 2,5 za ładne pieniądze i później coraz bardziej żałowałem. Mecz wygrała, ale to jak ona się rusza do piłki to na pewno za mało na dzisiejszą rywalkę. Uda bardzo męskie, umięśnione, nie pozwalają jej na dynamikę. Ale bez dynamiki można się w miarę poruszać, a u niej wczoraj zero animuszu. Liczę, że zmęczył ją wczorajszy mecz. Barthel po gładkim 2:0 na pewno sił ma więcej.
Mecz o 11:30.
Obie zawodniczki urodą nie grzeszą, tak więc nie mam zamiaru tego oglądać :grin:

W ostatnim secie 5:2 dla Barthel, a ona go przegrywa 5:7. Kobiety to zło :!:

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Liga Mistrzów, Bayern - Real

# 38. Real DNB @ 2
150 zł ⛔ 2:1

# 39. Real @ 2,77
50 zł ⛔ 2:1

# 40. over 10,5 rożnych @ 2,19
170 zł ⛔ 10

# 41. over 4,5 kartek @ 1,855
100 zł 8
✅85,5

Pinnacle

Real na 22 mecze w Niemczech wygrał tylko raz. Bilans bardzo niekorzystny, ale Królewscy na dzień dzisiejszy bardziej za mną przemawiają. Do tego kursy wysokie, mnie zadowalają i nie waham się zaryzykować. Nie będę tu mówił o siłach obu drużyn, bo wszyscy co się znają to wiedzą, a Ci co się nie znają, lepiej niech na ten mecz nie stawiają.

Co do rożnych... Obie drużyny z bardzo mocnymi skrzydłami. Zawodnicy w Realu jak i Bayernie szybcy i błyskotliwi. To sprzyja rożnym. Dodatkowo obrońcy obu ekip lubią włączać się w akcje ofensywne. Spodziewam się otwartej gry i pokrycia tej linii, która wg mnie powinna wynosić 12,5 po tym kursie.
W dodatku spojrzałem na szerokie statystyki w ostatnich meczach Hiszpanów i Niemców. Real ma dużo rożnych, gdy grają z solidną ekipą. Sami wtedy dają też sobie wbić kilka kornerów. Gdy mają wielką przewagę w meczu, rożnych jest bardzo mało. Wielkiej przewagi dzisiaj się nie spodziewam.
Bayern bardzo podobnie do Realu. Do tego dużo więcej kornerów grając u siebie.

Co do kartek... Alianz Arena - gorący stadion, Real - nikt nie jest zagrożony absencją, Howard Webb - ? największa niewiadoma. Prawdziwy ŁEB, w dodatku łysy.
Obie ekipy mają w drużynach niepokornych piłkarzy. Gdy Mourinho się denerwuje, udziela się to też piłkarzom. Po drugiej stronie spokojny Heynckes, ale za to ma kilka zadziornych piłkarzy w drużynie. Szczególnie Ribery... gdy mu nie idzie, robi się zaczepny.

⛔284,5

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 43. Sporting Lizbona - Atlietic Bilbao, over 10 rożnych @ 1,847
200 zł

Pinnacle

Gram teraz, bo kursy spadną, albo linia się podniesie do 10,5.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Ciekawy wieczór z europejską. Wszystkie cztery ekipy grają otwartą i ostrą grę. Spodziewam się i dzisiaj takiej. Na razie na LE trochę zarobiłem, jeśli dzisiaj będę na minus robię krótką przerwę.

Atletico Madryt - Valencia
# 44. over 11 rożnych @ 1,893
160 zł ZWROT

# 45. over 5,5 kartek @ 1,926
100 zł⛔

# 46. over 2,5 goli @ 2,1
100 zł✅

Pinnacle

✅10

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 47. Cracovia - Widzew, over 2 @ 1,73
50 zł⛔

Pinnacle

Kurs warty ryzyka. Cracovia jeszcze ma szansę na utrzymanie, może coś się w nich obudzi? Grają najgorszą piłkę w lidze i nie da się tego ukryć. Widzew natomiast już pewne utrzymanie, na luzie powinni zagrać. Oglądałem ich ostatni mecz z Legią i wyglądało to w miarę dobrze. Dobrze wyprowadzane kontry, odpowiednie, szybkie tempo. Z Legią nawet mogli wygrać, zabrakło trochę szczęścia.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 49. Legia - Ruch, over 2 @ 2,2
50 zł
✅ 60

Pinnacle

Finał PP. Braki kadrowe (w dodatku ofensywne) w obu ekipach, ale kurs bardzo wysoki. Obie ekipy jeszcze walczą i MP więc ten mecz może być takim małym preludium do końcowej walki w lidze. Będzie ciekawie ;)

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
# 43. Sporting Lizbona - Atlietic Bilbao, over 10 rożnych @ 1,847
200 zł

Pinnacle

Gram teraz, bo kursy spadną, albo linia się podniesie do 10,5.
⛔200

Barca - Chelsea

Już niebawem przed pasjonatami futbolu wspaniałe widowisko. Na placu boju zostały 4 najlepsze drżyny w Europie. A kurs na zwycięstwo Barcelony w dzisiejszym meczu wynosi ~ 1,25? Tydzień temu kurs na Katalończyków wynosił ~1,7 i wszyscy fanatycy Blaugrany byli wręcz zachwyceni. Polecali, grali, podniecali się przed meczem. Masówka źle się skończyła. Dzisiaj przejrzałem K i KzS jak i dział LM i ok. 80% gra przeciwko Chelsea. Mało kto podchodzi racjonalnie do meczu.
Tak, wiem, że Barcelona zwłaszcza u siebie potrafi nastukać sporo bramek nawet najlepszym. Choćby z Realem 5:0 półtora roku temu. Ale czy to oznacza, że np. City, które wygrało na jesień z United 6:1 na Old Traford wygra u siebie teraz 10:0? A kurs wyniesie 1.01? Mniejsza z tym...

Patrząc przez pryzmat Premier League Chelsea nie wypada za dobrze na tle całego sezonu. Sporo strat punktowych ze słabszymi zespołami, ale z najlepszymi drużynami zawsze byli skoncentrowani i grali lepiej. Ostatnie 3 mecze The Blues to rywale z najwyższej światowej półki: Tottenham(5:1), Barca(1:0) i Arsenal(0:0). Di Matteo sprowadził zespół na właście tory, do kadry wróciły stare wygi i bardzo mnie to cieszy. Jest kilku zawodników, którzy pamiętają spotkanie sprzed 3 lat, kiedy to po karygodnych błędach sędziego, Chelsea odpadła.
Słowo o Barcie. W 3 ostatnich meczach nie idzie najlepiej. Sytuacji sporo jednak bez pomysłu na wykorzystanie. Z Levante wygrali po błędzie sędziego - karnym. Wydaje się, że zaczeli za dużo kombinować, próbować wejść z piłką do bramki, podawać na siłę do Messiego, aby miał więcej bramek. Wg mnie to lekceważenie rywala, a to w sporcie źle się skończy.

Niech Roman Abramowicz w końcu się doczeka czegoś dobrego ;)

# 50.* Chelsea over 0,5 @ 2,06✅
# 51.* Chelsea + 2 AH @ 1,806✅
# 52.* over 5 żółtych kartek @ 1,717✅
# 53.* over 10,5 rożnych @ 1,943✅
* - 50zł

# 54. I za mniejszą kasę Chelsea awans @ 3,01✅
30zł

Pinnacle

✅ 236,6

Do góry Bottom